kızlar ya benim ağzımda yara(aft) çıkmış ya ne yapsam acaba ilaç kullanamam varmı bildiğiniz bi yöntem
canım peki doktor nasıl anladı kız olduğunu ayy çok heyecanlıı yaaa kusura bakama merak iştekızlar benim gerçek adım gamze bana adımla hitap edebilirsiniz
canım benim annem kanser hastası onunda ağzında yaralar çıkıyordu beslenemediği için dr. ona oksijenli su ile gargara vermişti iaç kullanamıyordu aman içeyim fln deme yanlışlıkladaa
geçmiş olsun canım ya benimki iç dudağım da dışarıya yakın yani gargara yapabilirmiyim bilmiyom tuzlu suyla yada karbonatla yap dedi arkadaşlarda çok uçta ya gargara yapamam gibi geliyo kara dutu bi deniyim bulursam ya niye çıkıyo anlamadımki ya
cnm sanmıyorum. ama ben microdalga fırın sağlıklı olmadığını biliyorum. hiç almadım evime o yüzden.
kızlar benim gerçek adım gamze bana adımla hitap edebilirsiniz
canım bende bir ara çok çıkıyordu karbonatı basıyordum yara olan yere geçiriyordu hemen dene çok iyi gelecektir biraz canın yanacak ama 2 günde geçer canım
Benim adım da Görkem kızlar.Bana da adımla hitap edebilirsiniz opuyorumnanaktan
Hemen deniyim ozaman karbonatın bi zararı olmaz heralde zaten canım yeterince acıyo bi yapıyımda geliyim çok saol
kızlar benim kafamı karıştıran birşey var bu kablosuz internet radyasyon yayıyormuş sanırım dün haberlerde izledim gerçi cep telefonları daha fazla radyasyon yayıyor ama ben bütün gün internetim başındayım bir zararı olur mu acaba doğruluk payı var mı bunun
umutluyuz:sema
schatzi:görkem
dimples:gamze
colerko:esra
vallahi ben dr a sormuştum bütüngün bilgisayar başındayım sorun olurmu diye 50 cm uzakta dur dedi ama kablosuzla ilgili bişey demedi ama heryerde kablosuz ağ var sonuçta hastanelerde evlerde sende olmasa komşunda vardır ne kadar koruyabiliriz kendimizi bilmiyorum inşallah çok zararı yoktur
vallahi ben dr a sormuştum bütüngün bilgisayar başındayım sorun olurmu diye 50 cm uzakta dur dedi ama kablosuzla ilgili bişey demedi ama heryerde kablosuz ağ var sonuçta hastanelerde evlerde sende olmasa komşunda vardır ne kadar koruyabiliriz kendimizi bilmiyorum inşallah çok zararı yoktur
kablosuzun zararını bende ilk hamile kaldığımda araştırmıştım zararlıymış diye okudunm bizim evdeki intenette kablosuz o yüzden nadir giriyorum ama iştekindende 2 saatte bir ara vrmek gerekiyo diye okumuştum 15 dakkavallahi ben dr a sormuştum bütüngün bilgisayar başındayım sorun olurmu diye 50 cm uzakta dur dedi ama kablosuzla ilgili bişey demedi ama heryerde kablosuz ağ var sonuçta hastanelerde evlerde sende olmasa komşunda vardır ne kadar koruyabiliriz kendimizi bilmiyorum inşallah çok zararı yoktur
günaydın kızlar nasılsınız yeni bir haftaya başladık ben hafta sonu cmts pazar devamlı bel ağrısı çektim birdenbire nerden çıktı anlamadım ama yatakta yatarken dahi çok rahatsızım ayrıca kalçamın üst tarafına vuruyor daha çok böyle bir tecrübesi olan varmı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?