2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
herkese merhaba hanımlar
geçmiş olsun dilekleriniz ve dualrınız için herkese tek tek teşekkür ederim
dün akşam gittik dra
dr hemen 1 haftadır ölçtüğüm tansiyon notlarıma baktı çok ii dedi kendiside ölçtü ve içi rahatladı
bebeşimede baktı ama kilosuyla falan fazla ilgilenmedi yinede 2 kilo olmuş dedi
aynı zamanda tansiyondan hiç etkilenmemiş halen bebem dr böle giderse erken almamıza gerek kalmayacak dedi her şey yolunda yani ama yinede devamlı kontrol altında tutmam lazımmış tansiyonumu
dündendir çok mutluyum
1 hafta sonra yine kontrolum varr bu sefer bebiş için gitcez:)))

41 kere maşallah bebeğine, kocaman olmuş, byuna da maşallah

Kızlar herkese günaydınn.....

İlknur maşallah bebişinee kocaman olmuş

Kızlar dünden beri hafif kasık ağrım var, sanki adet olacakmışım gibi , sizler de var mı böyle birşeyyyy
:uhm:

geçmiş olsun...

ahh selma ahhhh bir gel kafanı kırcam seninalsanaalsanasmile

sezen gelmeye niyeti yok bunun.........

ay evet kaç gündür görünmedi, gelsin de kıralım kafasını...
alsanaalsanasmile

geçmiş olsun...

inşallah dönmüşür annesi, hayılısı olsun..

sana da bebeğine de maşallah canım, sevindim tansiyonunun düzelmesine... inşallah hep böyle devam eder..

çok sevindim canım senin adına erken doğum riski olan yok inşallah aramızda canavar gibi dayanıcaz sonuna kadar bebişlerimiz için iyi düşüncez herşey iyi olacak:lepi:

sana da bebeğine de maşallah canım, sevindim tansiyonunun düzelmesine... inşallah hep böyle devam eder..

çok sevindim canım senin adına erken doğum riski olan yok inşallah aramızda canavar gibi dayanıcaz sonuna kadar bebişlerimiz için iyi düşüncez herşey iyi olacak:lepi:

tşk ederim kızlar
evet inşallah her şey çok güzel olcek:içelim:

nilaycım çok geçmiş olsun, tansiyonunu ve vücudundaki şişlikleri sürekli takip edersen bir sorun çıkmaz. güzel düşün güzel olsun herşey..

nilaycım çok geçmiş olsun, tansiyonunu ve vücudundaki şişlikleri sürekli takip edersen bir sorun çıkmaz. güzel düşün güzel olsun herşey..

evet cnm öle yapcaz artıkın senın bebişede maşşalah kocaman olmuş bayanssulusmile

olmuş yaaa dökülücez artık sırayla teker teker.. ben tırsmaya başladım bile sizde ne var ne yokkkk?:CüvCüv:

benım her an yüreğim ağzımda şimdillik tansiyon ii ama
ilerki haftalarda belli olmaz yükselebilir dedi dr
yükselirsede doğum olcek işte
onun için senden daha tırsığım yaneee

hadi gözün aydın tekrar geçmiş olsun.inşallah bir daha sorun olmaz.

evet cnm öle yapcaz artıkın senın bebişede maşşalah kocaman olmuş bayanssulusmile

benım her an yüreğim ağzımda şimdillik tansiyon ii ama
ilerki haftalarda belli olmaz yükselebilir dedi dr
yükselirsede doğum olcek işte
onun için senden daha tırsığım yaneee

canım yaaa bu sorunu önceden tespit etmek güzel bişi aniden de yükselebilio tansiyon hiç alarm vermeden. bi arkadaşım öle ölümden döndü valla zor yetiştiler hastaneye sen en azından takip ediyorsun, kontrol altındasın. bu meret stresi de sevmez sakın bişeyi kafana takma, erken doğarsa da hiç üzülmee erkenden kavuşcan işte oğluşuna öle düşün. vakti zamanında gelsin inşallah.. stres ve yorulmak yok bide seyahat yasaktı sanırım.:1rolleyes:

hadi gözün aydın tekrar geçmiş olsun.inşallah bir daha sorun olmaz.

sağol cnm tşk ederim

artık erkende olsa korkmuyorum 2 kiloya ulaştık yaa rahatım
aynenöle stres kesinlikle yasak seyehatta yok zati gidecek yerimde yok:lepi:

benim tansiyonumda cok dusuk oluyor,o da bas donmesi ve inanilmaz bir halsizlik yorgunluk yapiyor...anlayamadilar henuz ama sanirim carpintilarimin nedenide dusuk tansiyon mu acaba?diyorum...arkadaslar bu arada siz doktora gittiginzida yani TR de gobeginizi olcuyorlarmi?santimetre ile?burda oyle bir olcum yapiyorlar her gittigimde ve dun olmasi gerektiginden az cikti olcumum yani gecen hafta ile ayniymis bu demek oluyorki bebisim acaba gelismiyormu karnim buyumediyse telaslandim haftaya ultrasonum var insaAllah yanli olcmuslerdir...dunden beri cok taktim kafaya bugunde butun gece kabus gordum...suyum gelmis filan...sanirim etkilendim dun...

hb kuşum iyiyiz sen ve bebişin nasıl

iyiyim bende çok şükür cnm bebişimde iyi
buqün yarın bebeğimin sepetini almaya qidicez
bu hafta içi de oda takımını almaya qidicez inşallah
biran önce hazırlıkları tamamlayalım diyoruz ki kafamız rahat olsun
sen napıosun eksikleri tamamladınız mı?

geçmiş olsun, benim şimdiye kadar hiç öyle ölçmedi doktor... ama çok sağlıklı olmaz ki o ölçüm, gün içinde benim göbeğim çok değişik boyutlarda olabiliyor :)) ultrasonda daha iyi ölçüm yaparlar haftaya,normaldir herşey, hiç canını sıkma...

ama zaten hamilerdede düşük tansiyon olur drlar pek umursamazlr düşük tansiyonu hatta
çarpıntı yapabilir cnm biraz tuzlu ayran iç istersen
bu arada benım hiç göbekimi ölçen olmadı kızlardanda duymadın öle bi şey
ama bebişin gelişimiyle alakalı diildir korkma
9 ay boyunca hamile olduğu anlaşılmayanlar var
ve kocaman bebek doğuruyolar

o pelvik ölçümü canım yurt dışında dışardan muayene ediliyor, pelvik uzunluğu ölçülüyor, bizde ise zırt pırt ultrasona giriliyor. hatta bebiş poz vermeyince bikaç kere daha deneniyor öyle keyfi bişey oldu artık ultrason bizde. kesin sonucu ultrason gösterir aklına kötü şeyler getirme canım. yanlış ölçmüşlerdir insan eli bu sonuçta beşer şaşar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…