aaaaaaa bi tek ben varım yine cumartesi sabahı tüh yaaaa:mymeka:
yoğun olmak iyidir,çabuk zaman geçer:hulya:Sen mali müşavir misin bu arada?
günaydın bende varım ama sabahları yoğun oluyorum diye geç giriyodum
çok sevindim canım ya büyümüşte uyumaya başlamış maşallahİyi akşamlar kızlar,,,
Ben ense kalınlığı için çarşamba günü doktora gittim.Bizimki yatıyordu,doktor ben şimdi onu kaldırmasını bilirim dedi,ve parmağıyla karnıma bikaç kez hafif bastırdı ve öksürmemi istedi.Bizimki uyandı ve elleriyle yüzüne dokundu ve poposunu döndü bize,hiç uğraştırmadan ense kalınlığı ölçümü kısa sürede bitti.Dört boyutlu ultrason ilede baktı,fotografını çekti.
Ense kalınlığı ölçümü normal çıktı,ve kan testine(ikili test)gerek yok dedi.Genelde ense kalınlığı ölçümü normal olmayanlarda ikili test sonucuda görmek istiyoruz dedi.Ayrıca orda düşükte olsa bir risk tablosu çıkar üzülebilirsin.Risk yüksek olsada 1,5 ay 3 lü test ve amniyosentez için beklenmesi gerekir bu arada stresten bazı insanlar mide kanaması bile geçirebilir dedi.Bizim doktorun görüşü işte böyle..Bizde şimdi üçlü testi bekliyoz 3 hafta sonra...
Hepiniz iyi haberlerle gelin inşallah..
kızlar günaydın bir sule var sanırım bu hafat sonu misafirim vardı dün akşam geldiler benim ilkokuldan beri sıra arkadaşım gebzede oturuyo yani avlendikten sonrada ayrılmadık bana hediye olarak çikolata getirdm dedipaketiaçtım turuncu civcivlibir bebek takımı bebişimin ilk heiyesigözlerim doldu oançokmutlu oldum akşam açıp çıp baktım eşimde duygulandı inşallah hepimiz sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alır iydiririz cicilerini
günaydına.s.
bende baktım kimse yok başka topikleri geziyodum
bugun benim testim var bebeğimi görücem kaydirigubbakcemile2
günaydın kızlar cumartesi çalışanları olarak buradayız yine nasilsiniz bugün şule kaçta dr randevun inş. sonuçları iyi olur. Ya bana daha kimse hediye almadı gözlerim doldu tugba okurken bebeğin için hediye almak ne keyifli olsa gerek.
günaydın kızlar
canım imşallah testinin sonuçları güzel çıkar. hayırlı haberlerini bekliyoruz
bende çok duygulandım şimdi okuyunca
benimde çok yakın bi arkadaşım ona söyledikten bir gün sonra bana geldi ve benim haberim olmadan yatak odama bi çitf ayakkabı bırakmıştı ama çok şekerdi
ilk başlarda pek bişey hissetmemiştim ama şimdi baktıkça bi tuhaf oluyorum
günaydın kızlar sırf sizin için girdim. dün rüya gibiydi sanki ilk defa yarım saat bebeğimi izledim. bazen 3 boyutlu ve renkli bazen siyah beyaz.. herşeyi çok iyi ve sağlıklıymış maşşalah . ense kalınlığında sınır 3 müş kızlar. bizimki 1.08 çıktı çok iyi yani:asigim: . bu arada asıl bomba gelioooooooo doktorum %80 kız dedi. ben havalara uçtum tabi. kan testimi daha almadım onlar hemen çıkmıyormuş 3 gün sonra. ama doktorum çok iyi olduğunu söyledi. darısı hepinize muck muck sanırım topiğin ilk DURU kızı geliyor:asigim:
günaydın kızlar sırf sizin için girdim. dün rüya gibiydi sanki ilk defa yarım saat bebeğimi izledim. bazen 3 boyutlu ve renkli bazen siyah beyaz.. herşeyi çok iyi ve sağlıklıymış maşşalah . ense kalınlığında sınır 3 müş kızlar. bizimki 1.08 çıktı çok iyi yani:asigim: . bu arada asıl bomba gelioooooooo doktorum %80 kız dedi. ben havalara uçtum tabi. kan testimi daha almadım onlar hemen çıkmıyormuş 3 gün sonra. ama doktorum çok iyi olduğunu söyledi. darısı hepinize muck muck sanırım topiğin ilk DURU kızı geliyor:asigim:
bizimde ilk hediyemiz kardeşimden hamile olduğumu öğrendiğim akşam getirdi çıt çıtlı badilerden almış. bize çok hediye geldi şimdiden koca bir çekmece doldu
ne güzel bizim daha hiç hediyemiz yok,eminim çok güzel bi duygudur bugün arkadaşla onun kızlarına bişeyler almaya gidicez dayanamayıp bişeyler alabilirim bende
şulecim inanıyorumki seninkide çok iyi geçicek hadi bakalım güzel haberlerle gel. bak ben cinsiyet sorduğumda söylemedi önce. annem hani sizce ??? dedi. cinsiyeti ne deme sizce ne gibi görünüyor de.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?