hoşbulduk canım. sağolasın. keyifler nasıl?
kızlar bu aşermede nasıl bişe oluyo? yani tarifi varmı bilmiyorum ama :) şimdi işyerinde otururken canım acayip derecede şalgam istedi ve halada deli gibi istiyorum. Arkadaşıma söyledim gidip alacak.
Acaba aşermemi yoksa pis boğazlığımdanmı anlayamadım sositososito
ben de turşu aşerdm çok ama azaldı biraz akşamları çok kötü oluyodumkızlar bu aşermede nasıl bişe oluyo? yani tarifi varmı bilmiyorum ama :) şimdi işyerinde otururken canım acayip derecede şalgam istedi ve halada deli gibi istiyorum. Arkadaşıma söyledim gidip alacak.
Acaba aşermemi yoksa pis boğazlığımdanmı anlayamadım sositososito
çok şükür canım iyi diyelim iyi olalım ya sen nasılsın?
iyilik valla nolsun. eşim dün gece rüyasında oğlumuzu görmüş. ben hiç görmüyorum. anca kabus görüyorum. bide baktım ki isim sitelerinde erkek ismi arıyorum. Allah günah yazmasın. daha çok erken ama bakıverdim işte..
ne yazıkki son iş günüm değil c.tesi çalışmayanlara daha bi imreniyorum şimdi üstüne üstlük çooook yoğunum bugün ağlamak istiyorum
kızlar bu ikili sonuçları hemen çıkıyormu acaba merak ettim dimples daha gelmedi ne kadar sürüyor acaba ne gibi testler yapıyorlar bilgisi olan varmı ?
canım eşin gördüyse bence kızın olabilir rüya tabirlerine bak isterseniyilik valla nolsun. eşim dün gece rüyasında oğlumuzu görmüş. ben hiç görmüyorum. anca kabus görüyorum. bide baktım ki isim sitelerinde erkek ismi arıyorum. Allah günah yazmasın. daha çok erken ama bakıverdim işte..
canım heralde akşamları hiç boş durmuyosunuz ondan kararmıştır bebek :))) hani selmanın arkadaşı öyle diyodu ordan aklıma geldihakkınızda hayırlısı olsun canım. bende geçen rüyamda erkek çocugum olmuş onu seviyordum. hatta bebegin yüzüne uzun uzun bakıp babası beyaz ben beyaz bu çocuk niye böyle kara ya dedim kaydirigubbakcemile3
canım heralde akşamları hiç boş durmuyosunuz ondan kararmıştır bebek :))) hani selmanın arkadaşı öyle diyodu ordan aklıma geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?