2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yaprak sarma çok geçmiş olsun canım.Korkma lütfen.Bebişin iyidir eminim.Hepimizin duaları sizinle.
Dimplescim hayırlı olsun.İnşallah biz de yakında öğreniriz.Allah bağışlasın bebişini

herkese günaydın kızlar yaprak sarma çook geçmiş olsun Allah yavrunu sana bağışlasın inşallah

oooo birden kalabalıklaşmışız günaydın tekrar herkese

oo benim de çıktı sanıyodum ama sen daha iyisin anlaşılankaydirigubbakcemile5

günaydın NSA, eceyas, dimples

günaydın canım benimde göbeğim çıktı ama anlaşılmıyoki hamile olduğum acaba selma sen çok zayıfsın sadece göbeğinmi var ya da anlayan çok zekiymiş kilo da almamıştım yanlış hatırlamıyosam

kızlar geçen gün arkadaşlara gittik ve arkadaşımın eşi biz ordan ayrıldıktan sonra arkadaşın hamile mi demiş o da nerden anladın demiş karnından belli demişşşşş yani kızlar bebişim kendini belli etmeye başladı,,,ayrıca dün gece bebişimi rüyamda gördüm o kadar güzeldiki anlatamam size maşallah erkekti yine yavrum benim yaa her gece rüyama giriyor kızlar biran önce zamanın geçmesini ve bebeğime sağsalim kavuşmak istiyorum

ya evet kilo da almadım ama çok zayıfta değilim 64 üm ama kadın anladı demekki tecrübeli :lepi:

benim ablamda sürekli bana " sen hala doğurmadın mı oh ohh okadar bekleyemem ben" diyo :dance::dance:

benim karnım daha belli değil gögüslerimin hassasiyeti geçti benim ben de hep kız görüyorum bakalım hayırlısı

benim ablamda sürekli bana " sen hala doğurmadın mı oh ohh okadar bekleyemem ben" diyo :dance::dance:

valla gerçekten sihirli bir değneyim olsa zamanı 6 ay sonrasına ilerletsem ve bebişimi kucaklasam ahhh ahhhhh Allah umarım kazasız belasız bir hamilelik geçirmemizi nasip eder

benim karnım daha belli değil gögüslerimin hassasiyeti geçti benim ben de hep kız görüyorum bakalım hayırlısı

hayırlısı gerçekten bakalım rüyalarımız çıkacak mı valla ben kız olsada sevinirim erkek olsada sevinirim yeterki sağlıklı olsunlar

kızın olucakopuyorumnanaktan

rüyaların tersi çıkarmış di mi?2 tane komşum da rüyasında kızım olduğunu görmüş biz de iddaya girdik öylesine kız mı erkek mi diye........kız olursa cicili bicili giydiririm onu senin kızla çıtı pıtı gezmeye giderler ayyyy çok heycanlandım bugün ben çok duygu yüklüyüm sanırım gördüğüm rüyanın etkisindeyim hala daha...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…