2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

benim ara ara değil ama iki gündür devamlı oluyor.:1no2:

canım hafta hafta gebelikte okumuştum bel ağrılarına dikkat edin diyodu eklemeyi bilmiyorum bilsem eklerdim canım istersen bir bak oraya

tünaydın kızlar az sonra okula gitmek üzere çıkıcam ama bir selam vereyim istedim. ne var ne yok? nasılsınız? var mı güzel gelişmeler?

kızlarrr benim kızım olursa ismini ASEL koymak istiyorum nasıl sizce anlamı da cennetteki dört ırmaktan biri bal ırmağı demekmiş

iyi araştır bence ya bu aralar herşeye cennetten bişey diye yazıyolar beğeniyosan hoşuna gittiyse tabi kızında olursa koyarsın değişik bi isim

kızlar ben ana kucağı almayı düşünüyorum siz?

ay annecimmmmmmmmm dimples bunlar ne güzel şeler yaaa anakucağı bu mu oluo şimdi? ben hepsini karıştırıyorum valla. çoğu bebek sahibi aileler anakucağından başkası ıvır zıvır diolar yani bir bebek ve aile için en kullanışlısı buymuş kızlar. bende böle bişi alıcam inşallah..

günaydın kızlar
yeni kalktım ya günaydın diyesin geldi :kedi:
dimples tebrik ederim kızın olucakmış
bende çrş günü gidicem dr bakalım neler görücez
sizce kıpırdamaya başlamışmıdır
Şeniz Şeniz

olmazmı kızım olacakmışopuyorumnanaktan

aaaaaaaaa sen ciddi misin canım yaaaaaaaaaaaaa?? ahahahhaaa ay çok sevindim hem kız hem de erkenden göstertti kendini heee helal olsun vallaaa. tü tü tüüü maaşallahhhhhhhhhhh süper bi haber bu annesiiiiiiii! hihoyyythihoyyytşanslı kadının kızı olur derim hep.ilk cinsiyet tahmini senden mi geldi şimcik? hahahahha kızlar yok mu arttıran.. sıradakiiiiiiiiiii??...

Yeğenimin bundan vardı.Sleeper.Elektrikli ana kucağı.ayarlıyosun kendisi sallıyo bebişi.Hızını ayarlıyosun falan.Çok da şeker.Onu alıcam ablamdan

ay bende haftaya salı günü gidicem doktora yaaa günler geçmio vallah billah geçmiooooooooooo!! bu arada benim minik geceleri çok yaramaslık yapıo teyzeleri accuk şikayet edim size. valla dün gece kusmanın eşiğinden döndüm ilk defa. ama hep geceleri bulanıom ben yaaa 8. haftadan beri akşam 7 oldu mu mesai başlıo bizde. sizde durumlar nası?

Gamze dr.ların ilk cinsiyet tahmini büyük oranda doğru çıkıyomuş.Ben de kız çocuğunu çok severim.Sağlıklı olsun tabi.Çok da istememek lazım

benim doktorum ikili testi önermiyoruz biz 3lü test yapıyoruz dedi siz ne düşünüyorsunuz kılzar kuzenime sordum oda 3lü yapılcaksa 2liye gerek yok benimde yapılmadı dedi

Günaydın kızlarropuyorumnanaktan

otobüste zor geldim ya acaip bulandı midem. hamileyim yazıp önüme asıcam millet yer versin diye artık:roflol:

bende sinir oluyorum banada yer vermiler Çok üzgünüm çoook

Günaydın kızlar

günaydın cnm

günaydın kızlarrrrrrrrropuyorumnanaktan

günaydın cnmmm zemuszemus zemuszemus

benim göbeğim çıktı canım ordan anlıyolar hihoyyythihoyyyt

bindee üle bi göbek çıktıki sormayın

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan ayyy ne mutlu sana bakalım benşimki çrş belli olur heralde kızını alırım oğluma benim içime hep erkek doğuyo dünürüm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

umutluyuz:sema

schatzi:görkem

dimples:gamze

colerko:esra

nsa:nevin

kayra:vahide benim adımmm

kızlar ben ana kucağı almayı düşünüyorum siz?

ben alıcam çok rahat oluyorr sırnaşık şey sırnaşık şey

sağol cnm. evet kıpırdamaya başlamıştıropuyorumnanaktan

çikolata yemekte fayda varmı diyosun yani görmek için CADIARZU CADIARZU

Ooh keyfe bak.Ben uyanalı tam 5 saat oldu. mafoldumben Günaydın Kayra

gamzecim çok şanslısın wallahi maşallaaah diim bendeee bizm dr. umuz hemen söylemiyormuş yaaa mafoldumben olurum herhalde meraktan ben bu ay sonu gidicemm bakalım ense kalınlığı içinn inş. söyler banadaaa

ben kaçtım kızlar çocuklar eğitime aç beni bekler.. öpüyorum hepinizi kocaman..zemuszemus

benimde oluyor arada cnm gece uyurken ya birden gözlerim bulantıyla açılıyo normal atlatıcaz artııkkk benim azaldı ama inş seninde azalır :Saruboceq: :Saruboceq:

benim doktorum ikili testi önermiyoruz biz 3lü test yapıyoruz dedi siz ne düşünüyorsunuz kılzar kuzenime sordum oda 3lü yapılcaksa 2liye gerek yok benimde yapılmadı dedi

bazı dr lar önermiyormuş bende duydum ama yaptırmakta fayda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…