nasılsınız kızlar
benim gibi karın ağrısı yasayan var mı?aranızda
benim 3 gündür özellikle geceleri çok ağrıyorbenim hep var canım
nasılsınız kızlar
benim gibi karın ağrısı yasayan var mı?aranızda
Benimde dünden beri karnım ağrıyorhafiften,karnımın sağ tarafı özellikle ama normalmiş canım..benim 3 gündür özellikle geceleri çok ağrıyor
arkasından da sanki birisi süreklii karnıma iğne batırıyor
İyi akşamlar kızlar,,,
Ben ense kalınlığı için çarşamba günü doktora gittim.Bizimki yatıyordu,doktor ben şimdi onu kaldırmasını bilirim dedi,ve parmağıyla karnıma bikaç kez hafif bastırdı ve öksürmemi istedi.Bizimki uyandı ve elleriyle yüzüne dokundu ve poposunu döndü bize,hiç uğraştırmadan ense kalınlığı ölçümü kısa sürede bitti.Dört boyutlu ultrason ilede baktı,fotografını çekti.
Ense kalınlığı ölçümü normal çıktı,ve kan testine(ikili test)gerek yok dedi.Genelde ense kalınlığı ölçümü normal olmayanlarda ikili test sonucuda görmek istiyoruz dedi.Ayrıca orda düşükte olsa bir risk tablosu çıkar üzülebilirsin.Risk yüksek olsada 1,5 ay 3 lü test ve amniyosentez için beklenmesi gerekir bu arada stresten bazı insanlar mide kanaması bile geçirebilir dedi.Bizim doktorun görüşü işte böyle..Bizde şimdi üçlü testi bekliyoz 3 hafta sonra...
Hepiniz iyi haberlerle gelin inşallah..
İyi akşamlar kızlar,,,
Ben ense kalınlığı için çarşamba günü doktora gittim.Bizimki yatıyordu,doktor ben şimdi onu kaldırmasını bilirim dedi,ve parmağıyla karnıma bikaç kez hafif bastırdı ve öksürmemi istedi.Bizimki uyandı ve elleriyle yüzüne dokundu ve poposunu döndü bize,hiç uğraştırmadan ense kalınlığı ölçümü kısa sürede bitti.Dört boyutlu ultrason ilede baktı,fotografını çekti.
Ense kalınlığı ölçümü normal çıktı,ve kan testine(ikili test)gerek yok dedi.Genelde ense kalınlığı ölçümü normal olmayanlarda ikili test sonucuda görmek istiyoruz dedi.Ayrıca orda düşükte olsa bir risk tablosu çıkar üzülebilirsin.Risk yüksek olsada 1,5 ay 3 lü test ve amniyosentez için beklenmesi gerekir bu arada stresten bazı insanlar mide kanaması bile geçirebilir dedi.Bizim doktorun görüşü işte böyle..Bizde şimdi üçlü testi bekliyoz 3 hafta sonra...
Benimde dünden beri karnım ağrıyorhafiften,karnımın sağ tarafı özellikle ama normalmiş canım..
İyi akşamlar kızlar,,,
Teşekkürler kızlar..Hepiniz güzel haberler alın inşallah...
Cinsiyeti hakkında bişey söylemesi bende sormadım 3 hafta sonra gidicem inşallah o zaman söyliyecek..
canlarım hepinize kocaman günaydın. sabah şerifleriniz hayırlı gönlünüz şen olsun.
kızlar bir konuda yardımınıza ihtiyacım var.lütfen fikirlerinizi açıkca söyleyin.
eşim eğer bebek erkek olursa ismi deniz özer olsun demişti. onun bu isteği yıllar öncesinden vardı. bende saygı duydum ve kabul ettim. sonrada kız olursa isim hakkı bana ait dedim. o da kabul etti. bende kız ismi olarak aslı (kayınvalidemin ismi) başak (eşimin kuzeninin adı) olsun dedim. aslı ismini tercih etmemin sebebi kayınvalidemin hiç kızı yok. hep kızı olsun istemiş.ama olamamış. başak ise eşimin kuzeni ve ben onu öz kardeşimden daha çok seviyorum desem yalan olmaz.
gelelim yardım istediğim kısma; eşim kız olursa koyacağım bu isimleri yani çevrede özellikle yakınımızda bu isimler var diye pek istekli görünmüyor. bide geçen gece rüyamda 3 tane yaşlıca ermiş gibi olurya dede geliyor bana. diyorlarki senin kızın olacak ve adını sitare koyacaksın. senin kızın seçilmiş diyorlar ileride çok büyük biri olacak ve bu isimi koy diyorlar. hatta bu gecede gördüm. aslı başak ismi çizilmiş. üstüne sitare yazılmıştı.çok korktum valla.
şimdi ben napayım? eşimden dolayı aslı başak isminden soğudum sanki. ama kayınvalidem herkese söylemiş bu ismi.vazgeçmekolur mu?
bir de gece gördğüm rüyam var. o da beni çok etkiledi...
kızlar fikirlerinizi lütfen söyleyin. çok kararsız kaldım....
cnm karın bölgesi sol taraf inceden inceye ağrıyor ve iğne batırıyorlar aralıklarlacanım benim dün gece sabaha kadar karnım ağrıdı senin kasık bölgesi mi karın bölgesi mi ağrıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?