2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

valla bahar geldi canım buralara, balkonumun önünde bir ağaç var nasıl güzel bahar dalı açmış, bu sabah gördüm ... çiçekler açalı çok oldu zaten... olsun buranın eylülü de süper olur biliyorsun, hem devrim de görmüş olur buraları :) kendi yaptığın zeytin ve yağ gerçekten daha tatlı oluyor, biz buralı değiliz ama annem öğrendi zeytin falan yapmayı artık hiç almıyoruz. sanki size az veriyorlar gibi geldi bana bahçenizdekilerden... en son kaç çuval sıktırdık hatırlamıyorum ama 3 yıldır o yağı kullanıyoruz...

Son düzenleme:

sağol canım.
evet hametanı biliyorum yiğenim içinde onu kullandılar çok iyi gelmişti.
göğüs pedinine annem bebedorun almış bana iyidir heralde

kızlar yaa bodrumlularr:) varmı bildiğiniz orjinal zeytin yağı satan bi yer falan? marketten aldıklarımdan emin değilim hiç.. kendi yapan satan varsa vala ben almak istiyorum..

kızlar bende uni baby nin yeni doğan ıslak mendilini alıcam,gerçi annem eminim yıkatcak ilk açdıgımda,sildirmiycek ama yinede olsun evde bulunsun

bende ondan alıcam hastaneye giderkende yanımda olsun neolur ne olmaz oda alkolsüz zaten sadece pamuk ve su içeriyomuş.

bak yine kafam karıştı. set değil de ayr ayrı mı alsamm..sabun kullanılmıyo mu??

siz söyledikçe not alıyorum:)) uni baby e de bakayım..
saçını neyle yıkıcaz şampuan vücut şampuanı değilmi kızlarr? poffffff ne zor ya acemilikk

kızlar bende uni baby nin yeni doğan ıslak mendilini alıcam,gerçi annem eminim yıkatcak ilk açdıgımda,sildirmiycek ama yinede olsun evde bulunsun

ben de ondan aldım, 6lı paketi vardı, baya bir gider herhalde, ama benim annemde yıkarız falan diyor :))

bende fuarda almıştım 3 lü paket yeni doğan unibaby 5 liraya.. sonradan pişman oldum keşke 2-3 paket alsaymışım..birde bunlar özel yeni doğan olduğu için ilk zamanlardada kullanılabilir pamukla suyla ne gerek var uğraşmaya..

evinin durumuna göre alırsın canım, yatak konusu tamamen senin beğenine kalmış. valla biz bir çoğumuz alışverileri kolayladık, çok az eksikler kaldı... o kadar çok alınması gereken şey var ki, kaç haftalıksın bilmiyorum ama bence alışverişi çok ağırlaşmadan yapsan daha iyi olur...

selam kızlarrr

bizim bir ablamız var. bir yumurtalığını aldırmıştı. sonra 2yıl boyunca tedaviyle uğraştı anca bir oğlu oldu. onun verdiği rahatlıkla korunmadı ve bir yıl sonra kendiliğinden süpriz bir kızı oldu. belli olmuyor bu işler yaniii

Nidah ambalajı banada farklı geldi canım,ben de chicco nun setini almıştım,,,ama aynısı değil.

chicconun bir kaç çeşidi var bence o da orjinaldir.

kızlar emzik biberon falan aldınızmı ben kararsızım. birsürü marka var birsürü markanın çeşidi var? ne yaptınız?

canım biz bahçeyle ilgilenmiyoruz ki,helalleşmek için veriyorlar,vermeseler onuda vermezler

gerçekten çok iyi almışsın ben 6lı 19 liraya aldım , evet keşke 1-2 paket daha alsaymışsın, okuduğum kadarıyla herkes bunu tavsiye ediyor...

valla iyiki önceden odasını falan almışız yoksa gezemezdim şimdi çünkü biraz ayakta kalınca ağrım çok oluyo
benim eksiğim bi bakım ürünleri bide biberon falan kaldı
biberon aldınızmı kızlar ben cam almayı düşünüyorum

paketi 5lira,ben senin yerinde olsam 10tane alırdım :)

canım biz bahçeyle ilgilenmiyoruz ki,helalleşmek için veriyorlar,vermeseler onuda vermezler

anladım canım, hani burada bahçeyi kiraya verip çıkanı paylaşıyorlar ya, öyle sanmıştım, çünkü öyle olunca yarıdan fazlası mal sahibinin oluyor galiba...

emzik aldım bildik iyi bir markanın alırsın yani avent, chicco, burun temizleme aparatı alın mutlaka çok gerekli, biberon aslında ben ilk 6 ay hiç kullanmadım diğerlerinde ama bir tane bulunsun diye büyük aldım sonuçta ek gıdaya geçince vermek için

ben küçük ilaç biberonu gibi bişey aldım öyle satılıyodu yani. ama emzik almadım alıştırmayın diyolar ya bakalım zaman ne gösterecek.

nesra çok uyguna almışsın ben üçlüsünü 11 liraya almıştım zaten onların içinde digerleri gibi çok yok çabucak biticekler yedeklemek lazım aslında..

hadi yaa şimdi daha çok üzüldüm salak gibi almadım, aman alırız sonra dedim..eve gelince aklıma geldi dedim 5 liraya keşke 4-5 paket alsaydım..ama artık geçti :)) millet de kapış kapış alıyordu :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…