2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nasılsınız kızlar
benim gibi karın ağrısı yasayan var mı?aranızda

ıyi akşamlar kızlar,,,
Ben ense kalınlığı için çarşamba günü doktora gittim.Bizimki yatıyordu,doktor ben şimdi onu kaldırmasını bilirim dedi,ve parmağıyla karnıma bikaç kez hafif bastırdı ve öksürmemi istedi.Bizimki uyandı ve elleriyle yüzüne dokundu ve poposunu döndü bize,hiç uğraştırmadan ense kalınlığı ölçümü kısa sürede bitti.Dört boyutlu ultrason ilede baktı,fotografını çekti.
Ense kalınlığı ölçümü normal çıktı,ve kan testine(ikili test)gerek yok dedi.Genelde ense kalınlığı ölçümü normal olmayanlarda ikili test sonucuda görmek istiyoruz dedi.Ayrıca orda düşükte olsa bir risk tablosu çıkar üzülebilirsin.Risk yüksek olsada 1,5 ay 3 lü test ve amniyosentez için beklenmesi gerekir bu arada stresten bazı insanlar mide kanaması bile geçirebilir dedi.Bizim doktorun görüşü işte böyle..Bizde şimdi üçlü testi bekliyoz 3 hafta sonra...
Hepiniz iyi haberlerle gelin inşallah..

gözün aydın canım, inşallah 3 lü testin sonucuda iyi çıkar. Doktorun yaptığı haraket çok hoşuma gitti ya, canım benim demek öyle uyandı yaa, valla çok duydulandım. Allah tamamına erdirsin canım.

çok sevindım arkadaşım ya. Darısı burada sabırsızlıkla bekleyen tüm annelere oslun inş.:Saruboceq:

Benimde dünden beri karnım ağrıyorhafiften,karnımın sağ tarafı özellikle ama normalmiş canım..

canım sanırım 11,12. haftalarda böyle karın ağrısı oluyormuş di mi karın genişliyor sanırım,,bu arada çok sevindim bebişin de sorun çıkmamış maşallah

cinsiyetini söyledimi

Teşekkürler kızlar..Hepiniz güzel haberler alın inşallah...
Cinsiyeti hakkında bişey söylemesi bende sormadım 3 hafta sonra gidicem inşallah o zaman söyliyecek..

canım gördüğün rüya çok güzel bence kesinlikle o ismi bırakmalısın hem denilen gibi aslı da koyabilirsin yanına
inşallah hayırlı evlat olur

sesi güze bir rüyaymış. ınş hayırlara çıkar. sitarenin bir çok anlamı var. aslında parlayan gök cismi diye geçiyor ama ona lügatlarda yıldız diyorlar. Yani yıldız biçiminde olan. ikinci anlamı ise talih baht.
farsça bir kelime. paylaşayım dedim.

sesi gördüğün rüya gerçekten çok güzel
ama bu tarz rüyalar anlatılmaz derler.........

canım benim dün gece sabaha kadar karnım ağrıdı senin kasık bölgesi mi karın bölgesi mi ağrıyor
cnm karın bölgesi sol taraf inceden inceye ağrıyor ve iğne batırıyorlar aralıklarla
yoksa ben bebiş vurdurmaya mı basladı acaba

kızlar ya 14 haftadan önce cinsiyet öğrenen var mı bir de çin takvimine uymayan :)
Henüz 10 haftalığım ama meraktan çatlıyorum...

selam arkadaşlar, doktorunuz domuz gribi aşısı hakkında ne görüş bildirdi , konuşan var mı?
ben haftaya perşembe gidince sorucamda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…