2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim de randevu haftaya.çok merak ediyorumm oğlumu..

2 haftada bir mi gidiyosunuz kızlar siz de?

papatya maaşallah bebişinee..bencede iyi görünüyor kilosu bu haftadan sonra hızlanıyor.....3 - 3.5 olsunlar yeter.....

kızlar bakım seti bende chicco nun aldım yalnızca içindeki pudra kullanılmıyor...... önerilmiyor bebişler için ama öyle bir şey olur ki bebişler sıcaktan falan ısılık pişik tarzı olabilirler pudra rahatlatır canları yanmaz ama o gün yıkanmak şartıyla...........diğerleri hepsi kullanınılır bende her duştan sonra saf zeytinyağı kullanacağım....günlük olrakta bebek yağını........masaj yaparken de bebek yağı gerekli...

benim pazartesi randevum, bundan sonra 2 haftada bir gidecekmişim. gidip bebeği görünce 1-2 gün dünyayı unutuyorum sonra yine iyi mi diye endişelenmeye başlıyorum. daha anne olmadan evham başladı bende :))

canım bişey sorcam bebeğinin vücuduna ayrı başına ayrı şampuanmı kullanıyosun sabunu neresinde kullanıyosun anlamadım ben bu işi yaf..

evet gerçekten çok sabırsızlanıyo insan
benimde randevum yarın sabah nasıl meraktayım anlatamam
bende bi heyecanla gittim.soracağım bir sürü sey vardı bıcoğunu unutmusum bıdahakıne kagıda yazıp gıdıcem kaydirigubbakcemile3 bide bebişim bize el salladı ay çok tatlıydı yavrum benim

benim de randevu haftaya.çok merak ediyorumm oğlumu..

2 haftada bir mi gidiyosunuz kızlar siz de?

evet benim artık 2 haftaya düştü 15 gün önce gitmiştim yarın tekrar var randevum
inşallah iyidir kızım randevuya son bi kaç gün kala iyice endişeleniyorum

kızlar ben buhar makinasını soğuk aldım soğuk öneriliyor genelde.kızımdan dolyı almıştım iki yıldır kullanıyorum.kışın kalorifer çok kurutuyor havayı benimde çok burnum tıkanıyor rahatlatıyorrr.......ama buna kışın ihtiyaç oluncada karar verip alırsınız.herşeyi doğmadan almaya gerek yok kiii.........kaydirigubbakcemile3abarttık bizde ciddennnn........

bende bi heyecanla gittim.soracağım bir sürü sey vardı bıcoğunu unutmusum bıdahakıne kagıda yazıp gıdıcem kaydirigubbakcemile3 bide bebişim bize el salladı ay çok tatlıydı yavrum benim

zaten yavruları görünce ne sorucak soru kalıyo akılda nede başka bişey. en iyisi yazmak ama ben herseferinde önceden yazmayıda unutuyorum.

ay evet :)) doğmadan herşeylerini almaya çalışıyoruz, annem doğduktan sonra alırsın kalanını yeter diyor ama laf dinleyen kim :))

tabi canım bazı şeyleri doğduktan sonra ihtiyaca göre almalı o kadar çok masraf olduki zaten belkide çoğu şeyi kullanamıcak bebeklerimiz.
biberona bile gerek yok diyolar şimdiden

canım bişey sorcam bebeğinin vücuduna ayrı başına ayrı şampuanmı kullanıyosun sabunu neresinde kullanıyosun anlamadım ben bu işi yaf..

canım ben sabun kullanmıyorum aldığım setin içinde yenidoğan şaç şampuanı var onu saçına birde saç ve vücut şampuanı var onu vücuduna kullanacağım.......benim aldığım set omuzdan askılı kahverengi çantalı set onun içindeki ürünleri daha çok beğendim ben bir tek pudra fazlalık. seninkide iyi görünüyor.bende gittt......... dan almıştım.44.5 tl idi fiyatı 4 lirada kargo ücreti verdim........

bende buhar makinası almayı düşünmüyorum kulak çöpünü de aynı şekilde. digital ateş ölcer için ucu civalı olup bipleyenler varya şimdilik ondan alıcam eğer gerek görürsem kulaktan ölcer alırım. burun aspiratörünüde aynı şekilde.

bazen hepberaber susuyoruz di mi :))

gelecek ay bu zamanlarda da mayıs melekleri başlar sanırım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…