şimdi sana öyle gelir doğduktan sonra öyle düşünmezsin hatta ilgi göstermelerinden memnun bile kalırsın şuanki tasaların gayet doğal sonuçta gelip gidici onlar bayanssulusmile
aynı duygu bende de mevcut...kucaklamak neysede yeni doğmuş bi bebeği şapur şupur öpmüyolarmı deli oluyorum..kendi ailem bu konuda çok hassasdır yapmazlar ama eşimin ailesi, ne yapar bilmiyorumç..eşim bile şimdiden kimseye öpmeyin falan deme sakın diyo zaten napcaz bakalım olmadı annem alttan alttan laf sokar...bende annemden başka kimse kalmasın istiyorum yanımda..
banada diyorlarki doğduğunda kucağından bırakamıcaksın kimseye vermek istemiceksin biri tutarken bile tedirgin olucaksın diyolar. yani herkesde olabiliyomuş canım. bencillikle alakası yok bence. bende öyle sadece ben bakmak ben kucaklamak istiyorum. herkesde sevmek istiyo tabi biz nasıl başkalarının bebeğini kucağımıza alıp seviyosak bizim bebeğimizde sevilcek elbet. öpülmesine tepki veririm ama öpmeyin derim. kayınvalideme tembih ettim bak kimse öpmesin diye ben sadece koklancak derim herkese diyo
kızlar ben kayın validemin yanına taşındım h. sonu yavaş yavaş eşyaalrımızıda taşıdık dün akşam bitti şükür ama bende bittim... çok iidir kayınvalidem maşallah diim de iide anlaşırız çok ama korkuyorum şimdi ya yapamazsak die dua edin benim içinde kendimizi biraz toparlarsak çıkıcaz inş. ayrı eve tekrardan hem kuzeyde biraz toparlamış olacak kendisini
bu arada dün 32. hafta çalışabilir raporumu aaldımm.. nilüfer yok acaba aldımı o rapor varmıydı yoksa daha günü
tatlım benim bilgim yokta arkadaşıma sordum buralı o sakın diyo çok kötüymüş ama ben sebeb olmak istemem hani onun dediğini söylüyorum buralı çünkü daha iyi bilirtuğba naber nasılsın..sana bişey sorucam ya..vatan hastanesi hakında bi bilin varmı..benim eşim oraya yakın çalışıyoda..indirim yapmışlar doğum fiyatlarında...normal 250 sezeryan 350-450 mi neymiş..orasıda özel hastane orda nie yapmıyon diyoda..bildim kadarıyla ara sokakta çıkıpta bi bakamadımda iyimidir ki...
kızlar ben kayın validemin yanına taşındım h. sonu yavaş yavaş eşyaalrımızıda taşıdık dün akşam bitti şükür ama bende bittim... çok iidir kayınvalidem maşallah diim de iide anlaşırız çok ama korkuyorum şimdi ya yapamazsak die dua edin benim içinde kendimizi biraz toparlarsak çıkıcaz inş. ayrı eve tekrardan hem kuzeyde biraz toparlamış olacak kendisini
tatlım benim bilgim yokta arkadaşıma sordum buralı o sakın diyo çok kötüymüş ama ben sebeb olmak istemem hani onun dediğini söylüyorum buralı çünkü daha iyi bilir
inşallah şu günleirmizi bir atlatsak hayıorlısıyla allah herkezin yardımcısı olsun.. allahtan arkadaş gibiyiz.. tabi bir evde yaşamak daha farklı olsa gerek bi sorun yaşamadan taşınırız inşallahallah yardımcın olsun valla...ençok korktuğum şeydir...benimde kaynanamla sorunun yoktur ama evime 2 gün bile gelse dayanamıyorum...çok farklı düşüncelerimiz..sen şanslısın iyi anlaşıyomuşsunuz inş. heppp bötyle devam eder..tabi inş. en kısa zamanda da kendi evinize çıkarsınız..insanın kendi evi gibisi yok..
hadi bakalım buğün girdimi ben denk gelmedim sanırım selma da girmio izne çıktığından beri herhalde kaytardı buradannnilüferinde bu hafta son
iş korkma sen bak bebeğine bakımdaa yardımcı olur hayat zor inş atlatır kendi yuvanıza dönersiniz iyi şeyler düşün canını sıkma herşey yol alırkızlar ben kayın validemin yanına taşındım h. sonu yavaş yavaş eşyaalrımızıda taşıdık dün akşam bitti şükür ama bende bittim... çok iidir kayınvalidem maşallah diim de iide anlaşırız çok ama korkuyorum şimdi ya yapamazsak die dua edin benim içinde kendimizi biraz toparlarsak çıkıcaz inş. ayrı eve tekrardan hem kuzeyde biraz toparlamış olacak kendisini
hadi bakalım buğün girdimi ben denk gelmedim sanırım selma da girmio izne çıktığından beri herhalde kaytardı buradann
ya bu karın ağrısı nie oluyor ya offf..2gündür çok oldu..
canım bir dr.una sorsaydın keşkee belkide bağırsaklarından kaynaklanıyor olabilir tatlım ama yinede sor bencemhtp kullanıcısından alıntı
ya bu karın ağrısı nie oluyor ya offf..2gündür çok oldu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?