kızlar şimdi fark ettim ayak bileklerim ödem yapmış ,baya bi şişmiş(( napmak lazım bilen varmı?
bilmiyordum canım,iyiki yazdın siz kendiniz yapıyomusunuz zeytinyağı nilüfer yoksa markettenmi alıyosun,ben tariş kullanıyorum uzun zamandır,olurmu acaba?aslında ben de ilk zamanlar bebe yağı falan kullanmayı düşünmüyorum, zeytinyağı ve pamuk kullanırım sanırım ama sonra bunlar da gerekir. bir de cilt ve saç için zeytinyağı kullanırken, ısıtıp asidini yok etmek gerekiyor, biliyorsunuzdur ama yine de yazayım dedim...
aslında ben de ilk zamanlar bebe yağı falan kullanmayı düşünmüyorum, zeytinyağı ve pamuk kullanırım sanırım ama sonra bunlar da gerekir. bir de cilt ve saç için zeytinyağı kullanırken, ısıtıp asidini yok etmek gerekiyor, biliyorsunuzdur ama yine de yazayım dedim...
kızlar şimdi fark ettim ayak bileklerim ödem yapmış ,baya bi şişmiş(( napmak lazım bilen varmı?
bilmiyodummm tşk.ler..aslında ben de ilk zamanlar bebe yağı falan kullanmayı düşünmüyorum, zeytinyağı ve pamuk kullanırım sanırım ama sonra bunlar da gerekir. bir de cilt ve saç için zeytinyağı kullanırken, ısıtıp asidini yok etmek gerekiyor, biliyorsunuzdur ama yine de yazayım dedim...
yüksek bir yere kaldırmak lazım ama işte imkansız tabi( geçmiş olsun...
evet bugün spor ayakkabı giydim ve şu kısa soket çoraplardan onlarda tam bilekte bitiyor ya sıktı galiba üstü şişmiş.canım birdenbire mi şişti,bir doktoruna sor istersen şişlik çoksa...
bilmiyordum canım,iyiki yazdın siz kendiniz yapıyomusunuz zeytinyağı nilüfer yoksa markettenmi alıyosun,ben tariş kullanıyorum uzun zamandır,olurmu acaba?
evet bugün spor ayakkabı giydim ve şu kısa soket çoraplardan onlarda tam bilekte bitiyor ya sıktı galiba üstü şişmiş.
canım ben bilmiyordum ısıtıp derken kaynatmak mı gerekiyor?
evet bugün spor ayakkabı giydim ve şu kısa soket çoraplardan onlarda tam bilekte bitiyor ya sıktı galiba üstü şişmiş.
bir kapta suyu kaynatıp içinde zeytinyağı olan diğer kabı içine oturtuyorsunuz, 3-5 dakika yeter sanırım, yoksa yağ yanar. ben saçıma cildime sürerken de öyle yapıyorum, asidi uçuyormuş sanırım...
kızlar bende sebamed yada chicco arasında kararsızım bide bu ürünlerden hangilerini alıcaz tam set alırsak kullanmıycağımız şeyler oluyomuş.
ben tek tek alıcam. siz hangi ürünleri aldınız
kızlar bende sebamed yada chicco arasında kararsızım bide bu ürünlerden hangilerini alıcaz tam set alırsak kullanmıycağımız şeyler oluyomuş.
ben tek tek alıcam. siz hangi ürünleri aldınız
bizim bir tarla var,ordaki zeytinleri yakınlarındaki köylüler topluyolar,bizede bi bidon zeytin,bi bidonda zeytinyağı veriyorlar ama sadece tadımlık gibi oluyo dağıtınca :)geçen sene deeşimin teyzesinin bahçesinden yedik bütün kış zeytini :)offf bodrum bahar gelmişdir ne güzel,şimdi tam zamanı yine kabardı hasretim,eylüle kadar sabretcem :)bir iki defa kendimiz yaptırdık, toplayıp tarişte sıktırdık çok zevkli oldu, ama normalde de açık zeytinyağı alıyoruz pazarda köylülerden... bence tariş baya iyi canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?