kızlar az önce kendi dr uma gitim bel ağrım için bebeğe baktı normal dedi daha çok fizik tedavilik dedi ama rahmi rahatlatması için progestan verdi her ihtimale karşı bende almasam olmazmı dedim bişikayetim yok yani kasık ağrısı kanamam falan ya zaten iki ilaç içiyorum diye ozaman beyin cerrahi görsün ne diyecekler ona göre konuşuruz dedi şimdi beyin cerrahisi gördü muayene etti canımı çok yaktı kremle ağrıyan bölgeleri ovdu tamamiyle kas spazmı dedi üsütmüssün tutulmuş kasların dedi belim ve kalça kaslarımı masajla gevşetmeye çalıştı biraz rahatladım ama akşamları sıcak uygulayıp eşin voltarenle ovsun dedi kendi dr umla müsait olunca konuşucam bakalım ne diyecek çok korkmuştum bebeğim için rahatladım şimdi.Sizde dikkat edin bu havalar kas ağrılarına kolayca yakalanıyormuş inşanlar. Benim yaşadığım ağrıyı çekmeyin.
kızlar az önce kendi dr uma gitim bel ağrım için bebeğe baktı normal dedi daha çok fizik tedavilik dedi ama rahmi rahatlatması için progestan verdi her ihtimale karşı bende almasam olmazmı dedim bişikayetim yok yani kasık ağrısı kanamam falan ya zaten iki ilaç içiyorum diye ozaman beyin cerrahi görsün ne diyecekler ona göre konuşuruz dedi şimdi beyin cerrahisi gördü muayene etti canımı çok yaktı kremle ağrıyan bölgeleri ovdu tamamiyle kas spazmı dedi üsütmüssün tutulmuş kasların dedi belim ve kalça kaslarımı masajla gevşetmeye çalıştı biraz rahatladım ama akşamları sıcak uygulayıp eşin voltarenle ovsun dedi kendi dr umla müsait olunca konuşucam bakalım ne diyecek çok korkmuştum bebeğim için rahatladım şimdi.Sizde dikkat edin bu havalar kas ağrılarına kolayca yakalanıyormuş inşanlar. Benim yaşadığım ağrıyı çekmeyin.
puset bebek arabası mı oluyodu:uhm:bende puset düşünüyorum arkadaşımın vardı kullanışlı geliyo evde gezdiririm peşimde piknikte falanda rahat olur hafta sonu hastane çıkışı baktım çok eksiğimiz var cinsiyetleri belli olsada başlasak almaya
bende puset düşünüyorum arkadaşımın vardı kullanışlı geliyo evde gezdiririm peşimde piknikte falanda rahat olur hafta sonu hastane çıkışı baktım çok eksiğimiz var cinsiyetleri belli olsada başlasak almaya
günaydın kızlar sırf sizin için girdim. dün rüya gibiydi sanki ilk defa yarım saat bebeğimi izledim. bazen 3 boyutlu ve renkli bazen siyah beyaz.. herşeyi çok iyi ve sağlıklıymış maşşalah . ense kalınlığında sınır 3 müş kızlar. bizimki 1.08 çıktı çok iyi yani:asigim: . bu arada asıl bomba gelioooooooo doktorum %80 kız dedi. ben havalara uçtum tabi. kan testimi daha almadım onlar hemen çıkmıyormuş 3 gün sonra. ama doktorum çok iyi olduğunu söyledi. darısı hepinize muck muck sanırım topiğin ilk DURU kızı geliyor:asigim:
kızlar birşey sorucam siz hala eski kıyafetlerinizi giyebiliyor musunuz . ben kotlarımı giyiyorum hala ama düğmeleri açık geziyorumm kaydirigubbakcemile3
esk de bakındım ama hep büyük bedenler kalmış beli lastikli kotlardan alayım demiştim
iyi önemli birşey olmadığına sevindim en tehlikeli mevsim bahar mevsimi nasıl üşüttüğümüzü anlamadan hastalanıyoruz geçmiş olsun canmkızlar az önce kendi dr uma gitim bel ağrım için bebeğe baktı normal dedi daha çok fizik tedavilik dedi ama rahmi rahatlatması için progestan verdi her ihtimale karşı bende almasam olmazmı dedim bişikayetim yok yani kasık ağrısı kanamam falan ya zaten iki ilaç içiyorum diye ozaman beyin cerrahi görsün ne diyecekler ona göre konuşuruz dedi şimdi beyin cerrahisi gördü muayene etti canımı çok yaktı kremle ağrıyan bölgeleri ovdu tamamiyle kas spazmı dedi üsütmüssün tutulmuş kasların dedi belim ve kalça kaslarımı masajla gevşetmeye çalıştı biraz rahatladım ama akşamları sıcak uygulayıp eşin voltarenle ovsun dedi kendi dr umla müsait olunca konuşucam bakalım ne diyecek çok korkmuştum bebeğim için rahatladım şimdi.Sizde dikkat edin bu havalar kas ağrılarına kolayca yakalanıyormuş inşanlar. Benim yaşadığım ağrıyı çekmeyin.
sesi cnm sen nerde oturuyosun anadolumu avruppamı
vala benim de çok acaip kalçamda bişe batıyomuş gibi oluyo kas ağrısı mı acaba.. doktora sorduğumda siyatik sinirler fln bişiler dedi. kilodan da olur dedilmaz:
geçmiş olsun cnm sana da.
puset bebek arabası mı oluyodu:uhm:
vala benim de çok acaip kalçamda bişe batıyomuş gibi oluyo kas ağrısı mı acaba.. doktora sorduğumda siyatik sinirler fln bişiler dedi. kilodan da olur dedilmaz:
geçmiş olsun cnm sana da.
puset bebek arabası mı oluyodu:uhm:
ben resmini eklemeye çalıştım beceremedim ama ben bebek arabasını kastetmedim hani üst tarafından tutuluyo araba koltuğuna benziyo ama rahatça taşıyabiliyosun istediğin yere anlatabildim mi acabageçmiş olsun kızlar evet puset bebek arabası oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?