canım benimki 1.5 ay sürüyordu zaten,nisanın sonunda yaptırırım ben,sanırım yetcekdir ama çıkarsa,koncişim ve jilet :)
canım benimki 1.5 ay sürüyordu zaten,nisanın sonunda yaptırırım ben,sanırım yetcekdir ama çıkarsa,koncişim ve jilet :)
he ya evde bütün gün tek başıma,yat kalk meyveye su iç,ertesi gün yine aynı :)doğsun artıkın sıkıldım,birde sanırım ben işe başlıycam kızlar,evde olmuyor,eşimin şirketine call center kuruyormuş ve oraya yönetici gerekiyormuş,teklif etmiş eşin çalışcaksa onu düşünelim diye,bende bebek 4aylık olsun başlayabilirim dedim,eşim hiç istemiyor ama ben evde patladım yeter,annemde yan dairemde bebeğe de o bakar zaten,sıkıntım olmazne oldu şeker, sıkıldın mı :))
son 4 hafta ağda yaptırmayın diyorlar ama sormadım,arkaşım sezeryan olu 1 gün önce yaptırdı kuaförde...çünkü birde lohusalık var 40gün((
he ya evde bütün gün tek başıma,yat kalk meyveye su iç,ertesi gün yine aynı :)doğsun artıkın sıkıldım,birde sanırım ben işe başlıycam kızlar,evde olmuyor,eşimin şirketine call center kuruyormuş ve oraya yönetici gerekiyormuş,teklif etmiş eşin çalışcaksa onu düşünelim diye,bende bebek 4aylık olsun başlayabilirim dedim,eşim hiç istemiyor ama ben evde patladım yeter,annemde yan dairemde bebeğe de o bakar zaten,sıkıntım olmaz
he ya evde bütün gün tek başıma,yat kalk meyveye su iç,ertesi gün yine aynı :)doğsun artıkın sıkıldım,birde sanırım ben işe başlıycam kızlar,evde olmuyor,eşimin şirketine call center kuruyormuş ve oraya yönetici gerekiyormuş,teklif etmiş eşin çalışcaksa onu düşünelim diye,bende bebek 4aylık olsun başlayabilirim dedim,eşim hiç istemiyor ama ben evde patladım yeter,annemde yan dairemde bebeğe de o bakar zaten,sıkıntım olmaz
evet sezeryan olanlar son günlerde yaptırıyolar hazırca gidiyolar. bakalım bizim nasıl olcak.
slm herkese hayırlı gunler,
kızlar bebebklerınızın pozisyonları nasıldı en son kontrolunuzde
doğmla ılgılı karar verebıldınızmı?
Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin inşallah.benım kuzenım doğum yaptı 2 sene önce sezeryan olacaktı ben gıdecektım doğumuna ıspartada yasıyor.1 hafta önce sabah 7da telefon geldı sancılandım ben hastaneye gıdıyoruz sende gel dedı.7,30 otobuse bındım 9,30 ordaydım ben gıdınceye kadar doğurmus bıle :1rolleyes: gece sancılanmaya basladım dıyo sabaha karsı az bı suyu gelmıs banyoya gırmıs temızlenmıs gıyınmıs hastaneye gıtmıs 1 saatın ıcınde dogurmus.İnşallah hepımızın doğumu boyle kolay olur.
Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin inşallah.benım kuzenım doğum yaptı 2 sene önce sezeryan olacaktı ben gıdecektım doğumuna ıspartada yasıyor.1 hafta önce sabah 7da telefon geldı sancılandım ben hastaneye gıdıyoruz sende gel dedı.7,30 otobuse bındım 9,30 ordaydım ben gıdınceye kadar doğurmus bıle :1rolleyes: gece sancılanmaya basladım dıyo sabaha karsı az bı suyu gelmıs banyoya gırmıs temızlenmıs gıyınmıs hastaneye gıtmıs 1 saatın ıcınde dogurmus.İnşallah hepımızın doğumu boyle kolay olur.
hayırlısı bakalım canım,seninle günlerimiz aynı ;doktordan gelince haber ver bebişin kilosu boyu vs. benim daha 10 gün var kontrolüme(((
evet duvarlar üzerime geliyorlar resmencanım çalışan insana evde oturmak gerçekten zor,bizim kendi işimiz eşimle beraber çalışıyoruz,ben de gitmiyorum ofise ama patlayacağım artık evde ;o kadar yoğun tempodan sonra,,,bebişim doğsun bende başlayacağım,Allah ın izniyle...duvarlar üstüne üstüne geliyor insanın
belki hamile olmasak daha az sıkılırdık,şimdi hareketlerimiz de kısıtlı bilmiyorum çk sıkıldımoff gerçekten artık hergün aynı şeyler. yat kalk evi topla ye iç gece yat ertesi gün aynı çok sıkıyo. çalışmayı bende düşünüyorum ama bakalım bebeklerimizin durumu ne olcak bırakabilcekmiyiz. hamilelik evde çok sıkıcı geçti ama bebeklerimiz gelince sıkılcak vaktimiz olmıycak gibi geliyor.
annem 60küsür yaşında ve bir çok rahatsızlığı var,ablamın bebeğinede bakıyor ama en azından bakıcı tutarız,annem başlarında durur.anneme kıyamam yoksaannenin yanında olması büyük şans, zaten çalışanlar da en fazla bebekler 4-5 aylıkken işe başlayacaklar, hayırlısı olsun senin için...
benimki 29. haftadan beri baş geliş pozisyonu almıştı.
33+1 olduk ama hala çatı muayenesi yapılmadığı için normal mi sezeryan mi bellil beğil.
Bana kalırsa bir sorun çıkmazsa normal istiyorum .
maşallah ne güzel çabuk doğurmuş, darısı başımıza inşallah :)
maşallahAllah analı babalı büyütsün,,,Allah bizede kolay ve sağlıklı doğum nasip etsin inşallah...
tamam canım bakalım nasılmış kızım. senin kontrollerin kaç günde bir canım
yarın 31+6 oluyoruz hayırlısı bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?