saol canım inşallah..
ya kızlar bişey sorucam siz bebeğinizin kilo alması için özellikle yediğiniz qıdalar varmı?
tıffıım kız bak alışveriş yaptığın yerleri söyle kampanyaları söyle kuşumm.kaçırmayalımm.ceylan mağazasına gittim bende hafta sonu yazlık getirmiş çookk tatlı şeyler vardı yaaa..........fiyatlarda uygun geldi bana çok cicilerdi .......anaaaammmmmmm gerçi ben kızlara baktım tabi heppp........
anladım canım bencede bakarak inceleyerek al tabioda beişk falan almadım daha canım..nisan 10nu gibi dr gidicem o zman bakayım diyorum...oturduğum yerde yok alabileceğim yer..netten istemiyorum..görerek alamk istiyorum..
bak yiorum herqün canımpekmez ve bal bebeğe çok yarıomuş tatlım.a.s
cleo kız zaten tombik bebeğin daha ne kilosu aldırcan.. alıyo bebişin..
canim ne kadar dogru bilmiyorum ama ben biryerden okumustum duzenli yenildiginde yumurta ve muz bebegin gelisimine olumlu etkiliyormus...ama dedigim gibi ne kadar dogru bilemicem...benim doktorumda gelisiminin genlerle alakali oldugunu savunan bir tip...yani anne ve baba uzunsa kalipliysa oyle olur kucuk yapililarsa oyle alir,kilo almaz sen ne yaparsan yap diyor....
sen daha önce girdin mi tatlım? ne kadar kalınıo orda?
sorma kızz ben wenice'i kuruttum valla ceylana da baktım indirim yazısını görünce ama bana pek hoş şeyler göremedim orda yaaa pazar malı gibi accık zevksizlerdi. kızlara baktım orda güsel şeyler vardı amaaa erkeklere anacım hiç bi numara yok bulursan şanslısın valla. böle hep iç karartıcı zevksiz zevksiz şeyler. öğğ..fisfisfis
saol canım sanada qeçmiş olsungecmis olsun canim,seni cok iyi anlayabiliyorumtadi cok hos degil agir geliyor,zor oluyor ama pekmez yemeye calissankansizligini icin,buarada evet benimde demirim sinirda ama takviye bir ilac ya da vitamin almana gerek yok diyor doktorum
diyorum ya bunlar bir tuhaf gozunu seveyim Turk doktorlarinin...
canim ne kadar dogru bilmiyorum ama ben biryerden okumustum duzenli yenildiginde yumurta ve muz bebegin gelisimine olumlu etkiliyormus...ama dedigim gibi ne kadar dogru bilemicem...benim doktorumda gelisiminin genlerle alakali oldugunu savunan bir tip...yani anne ve baba uzunsa kalipliysa oyle olur kucuk yapililarsa oyle alir,kilo almaz sen ne yaparsan yap diyor....
bitirdin mi sen alışverişlerii.......TIIFFIIMMMM.........
sadece sesten ibaret..ben sıkılıyorum nst de...
bana kalsa ohohohoo ömür biter alışveriş bitmez ama durdum artık tatlım yaaa. bi yerde durmak lazımdı yaniii.. bide herşeyi yıkadım ya artık ben yeni bişey eklemedim üzerine, doğduktan sonra bakıcam artık çıkıp çıkıp. bide kızlar az önce annem sordu 40 gün oturcan mı evde diye ben dünyada 40 gün oturamam valla yaaaa kesin en çok 15 gün sonra atarım kendimi sokağaaaaa. çatlarım valla orta yerimden.kaydirigubbakcemile3
kız dur onu bende çok merak ediyorum canım yaaa güp güp güppp kemeri bağlayıp bebeğin kalbini dinlicez yarım saat çok heyecanlıııııııııııııopuyorumnanaktan
bana kalsa ohohohoo ömür biter alışveriş bitmez ama durdum artık tatlım yaaa. bi yerde durmak lazımdı yaniii.. bide herşeyi yıkadım ya artık ben yeni bişey eklemedim üzerine, doğduktan sonra bakıcam artık çıkıp çıkıp. bide kızlar az önce annem sordu 40 gün oturcan mı evde diye ben dünyada 40 gün oturamam valla yaaaa kesin en çok 15 gün sonra atarım kendimi sokağaaaaa. çatlarım valla orta yerimden.kaydirigubbakcemile3
sorma kızz ben wenice'i kuruttum valla ceylana da baktım indirim yazısını görünce ama bana pek hoş şeyler göremedim orda yaaa pazar malı gibi accık zevksizlerdi. kızlara baktım orda güsel şeyler vardı amaaa erkeklere anacım hiç bi numara yok bulursan şanslısın valla. böle hep iç karartıcı zevksiz zevksiz şeyler. öğğ..fisfisfis
ne 40 qünü yaa bende çatlarım evdee
iyi olduğumu hissettiğim anda zaten ilk işim bi kuaföre qitmek olucak
roflem iyice aktı besleme qibi qeziniom evdesempatiksalakcinni
doğumumuz tam yaza denk qelio o qüzel havalarda evde oturulur mu hiç yaa
hemde bebeğe temiz hava iyi qelir sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?