2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tomurcuk sevindim inşallah bebişine ve sana bişey olmaz sıcak su torbası yap ayaklarının altına koy öyle uyu kasların hep yumuşak kalsın...

Geçmiş olsun canım. Benimde özellikle sabahları oluyo bel ağrısıyla uyanıyorum. Doktorunla görüştükten sonra tekrar bilgi verirsen iyi olur. Voltren krem kullan demiş ya beyin cerrahi. Kadın doğumcu önercekmi bunu, ben korkup bişe sürememiştim.

vala benim de çok acaip kalçamda bişe batıyomuş gibi oluyo kas ağrısı mı acaba.. doktora sorduğumda siyatik sinirler fln bişiler dedi. kilodan da olur dedilmaz:
geçmiş olsun cnm sana da.

puset bebek arabası mı oluyodu:uhm:

bebek arabalarıyla birlikte satılıyo zaten ayrıyetten alma cnm bencesengözlerimebaksanab

kızlar bende 8 senedir çalışıyordum öğretmenlik malum özelde ama...hep evde yatmaya heveslenirdim ama öyle olmuyomuş şimdi çok sıkılıyorum vakit hiç geçmiyo bebiş için ayrıldım valla..
allahtan özel derslerim var onlarla biraz vakit geçiyo işte..

ONCE HERKESE MERHABA turkbayragi

dımples cim hayırlısı olsun sımdı okudum cok sevındım cnm Duru cok gusel bı ısım
ismiyle yaşasın inşallah

nidah biz aynıydıkya senin doktor çizelgenle aynı günümü söyledi benimi 5 gün geriye attı

ben giyiyorum ya şimdilik ama ben şanslıyım sanırım 59 kiloydum kışın çok bozulmuştu moralim yazın diyet yaptım 53 e düştüm hamile kaldım sonra da şimdi 55 falan oldum ama kışlıklarım büyüktü ya zaten ondan rahatım şimdi

nostok aynı günü söyledi canım

Ben de yemeğe gidiyorumm bebişim acıktım anne diyo sankiikaydirigubbakcemile3

iyi önemli birşey olmadığına sevindim en tehlikeli mevsim bahar mevsimi nasıl üşüttüğümüzü anlamadan hastalanıyoruz geçmiş olsun canm

yemeğe gidenlere afiyet olsun bende bi gidem biiler yiyem öyle gelem görüşmek üzere...

nostok kelebek nidah geçmiş olsun dilekleriniz için sağolun ben sıcaktan düşük olur diye hep korktum ama kasılmalar için üsütmeler için birebir ve sanırım o düşük durumları gebelik ilerledikçe ortadan kalkıyor. bundan sonra daha fazla dikkat edicem kendime

geçmiş olsun kızlar evet puset bebek arabası oluyo

kimse konuşmuyor neyse kızlar ben şimdi çıkayım
ortalığı bi toplıyayım gelirim gene

geçmiş olsun kızlar evet puset bebek arabası oluyo
ben resmini eklemeye çalıştım beceremedim ama ben bebek arabasını kastetmedim hani üst tarafından tutuluyo araba koltuğuna benziyo ama rahatça taşıyabiliyosun istediğin yere anlatabildim mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…