2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar ya benim ağzımda yara(aft) çıkmış ya ne yapsam acaba ilaç kullanamam varmı bildiğiniz bi yöntem

canım bende bir ara çok çıkıyordu karbonatı basıyordum yara olan yere geçiriyordu hemen dene çok iyi gelecektir biraz canın yanacak ama 2 günde geçer canım

canım benim annem kanser hastası onunda ağzında yaralar çıkıyordu beslenemediği için dr. ona oksijenli su ile gargara vermişti iaç kullanamıyordu aman içeyim fln deme yanlışlıkladaa

geçmiş olsun canım ya benimki iç dudağım da dışarıya yakın yani gargara yapabilirmiyim bilmiyom tuzlu suyla yada karbonatla yap dedi arkadaşlarda çok uçta ya gargara yapamam gibi geliyo kara dutu bi deniyim bulursam ya niye çıkıyo anlamadımki ya

kızlar benim kafamı karıştıran birşey var bu kablosuz internet radyasyon yayıyormuş sanırım dün haberlerde izledim gerçi cep telefonları daha fazla radyasyon yayıyor ama ben bütün gün internetim başındayım bir zararı olur mu acaba doğruluk payı var mı bunun

canım karbonatla gargara yapma yara olan yere bas direkt karbonatı canın acır biraz ama 2 gün üst üste dene sen bunu ertesi günü geçirecektir

canım bende bir ara çok çıkıyordu karbonatı basıyordum yara olan yere geçiriyordu hemen dene çok iyi gelecektir biraz canın yanacak ama 2 günde geçer canım

Hemen deniyim ozaman karbonatın bi zararı olmaz heralde zaten canım yeterince acıyo bi yapıyımda geliyim çok saol

vallahi ben dr a sormuştum bütüngün bilgisayar başındayım sorun olurmu diye 50 cm uzakta dur dedi ama kablosuzla ilgili bişey demedi ama heryerde kablosuz ağ var sonuçta hastanelerde evlerde sende olmasa komşunda vardır ne kadar koruyabiliriz kendimizi bilmiyorum inşallah çok zararı yoktur

canım sanırım kablosuz interneti bağlayan bir makina varya sanırım ondan uzak durmak gerekiyor ben bütün gün dibindeyim ama birşey olmaz umarım bebişimin yiyecek ekmeyi varsa Allahım onu korur ben 10 günlük hamileydim hamile olduğumu bilmiyordum evdeki koskoca yemek masasını konsolu kaldırıp halıların yerlerini değiştirmiştim ve 3 gün belim ağrımıştı bir şey olacak olsaydı o zamanda olurdu bebişim bu sefer annesini üzmeyecek inşallah

Bluetooth da çok zararlıymış mesela.Röntgen filmi çektirmiş kadar etkiliyormuş.ama sen açmasan da gittiğin bi kafede, restoranda illa ki bikaç tane açık oluyo.allah'a emanet yaşıyoruz artık.Herkese tasarruflu ampül aldırdılar.Şimsi de tasarruflu ampüs radyasyon yayıyo almayın diyolar klava:

günaydın kızlar nasılsınız yeni bir haftaya başladık ben hafta sonu cmts pazar devamlı bel ağrısı çektim birdenbire nerden çıktı anlamadım ama yatakta yatarken dahi çok rahatsızım ayrıca kalçamın üst tarafına vuruyor daha çok böyle bir tecrübesi olan varmı.

kablosuzun zararını bende ilk hamile kaldığımda araştırmıştım zararlıymış diye okudunm bizim evdeki intenette kablosuz o yüzden nadir giriyorum ama iştekindende 2 saatte bir ara vrmek gerekiyo diye okumuştum 15 dakka

kızlarrr benim kızım olursa ismini ASEL koymak istiyorum nasıl sizce anlamı da cennetteki dört ırmaktan biri bal ırmağı demekmiş

Bana da bikaç haftadır oluyo.Bel kemiğimin sol tarafında.Kıramp gibi saplanıyo.Göbüşler çıktıkça ağırlık yapıyo bence.Erken de başladık ama benim ani hareket edşnce falan çok kötü oluyo.
Esracım değişik bi isim bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…