buhar makinesi çok gereklimi ya.. ben almayı düşünmedim de hiç..
papatya maaşallah bebişinee..bencede iyi görünüyor kilosu bu haftadan sonra hızlanıyor.....3 - 3.5 olsunlar yeter.....
kızlar bakım seti bende chicco nun aldım yalnızca içindeki pudra kullanılmıyor...... önerilmiyor bebişler için ama öyle bir şey olur ki bebişler sıcaktan falan ısılık pişik tarzı olabilirler pudra rahatlatır canları yanmaz ama o gün yıkanmak şartıyla...........diğerleri hepsi kullanınılır bende her duştan sonra saf zeytinyağı kullanacağım....günlük olrakta bebek yağını........masaj yaparken de bebek yağı gerekli...
bende bi heyecanla gittim.soracağım bir sürü sey vardı bıcoğunu unutmusum bıdahakıne kagıda yazıp gıdıcem kaydirigubbakcemile3 bide bebişim bize el salladı ay çok tatlıydı yavrum benimevet gerçekten çok sabırsızlanıyo insan
benimde randevum yarın sabah nasıl meraktayım anlatamam
benim de randevu haftaya.çok merak ediyorumm oğlumu..
2 haftada bir mi gidiyosunuz kızlar siz de?
bende bi heyecanla gittim.soracağım bir sürü sey vardı bıcoğunu unutmusum bıdahakıne kagıda yazıp gıdıcem kaydirigubbakcemile3 bide bebişim bize el salladı ay çok tatlıydı yavrum benim
kızlar ben buhar makinasını soğuk aldım soğuk öneriliyor genelde.kızımdan dolyı almıştım iki yıldır kullanıyorum.kışın kalorifer çok kurutuyor havayı benimde çok burnum tıkanıyor rahatlatıyorrr.......ama buna kışın ihtiyaç oluncada karar verip alırsınız.herşeyi doğmadan almaya gerek yok kiii.........kaydirigubbakcemile3abarttık bizde ciddennnn........
kızlar ben buhar makinasını soğuk aldım soğuk öneriliyor genelde.kızımdan dolyı almıştım iki yıldır kullanıyorum.kışın kalorifer çok kurutuyor havayı benimde çok burnum tıkanıyor rahatlatıyorrr.......ama buna kışın ihtiyaç oluncada karar verip alırsınız.herşeyi doğmadan almaya gerek yok kiii.........kaydirigubbakcemile3abarttık bizde ciddennnn........
canım okyanus suyu özel eczanelerde satılıyo dediğin gibi tuzlu su bebeğe bir zararı yok onu yaptıktan sonra aspiratör ile çekiyorsun genelde kışın çok tıkanıyorlar kalorifer falan kurutuyor, nezle olunuyor falan ama bizimkiler yaza denk gelecek nemli hava okyanus suyuna çok fazla ihtiyaç olmaz umarım
canım bişey sorcam bebeğinin vücuduna ayrı başına ayrı şampuanmı kullanıyosun sabunu neresinde kullanıyosun anlamadım ben bu işi yaf..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?