mart annelerine baktım da 55 taneden 7-8 tane mi ne var normal doğum.. bu kadar az bir ihtimalmi ya normal doğurmak
şimdiye kadar bana hep ultrasonla bakıldı ama bundan sonra alttan muayeneye de hazırlıklı olmalıyız galiba(
ben 38+6 da diye okudum 3800 kilo.........
şimdiye kadar bana hep ultrasonla bakıldı ama bundan sonra alttan muayeneye de hazırlıklı olmalıyız galiba(
bana bi kere 20li haftalarda akıntım çok diye alttan bakmıştı çok kötü yaaaaa..
bundan sonra dediğin gibi hazırlıklı olmak lazım..
işin kötüsü kişisel temizlik falan artık çok zor oluyor
benimde çokdu ağrılarım,benzer ağrılar,anlattım derdimi ama sadece usg de baktı,dinlen her fırsatta uzan dedi,ama ben her muaneye hazırlıklı gidiyorum,hatta muaneyi bırak 30u geçtik artık hep hazırlıklı olmak lazım kızlarevet banada hep ultrasonla bakıldı. işte ağrılarım çok ya alttan bakarmı acaba diye düşündüm.
yinede hazırlıklı olmak gerek :bbo:
sanırım sezeryan olmuş..
bence kilosu da iyi diye bekletmemiştir doktor..
geçenlerde de bizim komşunun gelini doğum yaptı..
38 haftalıktı kilosu 3700 dü..doktor beklemeye gerek yok dedi..zaten isteyerek sezeryan oldu aldılar..
benimde çokdu ağrılarım,benzer ağrılar,anlattım derdimi ama sadece usg de baktı,dinlen her fırsatta uzan dedi,ama ben her muaneye hazırlıklı gidiyorum,hatta muaneyi bırak 30u geçtik artık hep hazırlıklı olmak lazım kızlar
bende her muayneye hazırlıklı gidiyorum tabi ama bugün kuaföre gidicektim ağrılarımdan korktum kendimi kasmamak için gitmedim. kendimde göremiyorumkiiii koskoca bi göbüş var önümde engel :))))
ayrıca son haftalarda ağda önerilmiyo kızlar,doğumu hızlandırırmış,cinsellikde öyle ve hurma diyorlar ama onu bilmiyorumbende her muayneye hazırlıklı gidiyorum tabi ama bugün kuaföre gidicektim ağrılarımdan korktum kendimi kasmamak için gitmedim. kendimde göremiyorumkiiii koskoca bi göbüş var önümde engel :))))
benimde çokdu ağrılarım,benzer ağrılar,anlattım derdimi ama sadece usg de baktı,dinlen her fırsatta uzan dedi,ama ben her muaneye hazırlıklı gidiyorum,hatta muaneyi bırak 30u geçtik artık hep hazırlıklı olmak lazım kızlar
ayrıca son haftalarda ağda önerilmiyo kızlar,doğumu hızlandırırmış,cinsellikde öyle ve hurma diyorlar ama onu bilmiyorum
ayrıca son haftalarda ağda önerilmiyo kızlar,doğumu hızlandırırmış,cinsellikde öyle ve hurma diyorlar ama onu bilmiyorum
zeytinyağlı yiyemem aman basmada fistan giyemem aman,basmada fistan giyemem aman,senin gibi cahile ben efendi diyemem aman ben efendi diyemem amannnn,ohhhh ohhhh sağdan soldan yandan olmadı başdan
canım benimki 1.5 ay sürüyordu zaten,nisanın sonunda yaptırırım ben,sanırım yetcekdir ama çıkarsa,koncişim ve jilet :)evet kuaförümde dedi doğuma az kala yapamayız dedi kasılmalar oluyomuş.
doğuma nasıl gidicez ya ya aniden sancı tutarsa
zeytinyağlı yiyemem aman basmada fistan giyemem aman,basmada fistan giyemem aman,senin gibi cahile ben efendi diyemem aman ben efendi diyemem amannnn,ohhhh ohhhh sağdan soldan yandan olmadı başdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?