2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın kızlar iyisiniz inşallah,dün öğleden sonra giremedim bir türlü çok mu yoğundu site,
kızlar üşütmüşüm heralde karnım ve kasıklarım ağrıyor sürekli afedersiniz gazım var ne yesem dokunuyor malum havalarda bir düzelmedi yoldada çok üşüyorum bugün çok kalın giyindim bebeğimde karnımda hissetmiş gibi sürekli hareket halindeydi...

günaydın güzel anneler bugün hava çok güzel ama bizim hep dr la geçecek günümüz galiba oğlumu kbb götürecez sonra ben kardiyolağa muayene olacam gitmişken gözlerimdende muayene olayım dedim hamile kaldığımda oğlum gözlüğümü kırmıştı doğuracam nerdeyse bi türlü yaptırıp takamadım artık rahatsız oldum iyice yolda birini görsem dibime gelmesini bekliyom tanımak için neyse bugün fazla giremem

kızlar zeklik girmiyormu artık yada ben denk gelmiyorum doğumla ilgili soracaktım onun iki sezeryanı vardı galiba tecrübesi vardır

günaydınnn kuzucanlarrrrrrrrr

bizde dün doktorumuzu ziyaret ettik teyzeleri, bebişim 2.050 gr. boyu da 48 cm. olmuş. ters duruyordu şimdi başı aşağıya inmiş sonunda şükür ki. ama yüzünü göremedik doğru düzgün bayağı uğraştırdı bizi eşşek, hep poposunu seyrettirdi gene bize. son haftalarda iyice inatçı olmaya başladı.
opuyorumnanaktan

maşallahh ona annesii allah nazarlardan korusun hepsini

maşallah canım kaç haftalıksın,bizde bu hafta kısmetse gidicez dok.çok merak ediyorum bebeğimin durumunu kaç kg aldığını

maşallah canım

selma çık ortaya nerelerdesin özledim kız seni
şule ya sen
kelebek aklım hep sende nasıl oldun bebeğin nasıl

maşallah baya büyümüş bebişin ben de çok merak ediyorum kızım ne kadar oldu diye enson gittiğimde 860 gr dı küçük gelmişti gözüme inşl büyümüştür arkadaşlar bide kelebek miydi acaba bi problem olmuştu emar mı ne çekilecekti bebeğe merak ettim nasıl oldu acama inşl iyidir herşey

selam gunaydın kızlar

maş. canım bende merak ediyorum c.tesi kontrolum 1 ayda ne kadar almış bakalım

geçmiş olsun canım

kızlar zeklik girmiyormu artık yada ben denk gelmiyorum doğumla ilgili soracaktım onun iki sezeryanı vardı galiba tecrübesi vardır
giriyor da sen denk gelmiyorsun demek ki
maşallah kocaman olmuşşş
benim oğlum sizin tombişlerin yanında gayet fit kalıyor

günaydın kızlarrrr...........

tıfımm maşallah kuzuna bu gidişle seninki 55-60 cm doğacak heee.....maaşallahhh.........jalecim nasıldııı......bizi bir daha nisanın ilk haftası çağırdı ayın 10 nda gitmiştim sen kaç günde bir gidiyorsun birde nst bağlayacak mı.......doğum şeklini konuşmadın mı kızzz......

Kızlar herkese günaydınn.....

ılknur maşallah bebişinee kocaman olmuş

Kızlar dünden beri hafif kasık ağrım var, sanki adet olacakmışım gibi , sizler de var mı böyle birşeyyyy
:uhm:

ahh selma ahhhh bir gel kafanı kırcam seninalsanaalsanasmile

sezen gelmeye niyeti yok bunun.........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…