canım ne güzel bebişinin ense kalınlığı normalmiş kıpır kıpırmış demekki çok hareketli olcak maşallahhiç kötü düşünme içinide ferah tut canım sonuçlar için allahın izniyle sağlıkla büyütürsün bebişini
benim salı günü kontrolüm var tahlıl yaptırmıştım onlarıgöstereccem sanırım bu hafta beni de ikili test için gün verir
kızlar dün çok yakın bir arkadaşım bana gelişti 6 da uğurladık ama ev bomboş gibiağlamaklıyım canım sıkıldı komşuları oturmaya çağırdım kendinize iyi bakın iyi akşamlar ben çkıyorum
kızlar dün çok yakın bir arkadaşım bana gelişti 6 da uğurladık ama ev bomboş gibiağlamaklıyım canım sıkıldı komşuları oturmaya çağırdım kendinize iyi bakın iyi akşamlar ben çkıyorum
kızlar bu odaya mutlaka bi bakın
ve lütfen fikirlerinizi benımle paylaşın ben bu odayı çok beğendim
yanlızca mobilyanın mavi olan bölümleri yeşil olacak sizce nasıl
bide beşiği büyüyen karyola olan cinsten oalacak
canım bebek odası olarak şirin ama kaç yaşına kadar kullanmayı düşünüyorsun ?
arkadaşlar fikirlerinizi bekliyorum ona göre
canım oda gerçekten çok cici çok hoş ve ferahmış
ya canım beşiği büyüyen cinsten olacağı için 6 yaşına kadar kullanabilir
sonrada zaten o yatağı çıkarır büyük karyola alırız die düşünüyom
böylece pey kullanmış olur
sonrada ikinciye geçer sırakaydirigubbakcemile3
ohoooo, her çocuğa ayrı oda mı açcan kaydirigubbakcemile3 ben şimdi 1 yaşına kadar felan kullanabileceği bi beşik alcam sanırım, şu taşınabilir olanlardan, sonra ayrı oda yapçan ama biraz daha uzun kullanabileceği gibi yani okula giderken felanda kullansın istiyorum, ama her an fikrim değişebilir, çünkü çok güsel şeyler var :CüvCüv:
Çok geçmiş olsun canım,ama üzülme annesi bişeyi yokmuş bebeğinin...Selamlar arkadaşlar.
dün gece çok fena kanamam oldu. bebegimizi kaybettiğmizi düşündük. sabah hastaneye gittik. bebegimizi gördük hiçbirşey olmamış gibi duruyordu. sabaha kadar üzüntüden agladım. ama düşük tehlikem hala devam ediyor.
güzel anneler dualarınıza muhtacım. Kendiniz için elinizi semaya kaldırdıgınızda benide unutmayın lütfen. sevgiler...
Selamlar arkadaşlar.
dün gece çok fena kanamam oldu. bebegimizi kaybettiğmizi düşündük. sabah hastaneye gittik. bebegimizi gördük hiçbirşey olmamış gibi duruyordu. sabaha kadar üzüntüden agladım. ama düşük tehlikem hala devam ediyor.
güzel anneler dualarınıza muhtacım. Kendiniz için elinizi semaya kaldırdıgınızda benide unutmayın lütfen. sevgiler...
Selamlar arkadaşlar.
Canım geçmiş olsun stres yapma lütfen hamilelikte olabiliyor böyle şeyler sen kendine çok dikkat et iş yapma anneni falan çağır yanına beslenmene de dikkat et canım Allah bebişini korusun canım
canım çok geçmiş olsun dinlen umarım biranönce atlatırsın bunu dualarımız seninle canım moralini bozma inşallah geçicek sağlıklı günler sizin olcak canım.:Saruboceq:
canım inşallah bebişine bişeycik olmaz ama kendini yıpratma annesi onun sana ihtiyacı var kendiniüzme rabime duaet hayırlısıylainşallah bişey olmaz iyişeyler düşün bak kanaman durmuş yat hiçbir iş yapma uzan sürekli dikkat et kendine dualarımız seninle:Saruboceq:
canım çok geçmiş olsun umarım en kısa sürede atlatırsın bu günleri bebişinin keyfini sürersin
çok geçmiş olsun arkadaşım rabbim bebeğini sana bağışlasın dualarımız hep seninle. kendine dikkat et :Saruboceq:
Çok geçmiş olsun canım,ama üzülme annesi bişeyi yokmuş bebeğinin...
Benim kuzenimin karısıda 2 aylık hamile iken bir gün aşırı kanaması oldu,ama çocuğu şimdi 1.5 yaşında canım...
Canım geçmiş olsun stres yapma lütfen hamilelikte olabiliyor böyle şeyler sen kendine çok dikkat et iş yapma anneni falan çağır yanına beslenmene de dikkat et canım Allah bebişini korusun canım
cnm benimmm çok geçmiş olsunnn ama bebiş iyiymiş sakın üzülme bol bol dinlen :Saruboceq:
.
geçmiş olsun canım...kendiniz üzme...inşallah her şey yolunda gider...a.s.
canım çok geçmiş olsun dualarımda olacaksın inşallah herşey yolunda gider gönlünüze göre olsun. çok iyi dinlen inşallah atlatırsın
yaprak sarmacım çok geçmiş olsun.inşallah kanaman devam etmez. kendine dikkat et.
Selamlar arkadaşlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?