2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar selam ,hayırdır kim bebeğini kaybetmiş umarım yanlış anlamışımdır Allah kimseye yaşatmasın

herkes çok üzüldü sanırım...dua etmekten başka yapabileceğimiz bişey yok..allah kimseye yaşatmasın...kelebek arkadaşımızada en kısa zamanda tekrar nasip etsin sağlıklı sıhatli bir bebek..bende kaçayım anca hazırlanırım oğlumla buluşucaz dua edin bize güzel haberlerle gelelim..

güzel haberlerle gel inşallah canım...

güzel haberlerini bekliyoruz canım

Amin canım kendisini tanımıyorum Allah sabır versin yakın zamanda tekrardan sağlıklı bebekleri olsun inşallah

Kelebek' in haberini ben de şimdi okudum, çok üzüldüm. Allah sabır versin... Gönlünden geçen neyse o olsun, sağlıkla...

slm guzel anneler Kwelebej arkadasimizin msj ni yeni okudum ve goylerim doldu cok uzuldum,Rabbim sabir versin insallah off cok garipp oldum yaa

kelebek arkadaşımızın bebeğini kaybetmesine çok züüldüm...aynı acıyı yaşamış biri olarak o acıyı bilirim allahım kimseye yaşatmasın..
melek arkadaşımıza gelince onunla erken doğum yapanlar sayfasında yazışıyorduk..önceki bebeğini erken doğumla kaybetmişti bu bebeği sağlıklı şükür...o sayfanın ilk hamilesi o ikinci hamilesi benim...

allahım kimseyi yavrusundan ayırmasın..evlat acısı yaşatmasın...hepimizin yavrusunu vakitli hayırlısıyla kucağımıza versin..

amin canım inşallah, yavrularını kaybedenlerede Rabbim yardım etsin güç kuvvet versin inşallah

amin canım bende çok kötü oldum şimdi inşallah zamanında sağlıklı dünyaya gelirler hiç birşeyde gözüm yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…