Bana da bikaç haftadır oluyo.Bel kemiğimin sol tarafında.Kıramp gibi saplanıyo.Göbüşler çıktıkça ağırlık yapıyo bence.Erken de başladık ama benim ani hareket edşnce falan çok kötü oluyo.
Esracım değişik bi isim bence
canım hafta hafta gebelikte okumuştum bel ağrılarına dikkat edin diyodu eklemeyi bilmiyorum bilsem eklerdim canım istersen bir bak orayagünaydın kızlar nasılsınız yeni bir haftaya başladık ben hafta sonu cmts pazar devamlı bel ağrısı çektim birdenbire nerden çıktı anlamadım ama yatakta yatarken dahi çok rahatsızım ayrıca kalçamın üst tarafına vuruyor daha çok böyle bir tecrübesi olan varmı.
kızlarrr benim kızım olursa ismini ASEL koymak istiyorum nasıl sizce anlamı da cennetteki dört ırmaktan biri bal ırmağı demekmiş
ay çok şeker bunlarrrr ben gördüğüm herşeyden almak istiyorum şimdii yaaa
kızlar ben ana kucağı almayı düşünüyorum siz?
olmazmı kızım olacakmışopuyorumnanaktan
olmazmı kızım olacakmışopuyorumnanaktan
Günaydın kızlarropuyorumnanaktan
otobüste zor geldim ya acaip bulandı midem. hamileyim yazıp önüme asıcam millet yer versin diye artık:roflol:
Günaydın kızlar
günaydın kızlarrrrrrrrropuyorumnanaktan
benim göbeğim çıktı canım ordan anlıyolar hihoyyythihoyyyt
ben acıbadem hast gittim test için.bu tip testleride riskli gebelik uzmanları yapıyorlarmış. neyse. 4 boyutlu ve renkli baktıopuyorumnanaktan. ben sordum sölemedi önce. annem dedi sizce ne olabilir dedi. %80 kız diyorum dedi. ve gösterdi kukusunukaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bakın dedi penis çıkıntısı yok resmen gördüm bendeopuyorumnanaktan
umutluyuz:sema
schatzi:görkem
dimples:gamze
colerko:esra
nsa:nevin
kızlar ben ana kucağı almayı düşünüyorum siz?
sağol cnm. evet kıpırdamaya başlamıştıropuyorumnanaktan
günaydın kızlar
yeni kalktım ya günaydın diyesin geldi :kedi:
dimples tebrik ederim kızın olucakmış
bende çrş günü gidicem dr bakalım neler görücez
sizce kıpırdamaya başlamışmıdır
Şeniz Şeniz
ay bende haftaya salı günü gidicem doktora yaaa günler geçmio vallah billah geçmiooooooooooo!! bu arada benim minik geceleri çok yaramaslık yapıo teyzeleri accuk şikayet edim size. valla dün gece kusmanın eşiğinden döndüm ilk defa. ama hep geceleri bulanıom ben yaaa 8. haftadan beri akşam 7 oldu mu mesai başlıo bizde. sizde durumlar nası?
benim doktorum ikili testi önermiyoruz biz 3lü test yapıyoruz dedi siz ne düşünüyorsunuz kılzar kuzenime sordum oda 3lü yapılcaksa 2liye gerek yok benimde yapılmadı dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?