nasıl anladılar canım ya gerçi bol giyiyorum ben belli olmuyo:1closedeyes:
günaydın kızlarrrrrrrrropuyorumnanaktan
benim göbeğim çıktı canım ordan anlıyolar hihoyyythihoyyyt
oo benim de çıktı sanıyodum ama sen daha iyisin anlaşılankaydirigubbakcemile5
günaydın NSA, eceyas, dimples
günaydın canım benimde göbeğim çıktı ama anlaşılmıyoki hamile olduğum acaba selma sen çok zayıfsın sadece göbeğinmi var ya da anlayan çok zekiymiş kilo da almamıştım yanlış hatırlamıyosam
kızlar geçen gün arkadaşlara gittik ve arkadaşımın eşi biz ordan ayrıldıktan sonra arkadaşın hamile mi demiş o da nerden anladın demiş karnından belli demişşşşş yani kızlar bebişim kendini belli etmeye başladı,,,ayrıca dün gece bebişimi rüyamda gördüm o kadar güzeldiki anlatamam size maşallah erkekti yine yavrum benim yaa her gece rüyama giriyor kızlar biran önce zamanın geçmesini ve bebeğime sağsalim kavuşmak istiyorum
benim karnım daha belli değil gögüslerimin hassasiyeti geçti benim ben de hep kız görüyorum bakalım hayırlısıkızlar geçen gün arkadaşlara gittik ve arkadaşımın eşi biz ordan ayrıldıktan sonra arkadaşın hamile mi demiş o da nerden anladın demiş karnından belli demişşşşş yani kızlar bebişim kendini belli etmeye başladı,,,ayrıca dün gece bebişimi rüyamda gördüm o kadar güzeldiki anlatamam size maşallah erkekti yine yavrum benim yaa her gece rüyama giriyor kızlar biran önce zamanın geçmesini ve bebeğime sağsalim kavuşmak istiyorum
benim ablamda sürekli bana " sen hala doğurmadın mı oh ohh okadar bekleyemem ben" diyo :dance::dance:
benim karnım daha belli değil gögüslerimin hassasiyeti geçti benim ben de hep kız görüyorum bakalım hayırlısı
benim karnım daha belli değil gögüslerimin hassasiyeti geçti benim ben de hep kız görüyorum bakalım hayırlısı
valla gerçekten sihirli bir değneyim olsa zamanı 6 ay sonrasına ilerletsem ve bebişimi kucaklasam ahhh ahhhhh Allah umarım kazasız belasız bir hamilelik geçirmemizi nasip eder
kızın olucakopuyorumnanaktan
cansuuuuuklava: kızıyorum sana heeee niye geçmişi okumuyorsun bak hepimiz okuyoruz:icecream:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?