Geçmiş olsun Arkadaşım..Benim de geçen hafta az bir kanamam olmuştu (11.haftanın içindeyim.) hemen doktora gittik ve çok şükür bebişimizi sağlıklı, sıhhatli gördük yerinde, pıt pıt atarken kalbi..Rahim büyüdüğü için kasılmalar, gerilmeler yapabiliyormuş bunu..Üzülmemek, stres yapmamak lazım. Progestan verdi doktorum ve 1 hafta rapor verdi yatmam için evde. Şu an raporluyum..Çok koşuşturmalı bir işim var maalesef, rapor olayı geldi çok şükür. Hep pozitif düşün, stres yapma..Ben de kanama anında bi an korktum ama sonra, bu korkunun bebeğime negatif enerji olarak geri döneceğini düşündüğümden herkesten daha sakin davrandım ve öyle de gösterdim etrafımda benden daha fazla panik yapan insanlara..Biz güçlü olmalıyız ki bebişlerimiz de sıkı sıkı tutunup, güçlü olabilsinler.. İlaç verdi mi doktorun? Progestan, doğal bir ilaç ve bebeğe hiçbir zararı yok, rahim kaslarının gevşemesini ve rahmin bebeği daha sıkı sıkı tutmasını sağlıyor. Umarım hemen sağlığına kavuşursun..Geçmiş olsun!:CüvCüv:
Merhabalar, ben de 3 aylık hamileyim..Mayıs 11 2010 hesaplanan doğum tarihim bakalım bebiş ne zaman gelmeye karar verecek:)) Herkese hayırlı, kolay doğumlar! Sağlıklı, sıhhatli bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin Allah'ım inşallah!
sadece temizlik yapmak istemeyen ben değilim demek ki...benim de içimden hiçbri iş yapmak gelmiyor....
herkese günaydın sevgili mayıs anneleri, çok iyi bi hafta geçirmenizi dilerim. opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?