bizim bir tarla var,ordaki zeytinleri yakınlarındaki köylüler topluyolar,bizede bi bidon zeytin,bi bidonda zeytinyağı veriyorlar ama sadece tadımlık gibi oluyo dağıtınca :)geçen sene deeşimin teyzesinin bahçesinden yedik bütün kış zeytini :)offf bodrum bahar gelmişdir ne güzel,şimdi tam zamanı yine kabardı hasretim,eylüle kadar sabretcem :)
canım pudra, sabun falan çok gereksiz pişik kremi olarak da hametan diye bir krem var eczanelerde onu çok önermişlerdi bana doktorlar benim kırzlar bir ara çok pişik oluyordu mesela tırnak izlerini falan da gideriyormuş ve herhangibir kimyasalı yokmuş ben sadece chicconun şampuanını ve yağını aldım bence yeterli bir de yeni doğan için ıslak mendiller var onlardan alabilirsin ilk başlarda ılık suda ıslatılmış pamuklarla siliniyor ama bir süre sonra ıslak mendilin pratikliğine geçiliyor onlar 3 lü paket halinde satılıyor onlardan aldım bu arada kendin için de göğüs kreminden ziyade göğüs pedi alın çok gerekli
kızlar bende uni baby nin yeni doğan ıslak mendilini alıcam,gerçi annem eminim yıkatcak ilk açdıgımda,sildirmiycek ama yinede olsun evde bulunsun
canım pudra, sabun falan çok gereksiz pişik kremi olarak da hametan diye bir krem var eczanelerde onu çok önermişlerdi bana doktorlar benim kırzlar bir ara çok pişik oluyordu mesela tırnak izlerini falan da gideriyormuş ve herhangibir kimyasalı yokmuş ben sadece chicconun şampuanını ve yağını aldım bence yeterli bir de yeni doğan için ıslak mendiller var onlardan alabilirsin ilk başlarda ılık suda ıslatılmış pamuklarla siliniyor ama bir süre sonra ıslak mendilin pratikliğine geçiliyor onlar 3 lü paket halinde satılıyor onlardan aldım bu arada kendin için de göğüs kreminden ziyade göğüs pedi alın çok gerekli
kızlar bende uni baby nin yeni doğan ıslak mendilini alıcam,gerçi annem eminim yıkatcak ilk açdıgımda,sildirmiycek ama yinede olsun evde bulunsun
slm herkese bende henüz almadım dediğiniz setten.33. haftadayım bende.geç mi kaldım acaba? sadece hastahane çıkısı aldım albimini nin.yatakta kararsızım park yatak mı ahşap mı diye?kullanışlı da sağlıklı da olsun istiyo insan.sizin alışverişleriniz nasıl gidiyo neler almamız gerekiyo başka?
Ben ikinciyi düşünmüyorum ( Tabi Allah bilir ne olacagını ) Zaten zor hamile kaldım bunun vermiş oldugu bi rahatlık var , ama yine de sağlam bir korunma yöntemi şart.
dogum kontrol hapı kullanamam , sprial ya da kondom olacak artık , hayırlısı
Nidah ambalajı banada farklı geldi canım,ben de chicco nun setini almıştım,,,ama aynısı değil.
canım biz bahçeyle ilgilenmiyoruz ki,helalleşmek için veriyorlar,vermeseler onuda vermezlervalla bahar geldi canım buralara, balkonumun önünde bir ağaç var nasıl güzel bahar dalı açmış, bu sabah gördüm ... çiçekler açalı çok oldu zaten... olsun buranın eylülü de süper olur biliyorsun, hem devrim de görmüş olur buraları :) kendi yaptığın zeytin ve yağ gerçekten daha tatlı oluyor, biz buralı değiliz ama annem öğrendi zeytin falan yapmayı artık hiç almıyoruz. sanki size az veriyorlar gibi geldi bana bahçenizdekilerden... en son kaç çuval sıktırdık hatırlamıyorum ama 3 yıldır o yağı kullanıyoruz...
bende fuarda almıştım 3 lü paket yeni doğan unibaby 5 liraya.. sonradan pişman oldum keşke 2-3 paket alsaymışım..birde bunlar özel yeni doğan olduğu için ilk zamanlardada kullanılabilir pamukla suyla ne gerek var uğraşmaya..
bende tariş alıyorum canım :)kızlar yaa bodrumlularr:) varmı bildiğiniz orjinal zeytin yağı satan bi yer falan? marketten aldıklarımdan emin değilim hiç.. kendi yapan satan varsa vala ben almak istiyorum..
evinin durumuna göre alırsın canım, yatak konusu tamamen senin beğenine kalmış. valla biz bir çoğumuz alışverileri kolayladık, çok az eksikler kaldı... o kadar çok alınması gereken şey var ki, kaç haftalıksın bilmiyorum ama bence alışverişi çok ağırlaşmadan yapsan daha iyi olur...
paketi 5lira,ben senin yerinde olsam 10tane alırdım :)bende fuarda almıştım 3 lü paket yeni doğan unibaby 5 liraya.. sonradan pişman oldum keşke 2-3 paket alsaymışım..birde bunlar özel yeni doğan olduğu için ilk zamanlardada kullanılabilir pamukla suyla ne gerek var uğraşmaya..
canım biz bahçeyle ilgilenmiyoruz ki,helalleşmek için veriyorlar,vermeseler onuda vermezler
selam kızlarrr
bizim bir ablamız var. bir yumurtalığını aldırmıştı. sonra 2yıl boyunca tedaviyle uğraştı anca bir oğlu oldu. onun verdiği rahatlıkla korunmadı ve bir yıl sonra kendiliğinden süpriz bir kızı oldu. belli olmuyor bu işler yaniii
chicconun bir kaç çeşidi var bence o da orjinaldir.
kızlar emzik biberon falan aldınızmı ben kararsızım. birsürü marka var birsürü markanın çeşidi var? ne yaptınız?
ben küçük ilaç biberonu gibi bişey aldım öyle satılıyodu yani. ama emzik almadım alıştırmayın diyolar ya bakalım zaman ne gösterecek.selam kızlarrr
bizim bir ablamız var. bir yumurtalığını aldırmıştı. sonra 2yıl boyunca tedaviyle uğraştı anca bir oğlu oldu. onun verdiği rahatlıkla korunmadı ve bir yıl sonra kendiliğinden süpriz bir kızı oldu. belli olmuyor bu işler yaniii
chicconun bir kaç çeşidi var bence o da orjinaldir.
kızlar emzik biberon falan aldınızmı ben kararsızım. birsürü marka var birsürü markanın çeşidi var? ne yaptınız?
nesra çok uyguna almışsın ben üçlüsünü 11 liraya almıştım zaten onların içinde digerleri gibi çok yok çabucak biticekler yedeklemek lazım aslında..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?