banada hesaplı gfeldi gerçi ben hiç fiyatlarada bakmadığım için pek bilgim yok nilüfer şimdilik 1 paket yeter diyorum alerji fln yapmazsa devamını alırım ayy iyice heyecan bastıı kızlarr bidahaki ay bu zamanlarda inş. çoğumuzun bebişi kucağında olacak
bende heyecanlandım vallahi,2 aya kadar hepsi gelecek Allah ın izniyle....
geçmişe baktım da CLEOPATRA harika canım bebeğinin odası sağlıkla büyüsün inşş
Çok ucuza almışlar canım. Ben yeni doğan bezini 18 e almıştım sanırım.kızlar merhabaaa dün k. validem kuzeye bez almış prima yeni bebek 66 adet var içinde yanılmıyorsam 13 tl ye almışlar
Kızz dur 1 ay sonra Nisanın 19 u olacak. Hepimizin bebeği sağlıkla zamanında gelsin inşallah:))zemuszemusbanada hesaplı gfeldi gerçi ben hiç fiyatlarada bakmadığım için pek bilgim yok nilüfer şimdilik 1 paket yeter diyorum alerji fln yapmazsa devamını alırım ayy iyice heyecan bastıı kızlarr bidahaki ay bu zamanlarda inş. çoğumuzun bebişi kucağında olacak
bende 2 paket yeni doğan huggıes aldım onu çok tavsiye ettiler bakalım deneyip göreceğiz.bende stok yapmaktan yana değilim parayı stok yapmak daha mantıklı heryerde market var nasıl olsa.
aslında ben de stok yapmaktan yana değildim ama prima 98li paketi kipada 10 liraya falan bulunca dayanamadım aldım valla :))
kız ne diyon sen ben olsam bende dalardımkaydirigubbakcemile3
bende şimdilik prima alıcam sonra oğlum neyi isterse ona karar vericez mutluyum bende dalinin 1 kg ını 11 liraya aldım malesef fiyatları öyle. batıracak bu sıpalar bizi canları sağolsun.
aaa doğru nisana giricez dimi ben gelmesi için sabırsızlanıorum sanırımm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ayları karıştırdım kızlarr...Çok ucuza almışlar canım. Ben yeni doğan bezini 18 e almıştım sanırım.
Kızz dur 1 ay sonra Nisanın 19 u olacak. Hepimizin bebeği sağlıkla zamanında gelsin inşallah:))zemuszemus
aaa doğru nisana giricez dimi ben gelmesi için sabırsızlanıorum sanırımm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 ayları karıştırdım kızlarr...
nilüfer ii yapmışsın walla bende olsam o fiyata kaçırmazdım kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?