2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyi akşamlar kızlar fazla giremiyorum ders çalışıyorum, tabi rahat oturabilirsem :)) geçmişe baktım mide için ben rennie duo şurup kullandım çok iyi geldi ( doktor yazmıştı tabi) kramplar için magnezyum alın ben günde iki kullanıyom iyi geliyo hepinizi öpüyorum

kızlar herkeste doğum korkusu başlamış..normal tabi..ben ilk hamileliğimde son 1 ay korkudan hiç uyuyamamıştım..
merak etmeyin 1 sene sonra korkularımızı da ağrılarımızı da tamamen unutmuş olucaz...
Allah olmayan herkese nasip etsin..bu acıları yaşamak isteyip de yaşayamayan o kadar insan var ki..
benim 3. olmasına rağmen korkuyorum ama doğum zamanı bi rahatlık geliyo insana..
daha bi sakin oluyosun sanki..
hepimizin doğumu da kolay ve sorunsuz geçer inşallah..

teşekkürler... hoşgeldin...
ben işyerimde personel müdürlüğüme sorduğumda ara haftalarda izine çıkarsan yine 32 haftada çıkmış gibi işlem görür dediler, vallahi kafam karıştı şimdi :)

Hosbulduk Ipeknil,

Yok canim oyle bir sey olur mu hic ? 37. hafta ibaresi, yasal olarak maksimum 37 ye kadar calisabilirsin demek. Ayrilacagin zaman tekrar vizite kagidi alip ssk doktoruna gitmen yeterli, oradaki doktor bana guzelce acikladi. Mecbur degilsin, iki hafta sonra kotu hissettin gel izine ayirayim dedi. Cok yanlis anlasiliyor bence bu konu, benim personel bolumum de konuya hakim degildi, hatta ben isyerinde ilk anne adayiyim . Ogrendiklerimi ve yaptigim islemleri sirasiyla not edip personel departmanina birakacagim hayirlisiyla:)

Bence siz 32. hafta raporunu alacaginiz zaman ssk doktoruna tekrar sorun :)

mutluyum bir ara sen isimin değiştirmiştin diye hatırlıyorum yanlış hatırlamıyorsam ben de değiştirmek isityorum da nerden yapılıyor bu?

mutluyum bir ara sen isimin değiştirmiştin diye hatırlıyorum yanlış hatırlamıyorsam ben de değiştirmek isityorum da nerden yapılıyor bu?

canım sağ üst köşede reklam iletişimi tıkla
ordan diğerleri şıkkını işaretle
alta nickimi değiştirmek istiyorum ya z 3 tanede nick yaz gönder

canım bu bahsettiklerin Devlet Memuru için de geçerlimi yani ben 32. haftada çalışlabilir alıcam oldu ki 37 ye kadar olan süreçte doğum oldu çalıştığım kadarını aktarabilirmiyim SSK ile devlet memuru değişiyor sanırım o açıdan sordum yani biz normal özel bir hast.doktorundan alıcaz çalışabilir raporunu o şekilde kabul ediyorlar benim kendi doktorum verecek

kızlar günaydınn..

pancakee canım hoşgeldin hayırlı olsun bebişin.. dediğin doğru 37 de izne ayrılıp 35 tede başlatabilirsin tabiiki iznini ama nilüferin dediği gibi 32 haftadan başlatıyor. dr. lar benim yeni ark. aynı şeyi yaptı işverene kalmış birşey arada çalıştıpğın günleri doğumdan sonra kullandırmak. yoksa resmide raporun bitmiş olur. ve çalışltığın 3 haftayı sana vermek işyerine kalıyor tatlım.

Zekilk, tabi ki yapabilirsin fakat isten ayrilacagi zaman mesela 35 te, gidip is goremezlik raporu alman gerek. 32 den sonra ne kadar calistigin o raporla anlasilacak.

Colerko, hosbulduk ve tesekkur ederim :) Senin bebegin de hayirli olsun
Calistigin surenin ( ornek 32 den 35 e iki hafta) ucretini isverenden aliyorsun tabi, ama yasal olarak dogum sonrasi iznine eklemek zorunda ssk ya bagliysa. yapamam diyemez isveren.

Neyse 32. haftada rapor almaya gidenler yine oradaki doktorlara iyice sorsunlar, ilk agizdan duymak en etkilisidir :)

bunu bilmiyordum çünkü iş yerindeki ark. yeni geldi doğum izninden ve kullanamadı geldiği günleri bende dr. uma sormuştum iki şekilde yapabildiğini söylemişti, bir 32 birde 37 haftada iice öğrenelim o zaman saol tatlım söylediğin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…