2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar bişey sorcam kimindi hatırlamıyorum yine şu duvara asılan cibinlik askılarından vardı birini odasında, biri de koçtaşta gördüm ben onlardan demişti,
ben de o cibinilik askısından istiyorum koçtaşta bulurum dedim ama bu haftasonu arayıp taradım iyice bulamadım, bildiğiniz başka bir yer var mı? şu hani ahşap olup rustik başı gibi olandan duvara monte edilenden

evet az kaldi ama hergun zor geciyor bana ..dun esimle yuruyus yapayim dedik ayaklarim belime yapisti gobegim beton dokulmus gibi oldu ve agrim oldu artik eve kapanmaktan bile bunaldim ayaklarim heryerimde agri var..Allahin izniyle gnum gelse de normal hayatima bebgimle devam etsem ,,tabii insallah hepimiz

inşallah canım,zamanında sağlıkla alırız bebeklerimiz kucağımıza,ben normalde gezmeyi çok seven ve hareketli biriryim ama ,hamileyken olmuyor,biraz gezince ya da fazla oturunca problemler başlıyor,bende sıkıldım artık otur otur...neyse bebişlerimiz gelince oturmaya fırsatımıza olmayacak....

evet bencede olmayacak ama sanki hic nomale donmuyecek gibi hissediyorum muhakkak gececek ama iste simdi boyle dusunemiyorum,,artik goguslerle gobek akraba oldu sanki tonlarca yuk var ..offffffff offfffffffffffffffbilmiyorumkismile

evet bencede olmayacak ama sanki hic nomale donmuyecek gibi hissediyorum muhakkak gececek ama iste simdi boyle dusunemiyorum,,artik goguslerle gobek akraba oldu sanki tonlarca yuk var ..offffffff offfffffffffffffffbilmiyorumkismile

banada öyle geliyor,sanki hep böyle kalacakmışım ,doğurmayacakmışım gibi geliyor,,,hayırlısı ile herkesin az kaldı,Allah hepimize sağlıkla ve zamanında kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi....

selam kızlar. ben de hafta sonu hava güzel diye gezdim. bugün hastayım. üşüttüm sanırım. gittim mavi olipslerden aldım. onlar beni iyileştiriyor, çok ilginçtir.

özlmgkhn arkadaşımız yaptırmıştı o cibindirikten, aslında çıtalarını mobilyacıya yaptırıp cibindiriğinide diktirebilirsin canım

selam kızlar yeni müsait oldum hemen sohbete katılıyım dedim,bende üşütmüşüm kasıklarım ağrıyor yarın kısmetse kontrolümüz var inşallah herşey yolundadır.sizdede endişe oluyormu her doktora gidişinizde

Elvoscan, Eda ikinize de geçmiş olsun...
Eda ben de öyle endişe oluyor hep, doktora gidip bebeğin sağlıklı olduğunu duyunca rahatlıyorum...

selam kızlar..
TIFFcım canım maşallah bebeğine kocaman olmuş..
nilaygözün aydın..inşallah sorunsuz bitirirsin hamileliğini zmanında alırsın bebişini kucağına..
cleopatra canım benim bebeğime geçen sefer doktorum zayıf demişti..31 haftalıkken 1630 grdı.günde 2 yumurta yemeğe başladım ve süt hiç içmezken en az 750ml süt içer oldum..
işe yaramışmı yarın veya perşembe görücem..doktor 15inden sonra gel demişti..bugün müsait olmadım..yarın inşallah giderim..

zekilk canım neden bunu genel anestezi istiyorsun..
ben ilk sezeryanımı genel anestezi ile oldum..ikinciyi epidural ile oldum..
epidural daha rahat benden söylemesi..

kızlar çok sıradan olucak ama doğuma kara verdinizmi ...nerde ve nasıl olucak zaman yaklaştıkça heyecanlanıyorum fikirlerinize ve tecrübelerinize ihtiyacım var.

selam kızlar. ben de hafta sonu hava güzel diye gezdim. bugün hastayım. üşüttüm sanırım. gittim mavi olipslerden aldım. onlar beni iyileştiriyor, çok ilginçtir.

çok geçmiş olsun kızlar...

büyümüş kocaman olmuştur annesi merak etme sen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…