2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar herkese günaydınn.....

İlknur maşallah bebişinee kocaman olmuş

Kızlar dünden beri hafif kasık ağrım var, sanki adet olacakmışım gibi , sizler de var mı böyle birşeyyyy
:uhm:

Günaydın kızlar,

ben cumartesi gece ağrılardan bebiş geliyor sandım, 20 dk. arayla adet sancısı gibi sancılarım oldu ama şükür sabah geçti ( aygün ağrılarıymış, annem öyle diyor ) kaydirigubbakcemile3

Günaydın kızlar :) Hepinize bol güneşli , enerjisi yüksek , kıpır kıpır bir gün diliyorum

Bebişleriniz nasıllar bakalım , Bizim ufaklık annesinin sınırlarını zorluyor bu aralar :) Dogum sancılarım başlıyor zannediyorum arada bir , belden başlayıp kasıklara yayılan sancılar :)

Gecelik ve pijama konusu almış başını gitmiş , ben bir gecelik birde pijama takımı aldım ayyıldızdan , ama annemin söyledigine göre birde kıytırıktan bişi almak lazımmış dogumdan önce giymek için , malum kanama vs oldugunda gözden çıkarılması sorun olmayacak şeyler

Gögüs ucu kreminden bahsetmişsiniz ya, herkesin gögsü yara oluyor mu acaba , yoksa siz tedbir olarak mı alıyorsunuz şimdiden kremi ?

Kızlar herkese günaydınn.....

İlknur maşallah bebişinee kocaman olmuş

Kızlar dünden beri hafif kasık ağrım var, sanki adet olacakmışım gibi , sizler de var mı böyle birşeyyyy
:uhm:

maşalaah canım ne akdar hızlı büyüyorlar

selam gunaydın kızlar

maş. canım bende merak ediyorum c.tesi kontrolum 1 ayda ne kadar almış bakalım

maşallah kocaman olmuşşş
benim oğlum sizin tombişlerin yanında gayet fit kalıyor

saolun kızlar, hepimizin bebişlerine kocamannnnnn birer maaşallahhhhh

kızzz sorma dün ne çektik ayol, benim oğlan yüzünü göstermedi dedim caleee hanım geçen seferde görememiştik yüzünü diyince, o zaman gidin kafeteryadan bi çikolata yiyin gelin, accık da dolaş öle gel dedi bana. şeker atıştırdım geldim gene saklıo eşşek yüzünü, döndü ama poz vermedi doğru düzgün anacımmm.

bende doğumun şeklini sordum hemen pozisyonuna binaen dedi bunu konuşmak için henüz çok erken. sezeryan istemiyorsan normal yaparız dedi ama kesin bişi sölemedi. plesentanın ucu rahim ağzını kapıo ya bende bana sölemio ama sanırım orda ufak bir sorun var hala. bundan sonra 15 de bir gelin dedi o da bebeğin suyuna ve benim onu besleme kapasiteme bakmak içinmiş artık. bi sorun varsa sezeryanla alınıomuş bundan sonra. yurt dışında olsaydın artık doğuma çağırırdık seni dedi. yani 15 de bir gitmesekte oluyo sanırım da ben giderim gene dayanamam. nst'ye de bağlamadı cnm, ne zaman yapar onu da bilmiom.
bilmiyorumkismile

evet canım sabah benim de geçti ama az önce yine başladııı

kızlar, bebeklerimize aldıklarımız topiğine foto yüklemeye çalışıyorum da biri olmuş diğerleri link şeklinde olmuş, ne yapmam gerek foto olarak görünmesi için? ay ben ne beceriksizim bu konuda (

günaydın hanımlar nasılsınız bu gün tifff maşallah bebeğine sağlıkla büyüsün kocaman olmuş boylu olacak senin kerata. benimki 31+4 te 1850 gr dı bana kalsa her hafta gidip görmek istiyorum daha ayın 29 unda gidicem iki hafta var yani. bebekler yavaş yavaş dönüyor seninde gözün aydın birde benim kızancığım dönse off...

Günaydın Duam, benim ilk çocuğumda göğsümde her hangi bir şikayetim olmadı ama kişiye göre değişiyormuş yinede önlem almak için krem almayı düşünüyorum.

herkesin oluyor diye biliyorum ben ama büyük boy almaya gerek yok çünkü hemen geçiriyor. ben almıycam kuzenim büyük boy aldı bana onu vericek artmış bebeğin pişiği olunca sürüyorum iyi geliyor dedi. benim gördüğüm her yeni doğum yapanda vardı o sıkıntı acı.

tatlım kreme gerek olmadığını söylüyor doktorlar zira bebeği yanlış emzirmekten kaynaklanırmış o tür yaralar. krem vs. ticari yani ben almayı düşünmüyorum. ama göğüs uçlarını nemlendirin bol bol şimdiden, çünkü kolostrum geliyor yavaş yavaş ve kuruyor göğüs halkasında, orayı nemli tutmak lazım şimdiden. ben halis mulis zeytinyağı sürüyorum valla..bayanssulusmile

ya tatlım bi sitede bebeğin dönmesi için yapılacak hareketleri okumuştum lazım olur diye. şöle yapıon yere otur ve dizlerini göğsüne doğru çek 20 dk. bunu günde 3 defa yapcakmışsın, amerikada uygulanan bazı hareketler varmış bebeğin dönmesi için. alper mumcunun sitesinde okumuştum. sende bi araştır isstersen seninkide döner canım korkma. pozitif düşün.

kızlar, bebeklerimize aldıklarımız topiğine foto yüklemeye çalışıyorum da biri olmuş diğerleri link şeklinde olmuş, ne yapmam gerek foto olarak görünmesi için? ay ben ne beceriksizim bu konuda (

mesaj linkini dağ gibi olan şeyi tıkla linki yapıştır öyle canım

günaydın kızlar

tıff bebişine maşallah kocaman olmuş bizde bu c.tesi gidicez bakalım bizimki ne kadar oldu.

kızlar benim dün gece sol ayağıma inanılmaz bir kramp girdi ve hala ağrısı var gibi.süt ,yoğurt desen hepsinden içiyorum yiyorum napıcamı şaşırdım.

kızlar zeklik girmiyormu artık yada ben denk gelmiyorum doğumla ilgili soracaktım onun iki sezeryanı vardı galiba tecrübesi vardır

canım giriyorum sürekli okuyorum yazılanları, işyerinde fırsat buldukça sormak istediklerini sorabilirsin, 2 sezeryanım var 2 de epidural bu son sezeryanım olcak sanırım bu sefer genel anestezi istiyorum

cnm yürüyüş yapmayı dene iyi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…