2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Çok teşekkür ederim. Evet düşük tehlikem en başından beri var. Daha önce iki düşük yapmıştım ben. ve bu hamileliğimin 6. haftasında çok az kanamam olmuştu. progestanı o günden beri kullanıyorum. Tekrar kanamamın olması, hemde çok olması çok korkuttu bizi. Sebebinide söyleyemiyorlar. Ben tedbirimi alıyorum. Takdir Allah'ın. Ama dualarında gücüne çok inanırım. İlginiz için teşekkür ederim.

yaprak sarma canım geçmiş olsun . Allah beterinden korusun. sağ salim atlatıcaz inş bu dönemleri de:teselli:

bugün de kimsecikler yok galba.

benim de temizlik yapmam lazım ama kolumu kaldırcak halim yok:umursamaz:

hoşgeldin hayırlı olsun canıma.s.

nevayaman hayırlı olsun...tebrikler...

sadece temizlik yapmak istemeyen ben değilim demek ki...benim de içimden hiçbri iş yapmak gelmiyor....

sadece temizlik yapmak istemeyen ben değilim demek ki...benim de içimden hiçbri iş yapmak gelmiyor....

hala oturuyorum koltukta tembel tembelkaydirigubbakcemile3

banyo yıkanacak temizlenecek mutfak aynı şekilde tezgah fln temizlencekk.. tozalınması lazımmmm offffffff hiç bişi yapmıyorumlaelaelaelaelae

dün eltim gelmişti sağolsun onunla biraz evi temizledik...bugün de ütü yaptım...ben de öyle oturuyorum...zaten tembeldim...hamilelikle birlikte daha da uyuşuk oldum....

canım ben mayıs annesi değilim ama söyliyim mayıs anneleri şuan yok galiba geldiklerinde senin msjını okurlar ve liste sorumlusu arkadaş senide ekler okyerimseniben

arkadaşlar bende 23 mayıs 2010 da doğum yapıcam muhtemelen son adet tarihim 16 ağustos benide listeye ekleyin lütfen

herkese günaydın sevgili mayıs anneleri, çok iyi bi hafta geçirmenizi dilerim. opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…