2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
annem 60küsür yaşında ve bir çok rahatsızlığı var,ablamın bebeğinede bakıyor ama en azından bakıcı tutarız,annem başlarında durur.anneme kıyamam yoksa[/QUOTE]

tabi annene de zor olur, en azından bakıcıyı kontrol eder, başında olur...
benim annem bakacak Allah nasip ederse

ben en son 29+5de gitmiştim doktorum artık 15 günde bir geldi işte yarın gidicem

Özlem, eşinin yeni bir iş durumları vardı yanlış hatırlamıyorsam, ne oldu var mı bir gelişme ?

Özlem, eşinin yeni bir iş durumları vardı yanlış hatırlamıyorsam, ne oldu var mı bir gelişme ?

ay canım unutmamışsın sağol.
o söylediğim yer olmadı ama dün yeni bir işe başladı çok şükür.
sonunda rahatlıycaz inşallah iyi olur herşey.

mesaimin bitmesine çok az kalmış :) ben de birazdan çıkarım, herkese iyi akşamlar....

sağolun kızlar evet kızım kısmetiyle geliyor inşallah.
hepimize uğurlu gelicek bebişlerimiz inşallah. kimsenin huzur bozulmasın.

ozlmgkhn, canimcan, gokkusak, arcak81, mhtp, ipeknil, eceyas, sevda__, selna

kızlar niye sohbet etmiyosunuz.....

ay sıkıldım yapıcak bişey yok tv de bişey yok izliycek burasıda sessiz vakit geçmiyooooo

nihayet bodrumdaki eşyalarımda geliyor kızlar,kayınvalidem dönmedi bodruma ama kızkardeşi gitmiş,bugunde bizim tanıdık nakliyeciler bodruma eşya götürmüşler,tesadüfen gelişmiş herşey,babam aradı bizde hemen teyzeleri aradık,enişte halletcek ordaki işleri,hemde 250liraya getircekler tüm eşyayı :)

özlemcim hayırlı olsun,inşallah hayırlı uğurlu olur,bebeklerimiz kısmetli nazarlardan korusun allahım

gözünaydın canım. çok iyi denk gelmiş
özlemcim hayırlı olsun,inşallah hayırlı uğurlu olur,bebeklerimiz kısmetli nazarlardan korusun allahım

sağol canım inşallah

vallaha iyi denk geldi,nakliyeciler bir gün önce gitse yada teyzeler bir gün geç dönse olmuycakdı

özlm gözün aydın canım çok sevindim.bebişin kısmetiyle geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…