2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
e selmacım izin nasıl geçiyor, evde olmak nasıl bir duygu gerçi benimde bir haftam kaldıda ben sıkılacam gibime geliyo

slm kızlar nasılsınız dün giremedim geçmişi okudum kelebeğe çok üzüldüm rabbim tekrar sağlıklı bebek versin inşl gerçekten çok zor selma sende hoşgeldin

iyi hadi bakalım geçerli bir sebebin varmışta, ne vuruyonn naniknanik
vururum benlaelaelaelaelae
e selmacım izin nasıl geçiyor, evde olmak nasıl bir duygu gerçi benimde bir haftam kaldıda ben sıkılacam gibime geliyo
çok güzel valla hiç sıkılmadım çok evde durmuyom zaten oh ne güzelmiş evde olmak yaa
slm kızlar nasılsınız dün giremedim geçmişi okudum kelebeğe çok üzüldüm rabbim tekrar sağlıklı bebek versin inşl gerçekten çok zor selma sende hoşgeldin

hoşgördük canım

ya bendaha bişey hazırlamadım eksiklerim çok var bebeğin şimdilik yeterli gisisi var ama benim bişem yok dün sabah acayip derecede aşağıya sancı vurdu karnım zaten aşağıdaydı hepten indi hareket ettikçe aşağı sancı girdi korktum valla bişey olcak diye hemen bebeğin eşyalarını yıkayıp çantasını hazırlayayım bende hafta içi hazırlarım kendi çantamı hazır olsun yavaş yavaş aldıkça kooyarım eksikleri çork koktum valla allah sağlıkla doğurmayı nasip etsin oğlumda hiç böle sancım ağrım olmuyodu 10 geçmesine rağmen olmadıda bunda var tarih 13 mayıs dedin dr ama bence nisanın ortasında gelcek gliba

inşallah tüm bebekler sağlıkla zamanında gelir canım...

ne kadar sessiz burası yahu iyice ağırlaşmışsınız belli performans düşmüş kendinize gelin hhuuuu

kizlar bisey sorucam sutu gelmeye baslayan var mi ??

benim geliyo sıkmamak gerekiyomuş hamilelikle ilgili bir kitapta okudum,gögüslerini sıktıgında kasılmalara ve erken doguma neden olabilirmiş o yüzden. ben 2 aydır gögüs pedi kullanıyorum...

süt gelenlere sorym ben de o zmn
böyle süt olduğu belli mi olyo yoksa ben arada bir kaşınırken göğüslerime bakym dedim geçen
etrafı sanki küçük küçük sivilce gibi meme başımı daha önce hiç bu kadar incelemediğim için mi bilmiyorum am böyle ıslak gibi bir parlaklık fark ettim aa sivilceleri anlıycam diye göğsümümü sıktım ben diye endişelenip vaz geçtim herşeyden öyle bişey mi sizden gelen sütte? anlaşılmıyor yani ne olduğu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…