2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yaramaz bebiş göstermemiş kendini yine,Allah tan hayırlısı canım,eşimin bir akrabasına son ana kadar kız dediler erkek oldu,tabii öncelikle hayırlı ve de sağlıkla doğsunda...

ay banada herkes herşeyini pembe hazırladın bide erkek olursa görürsün diyolar. o kadar çok duyuyorumki bu lafı neden herkesin aklında bu var anlamıyorum bu yanılma herkese olabilen bişey değil sonuçta. sinirim bozuluyo artık öyle dediklerinde.

valla canım ultrasonda endinde net olarak gördüysen korkma..kim ne derse desin..bende erkek dediğimde herkes çokta heveslenme kızda olabilir falan demişti..bizde erkek çocuk yokta..bendende beklemiyodu heralde kimse..kulak asmıcaz böyle şeylere..

doktor kaç sefer baktı bizede gösterdi kız olduğunu korkum yokda bu kadar fazla söylenmesi sinirimi bozuyo.
zaten hormonlardan sinirler alt üst olmuş durumda o yüzden her laf dokunuyo işte

kız hemşoooocummmm normal doğurmaya karar mı verdin yoksa heee merdivenler yürüyüşler felannnnaklinialirimsmileaklinialirimsmileaklinialirimsmile
öyle gibi kuşummm....1 saatte kurtulayım bitsin diyorum ........opuyorumnanaktan
vallahi sabah akşam 1 er saat yürüyüş yapıyorum
doktorum yapacaksın dedi
doktordan doktora değişiyo demekki kafamçokkarıştı
bence kişlerin durumuna göre değişiyor sezencim.....

banada diyorlar ay hiç sallamıyorummmm

tuğba naber nasılsın..sana bişey sorucam ya..vatan hastanesi hakında bi bilin varmı..benim eşim oraya yakın çalışıyoda..indirim yapmışlar doğum fiyatlarında...normal 250 sezeryan 350-450 mi neymiş..orasıda özel hastane orda nie yapmıyon diyoda..bildim kadarıyla ara sokakta çıkıpta bi bakamadımda iyimidir ki...

canım herşeyin hayırlısı Allah hayırlı evlatlar nasip etsin vatana, millete anaya ve babaya hayırlı evlatlarımız olsun benim ailemde de kız çocuk yok Allah nasip ederse ilk benim kız torun olarak geliyor. Bir tanede 12 yaşında oğlum var her zaman hayırlısını dilemek lazım tabi hepimizin gönlünün muradınıda versin rabbim

benim de özellikle geceleri oluyor. ama doktorum şöyle dedi. uzun boylu bayanlar daha rahat doğum yaparlar fakat hamilelikleri boyunca bel ve sırt ağrısı çok çekerler dedi.

kızlar kayra hanımın kızı raht turmamış plesantayı delmeye kalkmış kayra buara hep dinleniyomuş erken gelmeye niyetliymiş

böyle birşey hiç duymamıştım. Allah yardımcısı olsun

geçmiş olsun tuğbacım, ağrılar düzenli değilse korkmayın diyorlar

seninki tam bir ay önde. neyle besledin bebişini annesi. ama ilk defa 1ay önde bebek duydum. eski anneler gibi 4kiloyu geçircen herhalde. sen yine de doktoruna kulak ver. tosununa iyi bak. :)

ay çok tatlı. benim oğlum olcak. inşallah 2.si kız olur. (daha birinciyi doğurmadan 2.nin planını yapıyorum)

benim arkadaşlarıma da hep 3200 3300 falan dediler 3700ün üzerinde doğdular. tam terside olabilyor yani.

Allah hayırlısını versin. ama erkek olursa göreceği ilgiden dolayı kızların çok kıskanır.

yaaa kızlar, benim bir korkum var beni rahatlatın lütfen. acayip anaç oldum. doğurduğumda kimse (teyzeler yengeler her iki tarafında) hastaneye de eve de gelsin istemiyorum. hepsi doğurda sevelim diyip duruyorlar. ben de mıncıklıcaklar diye korkuyorum. şimdiden hepsini uyarıyorum yeni doğan bebek kucağa alınmaz öpülmez diye. ama onlar bana sen uyurken kucaklıcaz koklucaz diyorlar. birde doğumdan sonra evde sürekli benle durmalarını istemiyorum. bir tek anneler dursun yeter. offf çok mu bencilim. hepsi iyi insanlar aslındaaa

kızlar merhaba nasılsınız kilolardan konuşuyorsunuz -sanıırım benim bebiş 30+3 te 1860 tı dün sağlık ocağındaki ebeye dedi sanki çok azmış gibi bi tavırla 3e yakın olur dedii kafam karıştı eyvahedigeldismile

şimdi sana öyle gelir doğduktan sonra öyle düşünmezsin hatta ilgi göstermelerinden memnun bile kalırsın şuanki tasaların gayet doğal sonuçta gelip gidici onlar bayanssulusmile

maşallah bebeğine canım..bakma sen o ebeye benim oğlan 32+3 te 1887 gr.dı senin bebiş çok iyi....

ayyy takma onu kafana canım benim..31. haftada 2ye yaklaşan bebek hiç 3e yakın doğarmı yav o ebe ama anlamıyor bence..saçmalamış...bence bebeğin gayet iyi....

Selam canım, benim bebişim 30+4 de 1.586 gr. geldi dr. bana 3 kilo üzeri doğar dedi sen sağlık ocağındakilere pek aldırma sonuçta dr. un var ona danış bence, benimkinin kilosu seninkinden düşük

maşallah bebeğine canım..bakma sen o ebeye benim oğlan 32+3 te 1887 gr.dı senin bebiş çok iyi....
teşekkür ederim canımtabiki önemli olan sağlıklı olmaları kiloları değil ama sinirlerimi bozdu dün ellerimde de sıkışmalar olsu sinir sıkışması dedi dr. doğumdan 3-4 ay sonra düzelir dedi.. ebe sen yinede bi ort. göster fln dedi... herhalde dün asabi günümdeydim taktım ebeyee alsanaalsanasmile

aynı duygu bende de mevcut...kucaklamak neysede yeni doğmuş bi bebeği şapur şupur öpmüyolarmı deli oluyorum..kendi ailem bu konuda çok hassasdır yapmazlar ama eşimin ailesi, ne yapar bilmiyorumç..eşim bile şimdiden kimseye öpmeyin falan deme sakın diyo zaten napcaz bakalım olmadı annem alttan alttan laf sokar...bende annemden başka kimse kalmasın istiyorum yanımda..

banada diyorlarki doğduğunda kucağından bırakamıcaksın kimseye vermek istemiceksin biri tutarken bile tedirgin olucaksın diyolar. yani herkesde olabiliyomuş canım. bencillikle alakası yok bence. bende öyle sadece ben bakmak ben kucaklamak istiyorum. herkesde sevmek istiyo tabi biz nasıl başkalarının bebeğini kucağımıza alıp seviyosak bizim bebeğimizde sevilcek elbet. öpülmesine tepki veririm ama öpmeyin derim. kayınvalideme tembih ettim bak kimse öpmesin diye ben sadece koklancak derim herkese diyo

bu arada dün 32. hafta çalışabilir raporumu aaldımm.. nilüfer yok acaba aldımı o rapor varmıydı yoksa daha günü

kızlar ben kayın validemin yanına taşındım h. sonu yavaş yavaş eşyaalrımızıda taşıdık dün akşam bitti şükür ama bende bittim... çok iidir kayınvalidem maşallah diim de iide anlaşırız çok ama korkuyorum şimdi ya yapamazsak die dua edin benim içinde kendimizi biraz toparlarsak çıkıcaz inş. ayrı eve tekrardan hem kuzeyde biraz toparlamış olacak kendisini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…