2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar birşey sorucam siz hala eski kıyafetlerinizi giyebiliyor musunuz . ben kotlarımı giyiyorum hala ama düğmeleri açık geziyorumm kaydirigubbakcemile3
esk de bakındım ama hep büyük bedenler kalmış beli lastikli kotlardan alayım demiştim

işlere daldım ben de bi bakayım dedimmmmm muhabbet kavi galbazemuszemus

şule hala gelmemiş sanırımCADIARZU

ben giyiyorum ama bazılarının düğmeleri açıkkaydirigubbakcemile3

bugün bi kaç kışlık kabanımı denedim sıktı baya göbek kısmımafoldumben

alışveriş zamanı geliyo galba..
kaydirigubbakcemile

ben kot pantalon giyemiyorum oluyor ama bana bebek kasıklarımda olduğu için rahatsız ediyor benide göbişimide pantalon tarzı eşorfman aldım onlar çok rahat kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kurbana alırız heralde hamiş kıyafetleri ben kendime alcem bişiler kociş almıyooo göbiş birazdaha çıksın diyooo kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

kızlar aklıma takıldı. benim gittiğim hastanede ultrason siyah beyaz dı. aradım sordum 3 boyutlu yokmuş. 20. hafta da dışarı gönderiyorlarmış.
başka doktor mu bulsam acaba? İstanbul'da olan arkadaşlar siz hangi hastanelere gidiyorsunuz özelden yazabilir misiniz.
bu arada benimde adım sevgi.

15 Kullanıcı okuyor. (14 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
şu misafir olayını çözemedik gittiii

selam kızlarr, nabersiniz var mı önemli bir haber?

sabahtan beri okuldaydım, ancak gelebildim....
hamile halimle tez yazıcam nasıl olucak bilmiyorum amamafoldumben

benim de 2 li testim yarın...inşallah herşey olumlu çıkar...özledim bebişimi de bir göreyim artıkkaydirigubbakcemile3

off çok acıktım kızlar midem bulanıyo feci.. açlığa gelemiyorum ya.

bu arada benim gittiğim hastane fatih fındıkzade tarafında

kızlar az önce kendi dr uma gitim bel ağrım için bebeğe baktı normal dedi daha çok fizik tedavilik dedi ama rahmi rahatlatması için progestan verdi her ihtimale karşı bende almasam olmazmı dedim bişikayetim yok yani kasık ağrısı kanamam falan ya zaten iki ilaç içiyorum diye ozaman beyin cerrahi görsün ne diyecekler ona göre konuşuruz dedi şimdi beyin cerrahisi gördü muayene etti canımı çok yaktı kremle ağrıyan bölgeleri ovdu tamamiyle kas spazmı dedi üsütmüssün tutulmuş kasların dedi belim ve kalça kaslarımı masajla gevşetmeye çalıştı biraz rahatladım ama akşamları sıcak uygulayıp eşin voltarenle ovsun dedi kendi dr umla müsait olunca konuşucam bakalım ne diyecek çok korkmuştum bebeğim için rahatladım şimdi.Sizde dikkat edin bu havalar kas ağrılarına kolayca yakalanıyormuş inşanlar. Benim yaşadığım ağrıyı çekmeyin.

benimde belim kalınlaştı sanki pantolonların düğmesi açık şekilde giyiyorum...

bende puset düşünüyorum arkadaşımın vardı kullanışlı geliyo evde gezdiririm peşimde piknikte falanda rahat olur hafta sonu hastane çıkışı baktım çok eksiğimiz var cinsiyetleri belli olsada başlasak almaya

yüksek mi yapıyosun canım Allah kolaylık versin tez olayı zor yaCADIARZU

günaydın diycem ama çalışan arkadaşlarıma ayıp olcak galiba...

günaydınmıııııııııı:gitme::mymeka:

ahhhhh evimde olsamm uyusam öğlene kadarr... hafta sonu hiç bi iş yapmadım sürekli uyudum vala acaip tembelleştim hamileliktekaydirigubbakcemile3

cnm benim inşallah güzel çıkar testlerin yerimseniben yerimseniben

kızlar beim popom büyüdü çok ve yatınca göbeğim yayılıyorkaydirigubbakcemile3

sorma benimde öyle oldu kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

günaydın diycem ama çalışan arkadaşlarıma ayıp olcak galiba...

bence söyleme bile ben dedimde fırça yedim kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…