2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

şalgam benim de en başından beri aşerdiğim şey:ecrin_bebek:

kızlar bu aşermede nasıl bişe oluyo? yani tarifi varmı bilmiyorum ama :) şimdi işyerinde otururken canım acayip derecede şalgam istedi ve halada deli gibi istiyorum. Arkadaşıma söyledim gidip alacak.
Acaba aşermemi yoksa pis boğazlığımdanmı anlayamadım sositososito

ben de turşu aşerdm çok ama azaldı biraz akşamları çok kötü oluyodum

bak çok heyecanlanmışım aşerdim diye aynı mesajı iki kez göndermişim, peki bu şalgam faydalımı zararlımı hiç bi fikrim yok, ama bi adanalı olarak bana bi zararı olmaz inşallah kaydirigubbakcemile3

çok şükür canım iyi diyelim iyi olalım ya sen nasılsın?

iyilik valla nolsun. eşim dün gece rüyasında oğlumuzu görmüş. ben hiç görmüyorum. anca kabus görüyorum. bide baktım ki isim sitelerinde erkek ismi arıyorum. Allah günah yazmasın. daha çok erken ama bakıverdim işte..

ne yazıkki son iş günüm değil c.tesi çalışmayanlara daha bi imreniyorum şimdi üstüne üstlük çooook yoğunum bugün ağlamak istiyorum

hakkınızda hayırlısı olsun canım. bende geçen rüyamda erkek çocugum olmuş onu seviyordum. hatta bebegin yüzüne uzun uzun bakıp babası beyaz ben beyaz bu çocuk niye böyle kara ya dedim kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
kızlar bu ikili sonuçları hemen çıkıyormu acaba merak ettim dimples daha gelmedi ne kadar sürüyor acaba ne gibi testler yapıyorlar bilgisi olan varmı ?

kızlar bu ikili sonuçları hemen çıkıyormu acaba merak ettim dimples daha gelmedi ne kadar sürüyor acaba ne gibi testler yapıyorlar bilgisi olan varmı ?

benim bildiğim doktor ultrasonda bebeğin ense kalınlığını falan ölçüyor.Aynı gün kan tahlilide yapılıyor.İki sonucu karşılaştırıyor doktor.

canım eşin gördüyse bence kızın olabilir rüya tabirlerine bak istersen

ne güzel yaprak sarma bak sen görmüşsün. kızlar ikili teste giderken aç mı gitmemiz gerekiyor bilen varmı. ben bu pazartesi gidicem sabahtan doktorum aç geldi. kan tahlili falan da yapıcakmış

ne güzel yaprak sarma bak sen görmüşsün. kızlar ikili teste giderken aç mı gitmemiz gerekiyor bilen varmı. ben bu pazartesi gidicem sabahtan doktorum aç geldi. kan tahlili falan da yapıcakmış

canım heralde akşamları hiç boş durmuyosunuz ondan kararmıştır bebek :))) hani selmanın arkadaşı öyle diyodu ordan aklıma geldi

topik sinek avlıyooo
napıyonus kıslar
of ya yarın işe gelmek sitemiyorum müdüre sölesem nolurrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…