2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yoğun olmak iyidir,çabuk zaman geçer:hulya:Sen mali müşavir misin bu arada?

dün nette sorun vardı yoğundumda açamadım bi türlü evet mali müşavirim ruhsatı yeni aldım sayılır daha büro açmadım ama özel bi şirkette çalışıyorum 1-2 seneye kısmetse kendi büromu açmak istiyorum

çok sevindim canım ya büyümüşte uyumaya başlamış maşallahinşalla 3lü testte iyiçıkar gözünaydın

kızlar günaydın bir sule var sanırım bu hafat sonu misafirim vardı dün akşam geldiler benim ilkokuldan beri sıra arkadaşım gebzede oturuyo yani avlendikten sonrada ayrılmadık bana hediye olarak çikolata getirdm dedipaketiaçtım turuncu civcivlibir bebek takımı bebişimin ilk heiyesigözlerim doldu oançokmutlu oldum akşam açıp çıp baktım eşimde duygulandı inşallah hepimiz sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alır iydiririz cicilerini

günaydın kızlar cumartesi çalışanları olarak buradayız yine nasilsiniz bugün şule kaçta dr randevun inş. sonuçları iyi olur. Ya bana daha kimse hediye almadı gözlerim doldu tugba okurken bebeğin için hediye almak ne keyifli olsa gerek.

bende çok duygulandım şimdi okuyunca
benimde çok yakın bi arkadaşım ona söyledikten bir gün sonra bana geldi ve benim haberim olmadan yatak odama bi çitf ayakkabı bırakmıştı ama çok şekerdi
ilk başlarda pek bişey hissetmemiştim ama şimdi baktıkça bi tuhaf oluyorum

inş. canım ya korkuyorum ya aslında ama çok heycanlanıyım çikolata yedim şimdiden inş. cinsiyeti de öğrenirim bugun ama benimki 3 boyutlu ultrasonla bakmayacaklarmışş:umursamaz:

günaydın kızlar

günaydına.s.

canım imşallah testinin sonuçları güzel çıkar. hayırlı haberlerini bekliyoruz

inş. darısı sizin başınıza
ya dimpless ten haberi olan varmı sonuçları için bişey yazdımı dr dan gelince ben geçmişi okudum ama göremedim bişey
acaba onunki nasıl geçti:uhm:

bizimde ilk hediyemiz kardeşimden hamile olduğumu öğrendiğim akşam getirdi çıt çıtlı badilerden almış. bize çok hediye geldi şimdiden koca bir çekmece doldu

maşallah canım allah sağlıkla kucağına almayıda nasip eder inşallah. aman DURU kızımıza nazar değmesin

ayyyy nasıl sevindim anlatamam seninkini okuyunca ben daha bi heycanlandım hatta %80 kız okuyunca birden aaaaaaaaa dedim sesli bi şekilde ne oluyo diyo burdakilerde
çok sevindim ya gerçekten
gözün aydın opuyorumnanaktan

ayy çok güzel ya darısı başımıza,hadi bakalım ilk cinsiyetimiz belli oldu sanırım duru ismine ben de çoook severim,sağlıcakla kucağına almak nasiı olur inşallah şulecim inşallah sende güzel sonuçlar alırsın haberlerini bekliyoruz

dimples renkli ultrasonladamı bakıyolar
hareketlerini falan gördünmü:uhm:
karnıma birden ağrı girdi sanırım heycandan
aa bide benim dün akşam birden bire sağ tarafımda böyle bi pıt pıt gibi bişey oldu yani tam tarif edemiyorum ama seğrime gibiydi
acaba bebeğim olabilirmi

bizimde ilk hediyemiz kardeşimden hamile olduğumu öğrendiğim akşam getirdi çıt çıtlı badilerden almış. bize çok hediye geldi şimdiden koca bir çekmece doldu

ne güzel bizim daha hiç hediyemiz yok,eminim çok güzel bi duygudur bugün arkadaşla onun kızlarına bişeyler almaya gidicez dayanamayıp bişeyler alabilirim bende

ne güzel bizim daha hiç hediyemiz yok,eminim çok güzel bi duygudur bugün arkadaşla onun kızlarına bişeyler almaya gidicez dayanamayıp bişeyler alabilirim bende

ben almanı tavsiye ederim herşey allahtan sonuçta biraz tadını çıkarmak hakkımız insanın kendi bebeğine birşeyler alması kadar güzel birşey yokmuş hoşuma giden herşeyi alıyorum hediyelerde geliyo arasıra onları seyredip bebeğimle konuşuyorum harika bir duygu zemuszemus allahım bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza aldığımız günleride görmeyi nasip eder inşallah.:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…