ahh selma ahhhh bir gel kafanı kırcam seninalsanaalsanasmile
sezen gelmeye niyeti yok bunun.........
Kızlar herkese günaydınn.....
İlknur maşallah bebişinee kocaman olmuş
Kızlar dünden beri hafif kasık ağrım var, sanki adet olacakmışım gibi , sizler de var mı böyle birşeyyyy:uhm:
Kızlar herkese günaydınn.....
İlknur maşallah bebişinee kocaman olmuş
Kızlar dünden beri hafif kasık ağrım var, sanki adet olacakmışım gibi , sizler de var mı böyle birşeyyyy:uhm:
maşalaah canım ne akdar hızlı büyüyorlar
maşallah baya büyümüş bebişin ben de çok merak ediyorum kızım ne kadar oldu diye enson gittiğimde 860 gr dı küçük gelmişti gözüme inşl büyümüştür arkadaşlar bide kelebek miydi acaba bi problem olmuştu emar mı ne çekilecekti bebeğe merak ettim nasıl oldu acama inşl iyidir herşey
selam gunaydın kızlar
maş. canım bende merak ediyorum c.tesi kontrolum 1 ayda ne kadar almış bakalım
maşallah kocaman olmuşşş
benim oğlum sizin tombişlerin yanında gayet fit kalıyor
günaydın kızlarrrr...........
tıfımm maşallah kuzuna bu gidişle seninki 55-60 cm doğacak heee.....maaşallahhh.........jalecim nasıldııı......bizi bir daha nisanın ilk haftası çağırdı ayın 10 nda gitmiştim sen kaç günde bir gidiyorsun birde nst bağlayacak mı.......doğum şeklini konuşmadın mı kızzz......
evet canım sabah benim de geçti ama az önce yine başladıııGünaydın kızlar,
ben cumartesi gece ağrılardan bebiş geliyor sandım, 20 dk. arayla adet sancısı gibi sancılarım oldu ama şükür sabah geçti ( aygün ağrılarıymış, annem öyle diyor ) kaydirigubbakcemile3
Günaydın kızlar :) Hepinize bol güneşli , enerjisi yüksek , kıpır kıpır bir gün diliyorum
Bebişleriniz nasıllar bakalım , Bizim ufaklık annesinin sınırlarını zorluyor bu aralar :) Dogum sancılarım başlıyor zannediyorum arada bir , belden başlayıp kasıklara yayılan sancılar :)
Gecelik ve pijama konusu almış başını gitmiş , ben bir gecelik birde pijama takımı aldım ayyıldızdan , ama annemin söyledigine göre birde kıytırıktan bişi almak lazımmış dogumdan önce giymek için , malum kanama vs oldugunda gözden çıkarılması sorun olmayacak şeyler
Gögüs ucu kreminden bahsetmişsiniz ya, herkesin gögsü yara oluyor mu acaba , yoksa siz tedbir olarak mı alıyorsunuz şimdiden kremi ?
Günaydın kızlar :) Hepinize bol güneşli , enerjisi yüksek , kıpır kıpır bir gün diliyorum
Bebişleriniz nasıllar bakalım , Bizim ufaklık annesinin sınırlarını zorluyor bu aralar :) Dogum sancılarım başlıyor zannediyorum arada bir , belden başlayıp kasıklara yayılan sancılar :)
Gecelik ve pijama konusu almış başını gitmiş , ben bir gecelik birde pijama takımı aldım ayyıldızdan , ama annemin söyledigine göre birde kıytırıktan bişi almak lazımmış dogumdan önce giymek için , malum kanama vs oldugunda gözden çıkarılması sorun olmayacak şeyler
Gögüs ucu kreminden bahsetmişsiniz ya, herkesin gögsü yara oluyor mu acaba , yoksa siz tedbir olarak mı alıyorsunuz şimdiden kremi ?
günaydın hanımlar nasılsınız bu gün tifff maşallah bebeğine sağlıkla büyüsün kocaman olmuş boylu olacak senin kerata. benimki 31+4 te 1850 gr dı bana kalsa her hafta gidip görmek istiyorum daha ayın 29 unda gidicem iki hafta var yani. bebekler yavaş yavaş dönüyor seninde gözün aydın birde benim kızancığım dönse off...
kızlar, bebeklerimize aldıklarımız topiğine foto yüklemeye çalışıyorum da biri olmuş diğerleri link şeklinde olmuş, ne yapmam gerek foto olarak görünmesi için? ay ben ne beceriksizim bu konuda(
mesaj linkini dağ gibi olan şeyi tıkla linki yapıştır öyle canım
kızlar zeklik girmiyormu artık yada ben denk gelmiyorum doğumla ilgili soracaktım onun iki sezeryanı vardı galiba tecrübesi vardır
günaydın kızlar
tıff bebişine maşallah kocaman olmuşbizde bu c.tesi gidicez bakalım bizimki ne kadar oldu.
kızlar benim dün gece sol ayağıma inanılmaz bir kramp girdi ve hala ağrısı var gibi.süt ,yoğurt desen hepsinden içiyorum yiyorum napıcamı şaşırdım.
TIFF bebişine maşallah süper kilosu boyu darısı başımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?