2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Mavi sadece erkekler, pembe kızlar için olduğundan yeşil aldım. ıkinci bebeğim olursa o da kullansın istiyorum. Takım oluyo işte. Bir de ben maviyi pek sevmem:) Bunları da aldığımdabenim tarafımdan alınacak tüm eksikleri bitiyor. Zaten tek bunları biz almış oluyoruz:))bayanssulusmile

Son düzenleme:

evet senin birazda bünyeyle ilgili herhalde nuremmm.......2800 az değil mi....bence az canım boşu boşuna bir problem yokken annesi kilo almasın diye oda küçük çünkü...
bence en az 3200 olmalı..........
bir arkadaşım 20 kilo aldı ama iyi beslenerek abur cuburdan değil hareket etmedi hiç riskliydi biraz bebek 3850 doğdu tosun gibi..3 ay sonra eski formuna döndü yine çok havalı kokoş...bizde vereceğiz emzirerek...........

kaptannn juniour kaptannkaydirigubbakcemile3.... güle güle giyinnn.... sizde defile yapınnn...........

kaydirigubbakcemile3 saol canım sizde. çocuğu üşütürüz giydir çıkart yeterki tümünü birkez giysin diye :)))

molfix den numune qeldi
daha önce de milüpa dan numune qelmişti
ev numune doldu yaa kaydirigubbakcemile3
ama ben hala hanqi bezi kullanacağıma bi türlü karar veremedim
siz hanqi bezi kullanmayı düşünüyorsunuz kızlarbilmiyorumkismile

Prima aldım ben.İyidir bence

bende çok severim yeşili bende kova maşrapayı yeşil almıştım şimdi küvetide yeşil alacağımmmm...........
ama saklanmıyor ki ya çoğu ben arabamızı bile vermişim.küveti falan nerde saklıcam evde hemen gönderdim şimdi yine alıyorumm..bazılarını saklasam olurmuş.bir oto koltuğumuz ana kucağımız ve mama sandalyemiz duryor...onları almayacağım......kaydirigubbakcemile5

Canım biyerde bekletirim artık küveti filan:) Sizin en önemli ihtiyaçlar varmış ne güzel ilk bebekten:) Ben aldığım herşeyi ikinci bebeğim olursa diye düşünerek aldım. Yer sorunu eminim olacaktır ama napalım artık:))opuyorumnanaktan

valla çok güzelmiş bayıldım taşlı taşlı tam benlik hiç görnmemiştim bu tarz harika olmuş herşeyi böyle güzel olsun hayat hep güzellikler sunsun bebişine

evet bende böyle taşlı ama sade renkleri çok seviyorum
eşimde çok beğendi dayanamadık qörünce
opuyorumnanaktan

saol canım..
evet bende prima ve molfix arasında qidip qeliyorum zaten
qaliba bu qidişle bende prima alıcambilmiyorumkismile

Canım oda takımın çok güzelmiş, sağlıkla huzurla kullansın bebeğin inşallah. Ben prima kullanmayı düşünüyorum. İlk bezini de prima aldım...

cleo güle güle kullanın odanızı çok hoş görünüyorrr............bende bez molfix ve primadan yanayımmm.......

bir araba alacağım iştee....öyle biüyük parça olarakk...

ben de primanın farklı boylarını aldım, umarım iyidir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…