- 10 Mart 2008
- 1.958
- 52
- 683
- 41
Önceki işim belmekte çini öğretmenliğiydi canım belki kursiyerlerimden biri olabilir kardeşin
Selam kızlar:)
kızlarr bişe sorcam hiç halı yıkatan varmı?? şu firmalar alıyo götürüyo yıkayıp getiriyo yaa güvenemedim bi türlü..
ben yıkatıyorum canım referans alabileceğin bi yerle görüş, yani birileri daha önce yıkatıp memnun kalmış olsun yoksa oto yıkamacılarda yıkayıp ip askılarda kurutanlar varmış eskiyormuş halın ama memnun kalan birilerinin olduğu bir yer bulursan hiç düşünme ben yıkattım geçen sene yeni gibi oluyor halılar, bu sene de mayısı bekliyorum ki hemn kirletmiyimkızlarr bişe sorcam hiç halı yıkatan varmı?? şu firmalar alıyo götürüyo yıkayıp getiriyo yaa güvenemedim bi türlü..
aaa evet kesin o sensin o zaman Ziynet benim kız kardeşim bayılıyor sana onun da 4 yıl içinde 3 çocuğu oldu inanılmaz ama gerçek ve süper bir anda uykusuz biberonlu hayata son iki oğlu olmuştu hep kızım olsun deyip durdu sonunda kızı buldu ama ayrıldığın için kurstan çok üzülüyordu sonra işinin olmasına da çok sevindim demişti dünya ne kadar küçük dimi
kızlarr bişe sorcam hiç halı yıkatan varmı?? şu firmalar alıyo götürüyo yıkayıp getiriyo yaa güvenemedim bi türlü..
kres olursa tübitak buyuk kısmını karsılıyormus ama bakıcı olursa karısmıyomus.4 aydan sonra kadroya gecırıyorlar mumkun olursa almaya calıscam rapor ama zor gıbı yenı patronda sevmıyo ıznı oyle soyledı soruyo ne zaman dönceksın dıye
AAaa evet canım ya cok sasırdım ben de Zıynet hanımı cok begenıyodum cok tatlı bı bayan gercekten onun da ıs durumu sıkıntılı ona dıyodum bu ıs olmadan bız gırmeye calısıyoruz sen bırakma sakın fılan dıye cok selam soyle benden
kızlar vücudunda et beni çıkan var mı ya bende çıktı sinir oluyorum böyle boynumda bir de göğüs altında berbat bişey babamda halamda var kötü bir görüntü şimdilik küçük bendekiler yalnız dediğim gib kafamı taktığım için elimde sürekli üzerlerinde kaşındırıp kızartıp duruyorum yayılmalarını büyümelrin önlemek için ne yapmak lazım bieln var mı?
merhabalar herkese
ben hep yıkatıyorum canım el halılarını da verdim yani zaten halı yıkamak yada yıkatmak sonuçta halı için iyi değil genelde koltuğu da halıyı da silin diyorlar ama artık eşyalarımız bizden daha değerli değil düşüncesiyle yıkatıyoruz bir problem yaşamadım şimdiye dek
ben yıkatıyorum canım referans alabileceğin bi yerle görüş, yani birileri daha önce yıkatıp memnun kalmış olsun yoksa oto yıkamacılarda yıkayıp ip askılarda kurutanlar varmış eskiyormuş halın ama memnun kalan birilerinin olduğu bir yer bulursan hiç düşünme ben yıkattım geçen sene yeni gibi oluyor halılar, bu sene de mayısı bekliyorum ki hemn kirletmiyim
:)
Canım annemler hep halıcıya yıkatır. Güvenilir bir yer olursa süper oluyo. Tertemiz de geliyo halılar:)kaydirigubbakcemile3
benim de boynumda çıktı, çaresini bilmiyorum ama şimdilik minicikler, umarım büyümezler...
merhabalar herkese
ben de nete baktım gebelikte oluşabiliyormuş, nedeni bilinmiyor diyorbenim de boynumda çıktı, çaresini bilmiyorum ama şimdilik minicikler, umarım büyümezler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?