2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

amin hepimiz inşallahhh

kızlar dün çok yakın bir arkadaşım bana gelişti 6 da uğurladık ama ev bomboş gibiağlamaklıyım canım sıkıldı komşuları oturmaya çağırdım kendinize iyi bakın iyi akşamlar ben çkıyorum

benim salı günü kontrolüm var tahlıl yaptırmıştım onlarıgöstereccem sanırım bu hafta beni de ikili test için gün verir

hadi bakalım canım sende iyi haberlerle geliceksin:) bende ayın 1inde gidicem canımbakalım

iyi akşamlar canım kendine iyi bak

canım bebek odası olarak şirin ama kaç yaşına kadar kullanmayı düşünüyorsun ?

canım bebek odası olarak şirin ama kaç yaşına kadar kullanmayı düşünüyorsun ?

ya canım beşiği büyüyen cinsten olacağı için 6 yaşına kadar kullanabilir
sonrada zaten o yatağı çıkarır büyük karyola alırız die düşünüyom
böylece pey kullanmış olur
sonrada ikinciye geçer sırakaydirigubbakcemile3

ohoooo, her çocuğa ayrı oda mı açcan kaydirigubbakcemile3 ben şimdi 1 yaşına kadar felan kullanabileceği bi beşik alcam sanırım, şu taşınabilir olanlardan, sonra ayrı oda yapçan ama biraz daha uzun kullanabileceği gibi yani okula giderken felanda kullansın istiyorum, ama her an fikrim değişebilir, çünkü çok güsel şeyler var :CüvCüv:

aman ben dalga geçtim işte
bunuda uzun süre kullanır ama okula başladı mı bi çalışma masası eklenir ohhh misss gibi oda iştekaydirigubbakcemile3
şimdiden düşünüyorum bak okul zamanlarını

Çok geçmiş olsun canım,ama üzülme annesi bişeyi yokmuş bebeğinin...
Benim kuzenimin karısıda 2 aylık hamile iken bir gün aşırı kanaması oldu,ama çocuğu şimdi 1.5 yaşında canım...

Canım geçmiş olsun stres yapma lütfen hamilelikte olabiliyor böyle şeyler sen kendine çok dikkat et iş yapma anneni falan çağır yanına beslenmene de dikkat et canım Allah bebişini korusun canım

geçmiş olsun canım...kendiniz üzme...inşallah her şey yolunda gider...a.s.

Canım geçmiş olsun stres yapma lütfen hamilelikte olabiliyor böyle şeyler sen kendine çok dikkat et iş yapma anneni falan çağır yanına beslenmene de dikkat et canım Allah bebişini korusun canım

canım geçmiş olsun ben 2009 mayıs annesiyim sana tavsiyem aynı şeyi yaşadım,yerinden hiç kalkma derim ben lavobaya bile gitmedim , ben öğretmenim çalışmaya bile ara verdim,herşey onlar için...

canım çok geçmiş olsun dinlen umarım biranönce atlatırsın bunu dualarımız seninle canım moralini bozma inşallah geçicek sağlıklı günler sizin olcak canım.:Saruboceq:

canım çok geçmiş olsun umarım en kısa sürede atlatırsın bu günleri bebişinin keyfini sürersin

çok geçmiş olsun arkadaşım rabbim bebeğini sana bağışlasın dualarımız hep seninle. kendine dikkat et :Saruboceq:

Çok geçmiş olsun canım,ama üzülme annesi bişeyi yokmuş bebeğinin...
Benim kuzenimin karısıda 2 aylık hamile iken bir gün aşırı kanaması oldu,ama çocuğu şimdi 1.5 yaşında canım...

cnm benimmm çok geçmiş olsunnn ama bebiş iyiymiş sakın üzülme bol bol dinlen :Saruboceq:

.

geçmiş olsun canım...kendiniz üzme...inşallah her şey yolunda gider...a.s.

canım çok geçmiş olsun dualarımda olacaksın inşallah herşey yolunda gider gönlünüze göre olsun. çok iyi dinlen inşallah atlatırsın

yaprak sarmacım çok geçmiş olsun.inşallah kanaman devam etmez. kendine dikkat et.

Dualarınız ve iyi dilekleriniz bana güç verdi arkadaşlar. Herpinize tek tek teşekkür ederim. Eksik olmayınız.

Merhabalar, ben de 3 aylık hamileyim..Mayıs 11 2010 hesaplanan doğum tarihim bakalım bebiş ne zaman gelmeye karar verecek:)) Herkese hayırlı, kolay doğumlar! Sağlıklı, sıhhatli bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin Allah'ım inşallah!

Geçmiş olsun Arkadaşım..Benim de geçen hafta az bir kanamam olmuştu (11.haftanın içindeyim.) hemen doktora gittik ve çok şükür bebişimizi sağlıklı, sıhhatli gördük yerinde, pıt pıt atarken kalbi..Rahim büyüdüğü için kasılmalar, gerilmeler yapabiliyormuş bunu..Üzülmemek, stres yapmamak lazım. Progestan verdi doktorum ve 1 hafta rapor verdi yatmam için evde. Şu an raporluyum..Çok koşuşturmalı bir işim var maalesef, rapor olayı geldi çok şükür. Hep pozitif düşün, stres yapma..Ben de kanama anında bi an korktum ama sonra, bu korkunun bebeğime negatif enerji olarak geri döneceğini düşündüğümden herkesten daha sakin davrandım ve öyle de gösterdim etrafımda benden daha fazla panik yapan insanlara..Biz güçlü olmalıyız ki bebişlerimiz de sıkı sıkı tutunup, güçlü olabilsinler.. İlaç verdi mi doktorun? Progestan, doğal bir ilaç ve bebeğe hiçbir zararı yok, rahim kaslarının gevşemesini ve rahmin bebeği daha sıkı sıkı tutmasını sağlıyor. Umarım hemen sağlığına kavuşursun..Geçmiş olsun!:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…