canım yeni aldıgımız eşyalar geldi,su elektrik bağlandı,bugun doğalgaz bağlancak,dün evimizde kaldık ilk kez,oğluşum ben ve babasının ilk başbaşa gecesiydi,bebeğimin gardolabını,şifonyerini yerlştirdim,bodrumda ki eşyalarımızın gelmesini bekliyoruz,kaynanamın evine koymuşduk,hanımefendi türkiye turundan dönerse onlarda gelicekmerhaba, eşyaların geldi mi, yerleştirdiniz mi ??
geldi saol canım,evet çok güzeller,bebeğin odasından çıkmak istemiyorum,bir yatağı kaldı,onu da teyzesi nisanda alıcak,eşyalarını da yerleştirdim,perdemiz halımız eksikmerhaba hoşgeldin geldimi ciciler nasıl güzel olmuştur kimbilir
canım yeni aldıgımız eşyalar geldi,su elektrik bağlandı,bugun doğalgaz bağlancak,dün evimizde kaldık ilk kez,oğluşum ben ve babasının ilk başbaşa gecesiydi,bebeğimin gardolabını,şifonyerini yerlştirdim,bodrumda ki eşyalarımızın gelmesini bekliyoruz,kaynanamın evine koymuşduk,hanımefendi türkiye turundan dönerse onlarda gelicek
bu arada sezon açılmasına 1ay kaldı,eşin için iş fırsatları artcakdır,neyle ugraşıyor bilmiyorum ama bence 1 2aya iş bulur,sıkma canını
benim kardeşimde çok çıkmıştı hamileliğin getirdiği bir şey sanırım onda da çünkü hep hamilelik döneminde çıkmıştı oynamamak lazım geçmiyor geçmedi yani ama büyümedi de bende kırmızı ben olarak karın bölgemde oluyor tek tük herkesin farklı işte bu tür şeylerle uğraşmak oynamak kaşımak çok tehlikeli
ben de nete baktım gebelikte oluşabiliyormuş, nedeni bilinmiyor diyor
estetik olarak problem edilirse alınıyor diyor ama alınacak kadar büyük değil çok şükür de yine de doğumdan sonra kaybolacağını zannetmiyorum ve hiç hoşuma gitmedi:umursamaz:
geldi saol canım,evet çok güzeller,bebeğin odasından çıkmak istemiyorum,bir yatağı kaldı,onu da teyzesi nisanda alıcak,eşyalarını da yerleştirdim,perdemiz halımız eksik
birde kızlar kararsız kaldım,acaba kapı süsünü assammı,doğuma yakınmı assam
canım yeni aldıgımız eşyalar geldi,su elektrik bağlandı,bugun doğalgaz bağlancak,dün evimizde kaldık ilk kez,oğluşum ben ve babasının ilk başbaşa gecesiydi,bebeğimin gardolabını,şifonyerini yerlştirdim,bodrumda ki eşyalarımızın gelmesini bekliyoruz,kaynanamın evine koymuşduk,hanımefendi türkiye turundan dönerse onlarda gelicek
bu arada sezon açılmasına 1ay kaldı,eşin için iş fırsatları artcakdır,neyle ugraşıyor bilmiyorum ama bence 1 2aya iş bulur,sıkma canını
geldi saol canım,evet çok güzeller,bebeğin odasından çıkmak istemiyorum,bir yatağı kaldı,onu da teyzesi nisanda alıcak,eşyalarını da yerleştirdim,perdemiz halımız eksik
birde kızlar kararsız kaldım,acaba kapı süsünü assammı,doğuma yakınmı assam
birde kızlar kararsız kaldım,acaba kapı süsünü assammı,doğuma yakınmı assam[
hayırlı olsun canım güle güle kullanın bişey kalmamış istersen kapı süsünü de asabilirsin kısmetse doğumun ne zmaan
bu arada ben doğumdan sonrası için dondurucuya börek yapıp koydum dün bayağı yoruldum sizlerede tavsiye ederim çabucak ısıtıp veririz, ıspanaklı, peynirli yaptım daha önce de dolma sarmıştım annelere bişey kalmadı yani
Kızlar benim hala doğum çantam hazır değil. Bebeğimin tüm kıyafetlerini aldık, küvet,tırnak makası, ateş ölçeri filan kaldı. Yatağını da 1 ay sonra alacağız. Sizler herşeyi hazırlamışsınız maşallah. Acaba biz mi geç kaldık??
Kızlar benim hala doğum çantam hazır değil. Bebeğimin tüm kıyafetlerini aldık, küvet,tırnak makası, ateş ölçeri filan kaldı. Yatağını da 1 ay sonra alacağız. Sizler herşeyi hazırlamışsınız maşallah. Acaba biz mi geç kaldık??
çok teşekkür ederim,valla öyle oldu,herşeyim yenilendioh ne güzel yeni ev yeni eşyalar yeni bebek valla süper nazar değmesin allah içine sindirsin herşeyiyle tekrar hayırlı olsun
bencede az kaldı,asayım ben :)hayırlı olsun canım doğuma yakın as dicem ama az kaldı zaten
teşekkür ederim canım,inşallah nilüfer dua edicem senin içinyeni eşyalarınız ve oğlunun cicileri hayırlı uğurlu olsun, güzel günlerde sağlıkla kullanın inşallah :)
eşim yat kaptanı canım aslında evet sezonla ilgili bir işi var zaten geçen sezon sonundan beri ( eylülden beri falan ) işsiz, inşallah dediğin gibi olur ve 1/2 aya kadar iş bulur...
saol canım,keçiörene taşındm ben,daha önce bodrumdaydım,sezon bitti geldik,doğuma kadar kalıcakdık,eşim çok iyi bir iş buldu,15 20 gün önce de zam aldı,kaldık burda.annem keçiörende hemen yan dairesine taşındım,interneti bile camdan kabloyla çekdik,çok rahat oldu benim içinCanım hayırlı olsun, sanırım taşınmışsın. Ankaradasın sende, hangi semte taşındın?
canım sezeryan olursa 10mayıs düşünüyorum,normalde ise 26 mayıs tarihi ama paşam ne zaman isterse artık :)hayırlı olsun canım güle güle kullanın bişey kalmamış istersen kapı süsünü de asabilirsin kısmetse doğumun ne zmaan
Bende almadım daha pijamamı filandoğum çantası benim de hazır değil. bebeğimizin giysilerini yıkadık ütüledik sadece.
bi de ben daha pijama vs almadım kendime.. eksikler var yani..
Çantanız hazır olsun diyolar ya ben de bazen heyecan yapıyorum kendi kendime. Biz daha bebeiğimizin kıyafetlerini bile yeni aldık:) Ben önceden hiçbişey almadım:))çantaya konacak şeyler hazır ama daha ben de daha hazırlamadım çantaları, aslında bir bakıma önceden herşeyi tamamlamak çok da iyi değil, şimdi yapacak alacak hiç bir şey kalmadı, beklemek daha zor geliyor artık... Allah nasip ederse daha 2 ayımız var neredeyse, tamamlarsın sen de ...
saol canım,keçiörene taşındm ben,daha önce bodrumdaydım,sezon bitti geldik,doğuma kadar kalıcakdık,eşim çok iyi bir iş buldu,15 20 gün önce de zam aldı,kaldık burda.annem keçiörende hemen yan dairesine taşındım,interneti bile camdan kabloyla çekdik,çok rahat oldu benim için.
Şu an yakınız desene:) İşyerim Keçiören de benim. Annemlerde Keçiörendeler:) Doktora nereye gideceksin peki burda? kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?