2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
herkese günaydın...
dimplesim çok tebrik ederim seni. umarım kızımız ismi gibi duru bir hayat yaşar. Allah bahtını açık eylesin. bakalım ilk damat adayımız hangi annemizin yavrusu olacak?

yaprak sarmam lütfen dikkat et kendine. çok fazla hareket etme. her zaman pozitif düşün. bebişin için.

çok geçmiş olsun canım.biraz dinlenirsen bişiciğin kalmaz.

günaydın kızlar nasılsınız inşallah hafta sonu üüzücü şeyler yaşayan arkadaşlar bu hafta atlatır rabbim yardımcıları olsun yaprak sarma tebrik ederim seni sen böyle güçlü oldukça canım bebişin sana daha sıkı tutunacak inşallah sulecim iyi abrlerini bekliyoruz canım

günaydın kızlarrrr Şeniz
dimplescim gözün aydın canım tebrik ederim darısı bizim başımıza
yaprak sarma geçmiş olsun canım dualarımız seninle bende seninle aynı durumdayım benimde düşük riskim var ama az kaldı biraz daha dayanalım Allah ın izniyle bşey olmaz bebişlerimize inşallah
şulecim hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz

sule nerde kaldı şimdiye gelmesi lazımdı merak ettimCADIARZU

Teşekkür ederim. SeSi.

Sayma ve tugba sizede teşekkür ederim. Dualarınızı eksik etmeyin lütfen.

Son düzenleme:
Günaydın kızlarropuyorumnanaktan

otobüste zor geldim ya acaip bulandı midem. hamileyim yazıp önüme asıcam millet yer versin diye artık:roflol:

Günaydın kızlarropuyorumnanaktan

otobüste zor geldim ya acaip bulandı midem. hamileyim yazıp önüme asıcam millet yer versin diye artık:roflol:

ay bana geçen gün verdiler ilk defa kendimi çok tuhaf hissettim bi kadın vardı orta yaşlı o farketti hamile olduğumu kızım otur otur dedi beni kolumdan tuttu oturmama yardım etti çok güzel bi duyguydu ama ilk ve son oldu

yaprak sarma canım çok geçmiş olsun aynı risk bende de var seni öyle iyi anlıyorumki ama bişey olıycak bebeklerimize içini rahat tut canım stres yapmamaya çalış

nasıl anladılar canım ya gerçi bol giyiyorum ben belli olmuyo:1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…