canım mobilyacıyla uğraşmak istemedim anlıycak anlamıycak istediğim gibi olur olmaz belli değil görym beğeniyim alıyım istedim, mobilyacıya gideceğim bulamazsam da yine yaptırmam hazır varsa alırım, hatta bu işengeçlikle vaz geçebilirimözlmgkhn arkadaşımız yaptırmıştı o cibindirikten, aslında çıtalarını mobilyacıya yaptırıp cibindiriğinide diktirebilirsin canım
kişiden kişiye değişiyor canım ama 1 haftada iyileşen de oluyormuş 20 günden fazla süren de bakımı da önemliymişkızlar, normal doğumda kesi atılıyor ya, o kesi nekadar zamanda iyileşiyor bileniniz varmı?
kızlar çok sıradan olucak ama doğuma kara verdinizmi ...nerde ve nasıl olucak zaman yaklaştıkça heyecanlanıyorum fikirlerinize ve tecrübelerinize ihtiyacım var.
canım ben daha vermedim ,doktorum 36.haftada belirleriz dedi,,,ama korkuyorum,bende panik atak var birde,,,hakkımızda hayırlısı
kızlar çok sıradan olucak ama doğuma kara verdinizmi ...nerde ve nasıl olucak zaman yaklaştıkça heyecanlanıyorum fikirlerinize ve tecrübelerinize ihtiyacım var.
benim ilk normaldi kızlar 10 günde geçiyor .her tuvaletten sonra baticon ve ılık su ile temizleniyorrr.....kuru tutmak gerekiyor.korkulduğu gibi bir şey değilll..........can yakmıyor benim öyle olmuştu...
canım mobilyacıyla uğraşmak istemedim anlıycak anlamıycak istediğim gibi olur olmaz belli değil görym beğeniyim alıyım istedim, mobilyacıya gideceğim bulamazsam da yine yaptırmam hazır varsa alırım, hatta bu işengeçlikle vaz geçebilirim
kişiden kişiye değişiyor canım ama 1 haftada iyileşen de oluyormuş 20 günden fazla süren de bakımı da önemliymiş
her tuvaletten sonra baticonla mı ne i bakım yapılırsa daha çabuk ve sorun yaşamadan geçiyormuş
benim ilk normaldi kızlar 10 günde geçiyor .her tuvaletten sonra baticon ve ılık su ile temizleniyorrr.....kuru tutmak gerekiyor.korkulduğu gibi bir şey değilll..........can yakmıyor benim öyle olmuştu...
tatlım kreme gerek olmadığını söylüyor doktorlar zira bebeği yanlış emzirmekten kaynaklanırmış o tür yaralar. krem vs. ticari yani ben almayı düşünmüyorum. ama göğüs uçlarını nemlendirin bol bol şimdiden, çünkü kolostrum geliyor yavaş yavaş ve kuruyor göğüs halkasında, orayı nemli tutmak lazım şimdiden. ben halis mulis zeytinyağı sürüyorum valla..bayanssulusmile
tşk ederim kızlar
evet inşallah her şey çok güzel olcek:içelim:
gecmis olsun canim,seni cok iyi anlayabiliyorumtadi cok hos degil agir geliyor,zor oluyor ama pekmez yemeye calissankansizligini icin,buarada evet benimde demirim sinirda ama takviye bir ilac ya da vitamin almana gerek yok diyor doktorum
diyorum ya bunlar bir tuhaf gozunu seveyim Turk doktorlarinin...
slm kızlarrrrrrrrrrrr......bugün nekadar kalabalığız böyle..ben kötü bi gece geçirdim benim yaramaz oğlum resmen kendini kasıkarıma doğru itekleyip durdu..kesin bu gece çıkıcak dedim o derece yani...38.haftaya hemen gelsemda rahat rahat beklesem......
merhaba güzel anneler,geçmişi okudum geldim,bende dün akşam ilk kez uyuyamadım kasıklarımın ağrısından,,,kızımın hareketlerini kasıklarımda hissettim..bundan sonrası böyle geçecek herhalde...
büyümüş kocaman olmuştur annesi merak etme sen...
ya kızlar öyle bi tembellik var ki üstümde..atamıyorum..
kalkıp evimi toparlamam lazım hiç içimden gelmiyor..evim temiz ama dağınık..hava da kapalı..
ondanmıdır nedir bu tembellik..
canım giriyorum sürekli okuyorum yazılanları, işyerinde fırsat buldukça sormak istediklerini sorabilirsin, 2 sezeryanım var 2 de epidural bu son sezeryanım olcak sanırım bu sefer genel anestezi istiyorum
gökkuşak ne güzel canım,daha önceden tecrübelisin...ilk hamileliğinde sende korkuyormuydun doğumdan???
ben de normal dogum istiyorum burda zaten normal mecburi ,,yani ters bir durum olmadikca sezeryan hakkin yok,,,ohaoldumsmile
bende epitural hakkında soracaktım benimde ilk doğumum sezeryan oldu genel anestezi aldım ama uyanırken çok zorlandım ölüyorum sandım doğumdan üç ay sonra safra ameliyatı oldum oda gemel anestezi iyice piskolojim bozuldu hamileliğimin ilk aylarında doğumu düşünmekten sevinemedim bile ben şimdi normal istiyorum sancım olursa ama özellerde çoğu dr yapmak istemiyor risk yüzünden ama riski normal doğum yada sezeryanda nekadar risk varsa sezeryan sonrası normal doğumda okadar risk var ama dr lar cesaret edemiyor doğurtacak dr bulamazsam epitural düşünüyorum ama hiç cesaretim yok hep aklımda ya bişe olursa ya baygınlık gelirse ya öle ya böle düşünmekten sinirlerim bozuldu halbuki olcağı varsa her halukarda olur diye teselli ediyorum sana sorum sen nasıl oldun nasıl geçti bi rahatsızlık falan kaldımı ameliyat esnasında fenalık falan gelirse ne yapıyosun eşim ve kayınvalidemde daha önce başka rahatsızlıktan dolayı belden aşağı uyuşturup ameliyat oldular ama ben cesaret edemiyorum sezeryan farklı gibi geliyor birde şimdi neden genel istiyorsun genel anestezinin baya zararı varmış anne ve bebeğe ama epituralde öle bi zarar yokmuş ayy çok uzun yazdım kusura bakma epiturallerini anlatırsan sevinirim canım okadar tırsıyorum ki kendi gelene kadar bekliycem gitmiycem dr ama ya bebeğe zarar verirsem diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?