2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım benimki 1.5 ay sürüyordu zaten,nisanın sonunda yaptırırım ben,sanırım yetcekdir ama çıkarsa,koncişim ve jilet :)

benimki eskisi gibi düzenli çıkmıyor zaten geçen seferden beri 1,5 ayı geçti ama aynayla görebildiğim kadar daha fazla bişey yok. artık en iyisi son zamanda senin dediğin gibi olcak :)))

canım benimki 1.5 ay sürüyordu zaten,nisanın sonunda yaptırırım ben,sanırım yetcekdir ama çıkarsa,koncişim ve jilet :)

son 4 hafta ağda yaptırmayın diyorlar ama sormadım,arkaşım sezeryan olu 1 gün önce yaptırdı kuaförde...çünkü birde lohusalık var 40gün((

ne oldu şeker, sıkıldın mı :))
he ya evde bütün gün tek başıma,yat kalk meyveye su iç,ertesi gün yine aynı :)doğsun artıkın sıkıldım,birde sanırım ben işe başlıycam kızlar,evde olmuyor,eşimin şirketine call center kuruyormuş ve oraya yönetici gerekiyormuş,teklif etmiş eşin çalışcaksa onu düşünelim diye,bende bebek 4aylık olsun başlayabilirim dedim,eşim hiç istemiyor ama ben evde patladım yeter,annemde yan dairemde bebeğe de o bakar zaten,sıkıntım olmaz

son 4 hafta ağda yaptırmayın diyorlar ama sormadım,arkaşım sezeryan olu 1 gün önce yaptırdı kuaförde...çünkü birde lohusalık var 40gün((

evet sezeryan olanlar son günlerde yaptırıyolar hazırca gidiyolar. bakalım bizim nasıl olcak.

Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin inşallah.benım kuzenım doğum yaptı 2 sene önce sezeryan olacaktı ben gıdecektım doğumuna ıspartada yasıyor.1 hafta önce sabah 7da telefon geldı sancılandım ben hastaneye gıdıyoruz sende gel dedı.7,30 otobuse bındım 9,30 ordaydım ben gıdınceye kadar doğurmus bıle :1rolleyes: gece sancılanmaya basladım dıyo sabaha karsı az bı suyu gelmıs banyoya gırmıs temızlenmıs gıyınmıs hastaneye gıtmıs 1 saatın ıcınde dogurmus.ınşallah hepımızın doğumu boyle kolay olur.

canım çalışan insana evde oturmak gerçekten zor,bizim kendi işimiz eşimle beraber çalışıyoruz,ben de gitmiyorum ofise ama patlayacağım artık evde ;o kadar yoğun tempodan sonra,,,bebişim doğsun bende başlayacağım,Allah ın izniyle...duvarlar üstüne üstüne geliyor insanın

off gerçekten artık hergün aynı şeyler. yat kalk evi topla ye iç gece yat ertesi gün aynı çok sıkıyo. çalışmayı bende düşünüyorum ama bakalım bebeklerimizin durumu ne olcak bırakabilcekmiyiz. hamilelik evde çok sıkıcı geçti ama bebeklerimiz gelince sıkılcak vaktimiz olmıycak gibi geliyor.

evet sezeryan olanlar son günlerde yaptırıyolar hazırca gidiyolar. bakalım bizim nasıl olcak.

hayırlısı bakalım canım,seninle günlerimiz aynı ;doktordan gelince haber ver bebişin kilosu boyu vs. benim daha 10 gün var kontrolüme(((

slm herkese hayırlı gunler,
kızlar bebebklerınızın pozisyonları nasıldı en son kontrolunuzde
doğmla ılgılı karar verebıldınızmı?

benimki 29. haftadan beri baş geliş pozisyonu almıştı.
33+1 olduk ama hala çatı muayenesi yapılmadığı için normal mi sezeryan mi bellil beğil.
Bana kalırsa bir sorun çıkmazsa normal istiyorum .

annenin yanında olması büyük şans, zaten çalışanlar da en fazla bebekler 4-5 aylıkken işe başlayacaklar, hayırlısı olsun senin için...

maşallahAllah analı babalı büyütsün,,,Allah bizede kolay ve sağlıklı doğum nasip etsin inşallah...

maşallah ne güzel çabuk doğurmuş, darısı başımıza inşallah :)

hayırlısı bakalım canım,seninle günlerimiz aynı ;doktordan gelince haber ver bebişin kilosu boyu vs. benim daha 10 gün var kontrolüme(((

tamam canım bakalım nasılmış kızım. senin kontrollerin kaç günde bir canım
yarın 31+6 oluyoruz hayırlısı bakalım.

benimde 26 haftadan bu yana başaşağı dün gittik yine başaşağı eğer son dönemde birşey olmazsa bende nomal düşünüyorum

daha belli değil benim, büyük ihtimal sezeryan dedi ama yine de çatı muayenesi olacağım gelecek ay, hepimizin hakkında hayırlısı inşallah...

evet duvarlar üzerime geliyorlar resmen

belki hamile olmasak daha az sıkılırdık,şimdi hareketlerimiz de kısıtlı bilmiyorum çk sıkıldım

annenin yanında olması büyük şans, zaten çalışanlar da en fazla bebekler 4-5 aylıkken işe başlayacaklar, hayırlısı olsun senin için...
annem 60küsür yaşında ve bir çok rahatsızlığı var,ablamın bebeğinede bakıyor ama en azından bakıcı tutarız,annem başlarında durur.anneme kıyamam yoksa

benimki 29. haftadan beri baş geliş pozisyonu almıştı.
33+1 olduk ama hala çatı muayenesi yapılmadığı için normal mi sezeryan mi bellil beğil.
Bana kalırsa bir sorun çıkmazsa normal istiyorum .

bende normal istıyorum bakalım canım hayırlısı olsun

tamam canım bakalım nasılmış kızım. senin kontrollerin kaç günde bir canım
yarın 31+6 oluyoruz hayırlısı bakalım.

aylık devam ediyor hala,en son 2 hafta önceydi,Mart sonu gideceğim,gerçi geçen hafta doktorumu gördüm ama bebişe bakmadık,kanamam oldu onun için görüştük,Mart sonundan sonra 2 haftada bir olur herhalde,senin ne kadarda bir kontrollerin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…