günaydınnn kuzucanlarrrrrrrrr
bizde dün doktorumuzu ziyaret ettik teyzeleri, bebişim 2.050 gr. boyu da 48 cm. olmuş. ters duruyordu şimdi başı aşağıya inmiş sonunda şükür ki. ama yüzünü göremedik doğru düzgün bayağı uğraştırdı bizi eşşek, hep poposunu seyrettirdi gene bize. son haftalarda iyice inatçı olmaya başladı. opuyorumnanaktan
Kızlar herkese günaydınn.....
İlknur maşallah bebişinee kocaman olmuş
Kızlar dünden beri hafif kasık ağrım var, sanki adet olacakmışım gibi , sizler de var mı böyle birşeyyyy:uhm:
ahh selma ahhhh bir gel kafanı kırcam seninalsanaalsanasmile
sezen gelmeye niyeti yok bunun.........
günaydın kızlar
tıff bebişine maşallah kocaman olmuşbizde bu c.tesi gidicez bakalım bizimki ne kadar oldu.
kızlar benim dün gece sol ayağıma inanılmaz bir kramp girdi ve hala ağrısı var gibi.süt ,yoğurt desen hepsinden içiyorum yiyorum napıcamı şaşırdım.
günaydın hanımlar nasılsınız bu gün tifff maşallah bebeğine sağlıkla büyüsün kocaman olmuş boylu olacak senin kerata. benimki 31+4 te 1850 gr dı bana kalsa her hafta gidip görmek istiyorum daha ayın 29 unda gidicem iki hafta var yani. bebekler yavaş yavaş dönüyor seninde gözün aydın birde benim kızancığım dönse off...
herkese merhaba hanımlar
geçmiş olsun dilekleriniz ve dualrınız için herkese tek tek teşekkür ederim
dün akşam gittik dra
dr hemen 1 haftadır ölçtüğüm tansiyon notlarıma baktı çok ii dedi kendiside ölçtü ve içi rahatladı
bebeşimede baktı ama kilosuyla falan fazla ilgilenmedi yinede 2 kilo olmuş dedi
aynı zamanda tansiyondan hiç etkilenmemiş halen bebem dr böle giderse erken almamıza gerek kalmayacak dedi her şey yolunda yani ama yinede devamlı kontrol altında tutmam lazımmış tansiyonumu
dündendir çok mutluyum
1 hafta sonra yine kontrolum varr bu sefer bebiş için gitcez:)))
herkese merhaba hanımlar
dün akşam gittik dra
dr hemen 1 haftadır ölçtüğüm tansiyon notlarıma baktı çok ii dedi kendiside ölçtü ve içi rahatladı
aynı zamanda tansiyondan hiç etkilenmemiş halen bebem dr böle giderse erken almamıza gerek kalmayacak dedi her şey yolunda yani ama yinede devamlı kontrol altında tutmam lazımmış tansiyonumu
dündendir çok mutluyum
sana da bebeğine de maşallah canım, sevindim tansiyonunun düzelmesine... inşallah hep böyle devam eder..
çok sevindim canım senin adına erken doğum riski olan yok inşallah aramızda canavar gibi dayanıcaz sonuna kadar bebişlerimiz için iyi düşüncez herşey iyi olacak:lepi:
herkese merhaba hanımlar
dün akşam gittik dra
dündendir çok mutluyum
nilaycım çok geçmiş olsun, tansiyonunu ve vücudundaki şişlikleri sürekli takip edersen bir sorun çıkmaz. güzel düşün güzel olsun herşey..
evet cnm öle yapcaz artıkın senın bebişede maşşalah kocaman olmuş bayanssulusmile
olmuş yaaa dökülücez artık sırayla teker teker.. ben tırsmaya başladım bile sizde ne var ne yokkkk?:CüvCüv:
herkese merhaba hanımlar
dün akşam gittik dra
dündendir çok mutluyum
evet cnm öle yapcaz artıkın senın bebişede maşşalah kocaman olmuş bayanssulusmile
benım her an yüreğim ağzımda şimdillik tansiyon ii ama
ilerki haftalarda belli olmaz yükselebilir dedi dr
yükselirsede doğum olcek işte
onun için senden daha tırsığım yaneee
hq mehtapcımmm nasılsın
hadi gözün aydın tekrar geçmiş olsun.inşallah bir daha sorun olmaz.
canım yaaa bu sorunu önceden tespit etmek güzel bişi aniden de yükselebilio tansiyon hiç alarm vermeden. bi arkadaşım öle ölümden döndü valla zor yetiştiler hastaneye sen en azından takip ediyorsun, kontrol altındasın. bu meret stresi de sevmez sakın bişeyi kafana takma, erken doğarsa da hiç üzülmee erkenden kavuşcan işte oğluşuna öle düşün. vakti zamanında gelsin inşallah.. stres ve yorulmak yok bide seyahat yasaktı sanırım.:1rolleyes:
hb kuşum iyiyiz sen ve bebişin nasıl
benim tansiyonumda cok dusuk oluyor,o da bas donmesi ve inanilmaz bir halsizlik yorgunluk yapiyor...anlayamadilar henuz ama sanirim carpintilarimin nedenide dusuk tansiyon mu acaba?diyorum...arkadaslar bu arada siz doktora gittiginzida yani TR de gobeginizi olcuyorlarmi?santimetre ile?burda oyle bir olcum yapiyorlar her gittigimde ve dun olmasi gerektiginden az cikti olcumum yani gecen hafta ile ayniymisbu demek oluyorki bebisim acaba gelismiyormu karnim buyumediyse telaslandim haftaya ultrasonum var insaAllah yanli olcmuslerdir...dunden beri cok taktim kafaya bugunde butun gece kabus gordum...suyum gelmis filan...sanirim etkilendim dun...
benim tansiyonumda cok dusuk oluyor,o da bas donmesi ve inanilmaz bir halsizlik yorgunluk yapiyor...anlayamadilar henuz ama sanirim carpintilarimin nedenide dusuk tansiyon mu acaba?diyorum...arkadaslar bu arada siz doktora gittiginzida yani TR de gobeginizi olcuyorlarmi?santimetre ile?burda oyle bir olcum yapiyorlar her gittigimde ve dun olmasi gerektiginden az cikti olcumum yani gecen hafta ile ayniymisbu demek oluyorki bebisim acaba gelismiyormu karnim buyumediyse telaslandim haftaya ultrasonum var insaAllah yanli olcmuslerdir...dunden beri cok taktim kafaya bugunde butun gece kabus gordum...suyum gelmis filan...sanirim etkilendim dun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?