2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben de yumurta ve muz iyi geliyor diye biliyorum. bizim bebek medium boy olacak sanırım o zaman, eşim baya uzun ben kısayım :))

:):):) cok hossun canim,bakalim nasil olacak:) insaAllah,saglikli sihhatli hayirli birer evlar olsunlarda....ben inanilmaz cok merak ediyorum,acaba kime benziyor diye...gerci biz daha cinsiyteinide ogrenmek istemedik, sabirsizlikla heyecanla bekliyoruz bakalim...

evet bende röfle yaptırıcam...gerçi dökülmektne saçta kalmadı bende valla..

benim hamile kalmadan önce çok saçım dökülüodu
bioxin kullanmaya başladım iyi qeldi dökülmeyi durdurdu
hamileliğim boyuncada devam ettim ama yinede çok inceldi saçlarımbilmiyorumkismile
asıl saç dökülmesi doğumdan sonra oluyomuş yani emzirirken bilmiyorumkismile
biz kel kalcaz senle qalibaeyvahedigeldismile sempatiksalakcinni

ay bende çok merak ediom nst yi..

ayy tabi canım ya kırk gün ne oturcan..
bende doğumdan sonra allahım sağlık sıhhat verirse bol bol gezcem....

he valla yaaa havalarda güsel olcak ne durcaz evde cidden yaaa.. bende alıp alıp gezdircem bebişimi inşş..:ecrin_bebek:

wenici zengin ettik zati kızz mayıs anneleri sayesinde ihya oldu çünkü tam bizim alışveriş zamanımıza deli indirim denk geldi. ben her bişeysini ordan aldım valla, bide c&a dan.kaydirigubbakcemile2

iyice kel olcaz...........kafamçokkarıştı

ay maşallah, ne kadar sabırlıymışsınız, ben öğrenmesem çatlardım vallahi :)) gerçi evet daha heyecanlıdır mutlaka ama ben yine de dayanamazdım. sağlıklı olsunlar da...

geçmiş olsun, senin 38 e az kaldı sayılır, inşallah zamanında gelir bebeğin...

he valla yaaa havalarda güsel olcak ne durcaz evde cidden yaaa.. bende alıp alıp gezdircem bebişimi inşş..:ecrin_bebek:

dimi kısss
bende öyle düşünüom valla şimdiden de eşimi bu duruma hazırlıyorum
çocuk olunca beni kısıtlamasın diesempatiksalakcinni

iiyim bende bebişler iyice büyüdüler
geçen bende nst çektirdim
2 haftaya düştü kontroller şafak 54 bilmiyorumkismile

Nilaycım gözünaydın canım,çok sevindim,bebişinide maşallah,

Tıff senin bebeğinde kocaman olmuş,maşallah...

bana misafirsiniz yani...çayı kekleri börekleri çörekleri hazırlayayım hemen...

biri kek çay börek mi dedibilmiyorumkismile
uf saat başı acıkıyorum yaa
bende qeliom -tatlicadiarzu-sempatiksalakcinni

dimi kısss
bende öyle düşünüom valla şimdiden de eşimi bu duruma hazırlıyorum
çocuk olunca beni kısıtlamasın diesempatiksalakcinni

aynen canım yaa bende şimdiden tatil yeri felan bakmaya başladım, arabanın arkasında oturcem artık ama olsun diyorum ayaklarımı uzatırım arka koltuğa ohhh rahat rahat..eşim öööölece dinlio düşünüp düşünüp. bıraksan benim eşimi aylarca evde oturur hiç sıkılmaz bende şimdiden ufaktan alıştırmaya başladım şuraya gideriz buraya diye.

merhaba güzel anneler,geçmişi okudum geldim,bende dün akşam ilk kez uyuyamadım kasıklarımın ağrısından,,,kızımın hareketlerini kasıklarımda hissettim..bundan sonrası böyle geçecek herhalde...

bana misafirsiniz yani...çayı kekleri börekleri çörekleri hazırlayayım hemen...

öylemi oluomuş :)) keke böreğe hayır demem vallahi kaydirigubbakcemile3
bazen çok heyecanlanıorum ben yaa nası olacak diye
hep gözümün önüne hastane odasında yatarkenki halim gelio doğurmuşum emziriyorum falan
şaka maka çok hızlı geçio zaman bebişlerin cinsiyetleri için birbirimizi kutluyoduk yakında bebişlerin fotoğraflarını koyacaz inşallah opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…