Çok teşekkür ederim. Evet düşük tehlikem en başından beri var. Daha önce iki düşük yapmıştım ben. ve bu hamileliğimin 6. haftasında çok az kanamam olmuştu. progestanı o günden beri kullanıyorum. Tekrar kanamamın olması, hemde çok olması çok korkuttu bizi. Sebebinide söyleyemiyorlar. Ben tedbirimi alıyorum. Takdir Allah'ın. Ama dualarında gücüne çok inanırım. İlginiz için teşekkür ederim.
maşallah bebişinebu arada biz bir hafta daha büyüdükkkkkkkkkkkk :lepi:
günaydınnngünaydınnnnn şeker anneler
iyi haftalarrrr
yaprak sarma canım geçmiş olsun . Allah beterinden korusun. sağ salim atlatıcaz inş bu dönemleri de:teselli:
bugün de kimsecikler yok galba.
benim de temizlik yapmam lazım ama kolumu kaldırcak halim yok:umursamaz:
herkese günaydın...
dimplesim çok tebrik ederim seni. umarım kızımız ismi gibi duru bir hayat yaşar. Allah bahtını açık eylesin. bakalım ilk damat adayımız hangi annemizin yavrusu olacak?
yaprak sarmam lütfen dikkat et kendine. çok fazla hareket etme. her zaman pozitif düşün. bebişin için.
bu hafta gidicem tatlım çarşama günü ama benim bebiş biraz geriden geliyodu bakalım yapıcaklarmı testi yapmazsada bidahaki haftaya kalırmaşallah bebişinene zaman ikil teste gideceksin
günaydınnnnn şeker anneler
iyi haftalarrrr
Günaydın kızlarropuyorumnanaktan
otobüste zor geldim ya acaip bulandı midem. hamileyim yazıp önüme asıcam millet yer versin diye artık:roflol:
yaprak sarma canım çok geçmiş olsun aynı risk bende de var seni öyle iyi anlıyorumki ama bişey olıycak bebeklerimize içini rahat tut canım stres yapmamaya çalış
ay bana geçen gün verdiler ilk defa kendimi çok tuhaf hissettim bi kadın vardı orta yaşlı o farketti hamile olduğumu kızım otur otur dedi beni kolumdan tuttu oturmama yardım etti çok güzel bi duyguydu ama ilk ve son oldu
günaydın kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?