2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tıffıım kız bak alışveriş yaptığın yerleri söyle kampanyaları söyle kuşumm.kaçırmayalımm.ceylan mağazasına gittim bende hafta sonu yazlık getirmiş çookk tatlı şeyler vardı yaaa..........fiyatlarda uygun geldi bana çok cicilerdi .......anaaaammmmmmm gerçi ben kızlara baktım tabi heppp........

saol canım inşallah..
ya kızlar bişey sorucam siz bebeğinizin kilo alması için özellikle yediğiniz qıdalar varmı?

canim ne kadar dogru bilmiyorum ama ben biryerden okumustum duzenli yenildiginde yumurta ve muz bebegin gelisimine olumlu etkiliyormus...ama dedigim gibi ne kadar dogru bilemicem...benim doktorumda gelisiminin genlerle alakali oldugunu savunan bir tip...yani anne ve baba uzunsa kalipliysa oyle olur kucuk yapililarsa oyle alir,kilo almaz sen ne yaparsan yap diyor....

sorma kızz ben wenice'i kuruttum valla ceylana da baktım indirim yazısını görünce ama bana pek hoş şeyler göremedim orda yaaa pazar malı gibi accık zevksizlerdi. kızlara baktım orda güsel şeyler vardı amaaa erkeklere anacım hiç bi numara yok bulursan şanslısın valla. böle hep iç karartıcı zevksiz zevksiz şeyler. öğğ..fisfisfis

oda beişk falan almadım daha canım..nisan 10nu gibi dr gidicem o zman bakayım diyorum...oturduğum yerde yok alabileceğim yer..netten istemiyorum..görerek alamk istiyorum..
anladım canım bencede bakarak inceleyerek al tabi
internette qörünen bir mobilyayı ben maskoda qörmüştüm
aynı mobilya ama çok farklı duruyordu yakından bakınca
o yüzden en qüzeli mağazadan qörerek almak

pekmez ve bal bebeğe çok yarıomuş tatlım.a.s
bak yiorum herqün canım
pekmezimde var ondanda yiyeyim bari
artık 100 kilo olarak qiderim doğuma kaydirigubbakcemile3
saol

cleo kız zaten tombik bebeğin daha ne kilosu aldırcan.. alıyo bebişin..

yok kız neresi tombik
erken doğum flan yaparsam eti budu yerinde olsun oğlumun yaa
sıska bişey doğurmayayım bilmiyorumkismile

ben de yumurta ve muz iyi geliyor diye biliyorum. bizim bebek medium boy olacak sanırım o zaman, eşim baya uzun ben kısayım :))

slm güzel ve göbişşli anneler nasılsınızzz
bende muzun çok iii olduğunu duydumm yiyin kızlar bebişler sağlıklı olsunnnn

sen daha önce girdin mi tatlım? ne kadar kalınıo orda?

20-25dk falan kaldım...kıpırdama dediler öle put gibi..sıkıldım ben...
kalp grafiği gibi grafik çıkıyor..biri ağrılar biri bbek kalp atışı...

evet wenice süperdi indirimde, ben de baya bir şey aldım oradan. zaten her yerde kız cicileri çok güzel, erkekler için seçenek daha az...

saol canım sanada qeçmiş olsun
işimiz zor valla ben qece bazen sol tarafıma yatamıyorum bu yüzden
çünkü daha çok çarpıntım oluyor nefes alamıyorumbilmiyorumkismile

hımm benim bebeğim şuanda 1.500 gr
dr normalden daha iyi oldğunu söyledi
ama ben belki erken doğum yaparım endişesiyle bebeğime daha iyi bakmak istiyorm
inşallah hayırlısı olur:Saruboceq:

bitirdin mi sen alışverişlerii.......TIIFFIIMMMM.........

bana kalsa ohohohoo ömür biter alışveriş bitmez ama durdum artık tatlım yaaa. bi yerde durmak lazımdı yaniii.. bide herşeyi yıkadım ya artık ben yeni bişey eklemedim üzerine, doğduktan sonra bakıcam artık çıkıp çıkıp. bide kızlar az önce annem sordu 40 gün oturcan mı evde diye ben dünyada 40 gün oturamam valla yaaaa kesin en çok 15 gün sonra atarım kendimi sokağaaaaa. çatlarım valla orta yerimden.kaydirigubbakcemile3

ayy tabi canım ya kırk gün ne oturcan..
bende doğumdan sonra allahım sağlık sıhhat verirse bol bol gezcem....

kız dur onu bende çok merak ediyorum canım yaaa güp güp güppp kemeri bağlayıp bebeğin kalbini dinlicez yarım saat çok heyecanlıııııııııııııopuyorumnanaktan

kızlar benim 30. haftamda nst çekimim başladı kontrollerimizde artık iki haftada bir olucak her seferinde de çekim var. gerçekten çokda güzel oluyor tekme attığı zaman cihazdan farklı bir ses geliyor süper bişeyy opuyorumnanaktan

ne 40 qünü yaa bende çatlarım evdee
iyi olduğumu hissettiğim anda zaten ilk işim bi kuaföre qitmek olucak
roflem iyice aktı besleme qibi qeziniom evdesempatiksalakcinni
doğumumuz tam yaza denk qelio o qüzel havalarda evde oturulur mu hiç yaa
hemde bebeğe temiz hava iyi qelir sempatiksalakcinni

evet ceylanın bir kısmı öyleydi cidden hatta ben çok şaşırdım onların çizgisi o değil aslında ama o zevksizler başka markaydı kendi ürünleri değill...sanırım kriz biraz etkilemiş ama o kız için yazlıklar cidden çok ciciydi bir tane badi var dı böyle çilek şeklindee....... weniceyi ben çok tuttum yaaa......kenttekine gidemiyorum gerçi çok ters geliyor da.......büyük kızımada alıyorum oradan.........

slm kızlarrrrrrrrrrrr......bugün nekadar kalabalığız böyle.. ben kötü bi gece geçirdim benim yaramaz oğlum resmen kendini kasıkarıma doğru itekleyip durdu..kesin bu gece çıkıcak dedim o derece yani...38.haftaya hemen gelsemda rahat rahat beklesem......

evet bende röfle yaptırıcam...gerçi dökülmektne saçta kalmadı bende valla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…