2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba, eşyaların geldi mi, yerleştirdiniz mi ??
canım yeni aldıgımız eşyalar geldi,su elektrik bağlandı,bugun doğalgaz bağlancak,dün evimizde kaldık ilk kez,oğluşum ben ve babasının ilk başbaşa gecesiydi,bebeğimin gardolabını,şifonyerini yerlştirdim,bodrumda ki eşyalarımızın gelmesini bekliyoruz,kaynanamın evine koymuşduk,hanımefendi türkiye turundan dönerse onlarda gelicek
bu arada sezon açılmasına 1ay kaldı,eşin için iş fırsatları artcakdır,neyle ugraşıyor bilmiyorum ama bence 1 2aya iş bulur,sıkma canını

kaybolmuyor canım kızkardeşimin boğaz bölgesinde çok sayıda çıktı görünebilir yerde olması onun da canını sıktı tabi lazer ile alınabiliyormuş ama dediğin gibi çokküçükler ve farkedilmiyorlar bile dert etme

merhaba hoşgeldin geldimi ciciler nasıl güzel olmuştur kimbilir
geldi saol canım,evet çok güzeller,bebeğin odasından çıkmak istemiyorum,bir yatağı kaldı,onu da teyzesi nisanda alıcak,eşyalarını da yerleştirdim,perdemiz halımız eksik
birde kızlar kararsız kaldım,acaba kapı süsünü assammı,doğuma yakınmı assam

oh ne güzel yeni ev yeni eşyalar yeni bebek valla süper nazar değmesin allah içine sindirsin herşeyiyle tekrar hayırlı olsun

büyümediğine sevindim çünkü gerçekten küçücük , evet ben de oynamamaya çalışıyorum, zaten normalde de et benlerini tahriş etmemek lazım...

evet, benimkilerde öyle alınacak boyutta falan değil çok şükür... benim cildim zaten çok hassastır, sen de pek ellememeye çalış canım...

hayırlı olsun canım doğuma yakın as dicem ama az kaldı zaten

yeni eşyalarınız ve oğlunun cicileri hayırlı uğurlu olsun, güzel günlerde sağlıkla kullanın inşallah :)

eşim yat kaptanı canım aslında evet sezonla ilgili bir işi var zaten geçen sezon sonundan beri ( eylülden beri falan ) işsiz, inşallah dediğin gibi olur ve 1/2 aya kadar iş bulur...

canım bilmiyorum eşim görüştü ben ağlamaktan dinlemedim uzun bi kağıt verdiler üstünde kalp cizelgeleri gibi şeyler var biri bebeğin kalp atısıymıs biride sancı sıklığıymıs sürekli sıkı takip yanlız kalmak yasak bana artık öle demiş doktorum allahım zamanına kadar beklemeyii kucağımıza almayı nasip etsin[/QUOTE]

Gecmis olsun canim. Uzulmeni anliyorum tabi ama en iyi yapabilecegin sey positif dusunmek ve dogumun zamaninda olacagina inanmak. Meditasyon gibi, boyle seyler dusununce olacagina inaniyorum ben.

Canım hayırlı olsun, sanırım taşınmışsın. Ankaradasın sende, hangi semte taşındın?

Kızlar benim hala doğum çantam hazır değil. Bebeğimin tüm kıyafetlerini aldık, küvet,tırnak makası, ateş ölçeri filan kaldı. Yatağını da 1 ay sonra alacağız. Sizler herşeyi hazırlamışsınız maşallah. Acaba biz mi geç kaldık??

Ben de iki gundur borek yapiyorum, hamuru fazla yapmisim. Ama dondurucum bozuldu Isyerine getiriyorum yaptiklarimi, ne yapayim!

doğum çantası benim de hazır değil. bebeğimizin giysilerini yıkadık ütüledik sadece.
bi de ben daha pijama vs almadım kendime.. eksikler var yani..

çantaya konacak şeyler hazır ama daha ben de daha hazırlamadım çantaları, aslında bir bakıma önceden herşeyi tamamlamak çok da iyi değil, şimdi yapacak alacak hiç bir şey kalmadı, beklemek daha zor geliyor artık... Allah nasip ederse daha 2 ayımız var neredeyse, tamamlarsın sen de ...

oh ne güzel yeni ev yeni eşyalar yeni bebek valla süper nazar değmesin allah içine sindirsin herşeyiyle tekrar hayırlı olsun
çok teşekkür ederim,valla öyle oldu,herşeyim yenilendi

hayırlı olsun canım doğuma yakın as dicem ama az kaldı zaten
bencede az kaldı,asayım ben :)
teşekkür ederim canım,inşallah nilüfer dua edicem senin için
Canım hayırlı olsun, sanırım taşınmışsın. Ankaradasın sende, hangi semte taşındın?
saol canım,keçiörene taşındm ben,daha önce bodrumdaydım,sezon bitti geldik,doğuma kadar kalıcakdık,eşim çok iyi bir iş buldu,15 20 gün önce de zam aldı,kaldık burda.annem keçiörende hemen yan dairesine taşındım,interneti bile camdan kabloyla çekdik,çok rahat oldu benim için

doğum çantası benim de hazır değil. bebeğimizin giysilerini yıkadık ütüledik sadece.
bi de ben daha pijama vs almadım kendime.. eksikler var yani..
Bende almadım daha pijamamı filan Benim hiçbişeyim yok daha...

Çantanız hazır olsun diyolar ya ben de bazen heyecan yapıyorum kendi kendime. Biz daha bebeiğimizin kıyafetlerini bile yeni aldık:) Ben önceden hiçbişey almadım:))

istanbulda hava güzel sayılır bugünn bizbiraz oğluşumla gezmeye çıkalımm.. görüşürüzz kızlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…