günaydın güzel annişlerrr opuyorumnanaktan
amin tatlım allah herkesin gönlüne göre versin . herkeze istediği zamanda nsip etsin inşallahAllah cümlenizin evlatlarını analı babalı büyütsün hanımlar.Bende mayıs annesiyim ama yıl eski 2002 :))Allah'ım banada bir ikinci kez anne olmayı nasip et. Benim gibi tüm bebek bekleyen anneleri
Allah cümlenizin evlatlarını analı babalı büyütsün hanımlar.Bende mayıs annesiyim ama yıl eski 2002 :))Allah'ım banada bir ikinci kez anne olmayı nasip et. Benim gibi tüm bebek bekleyen anneleri
günaydın kızlarrrrrr nasılsınız ben iyiyim çok şükür,bende dün annemde kaldım işime yakın annemin evi bebeğe neler almış görseniz banada lohusa pijama takımı,terlik,iç çamaşırları almış sağ olsun bebeşimede tulumlar almış
doğru söylüyorsun ayşe bizde evimizi kapatıp k. valideme geçtik 2 hafta oluyor sabhalara kadar bizde oturup hamile hamile bana hizmet ettiren arkadaşlarımızdan saolsun 1 tanesi çıkıp gelmedi yardıma onuda geçtim aramadılar bile.. bende başta sinir oldum eşimle bu halde birlikte yapmaya kalktık herşeyi .. baktık olmıyacak nak. şirketiyle anlaştık yok canımıza onu ödedeik ama benden oğlumdan değerli değil diğerleriyle de görüşmüorum artık kaydirigubbakcemile3kızlar böyle şeyleri ben hiççç dert etmiyorum size de tavsiye ederim öyle demesi kolay gel de bi ucundan tut oturamadıysan burda da oturma der iş yaptırırdım valla, yapmıyorsa da gitsin beni meşgul etmesin kafanıza takmayın böyle şeyleri, her denene kulak assak sinir hastası oluruz
bende çalışıorum daha ama önümüzde ki hafta son inşallah sonra yıllık iznime ayrılıcam sonrada 37 . hafta raporumu alıcam inşallah bir aksilik çıkmazsamerhaba kızlar nasılsınız nidah maşallah bebeğine bende nisan sonu olabilir diye düşünüyorum ne güzel bebeğinin herşeyi yolunda normal doğuma doğru ilerliyorsun ev taşıyacak arkadaşlar size allahtan sabır ve yardım diliyorum cok zor ev taşımak gerçekten ben geçen sene hazıran ayında taşındım ve ondan sonra hamile kaldım kendi evimde yapmak istedim cocuğumu cok takıntılı olunca insan cünkü kendimi biliyorum bende asla durmazdım canımın kıymetini hiç bilmem. devrim teyzene pes insan yardıma gelir zararı dokunsun diye değil. allah ıslah etsin böyle insanları nasıl bir düşünceye sahipler neyse unut gitsin gökkuşak senle ikimizmi kaldık sadece çalışan ya kızlar kimler var başka çalışan yazın bakalım kaç hafta daha çalışacaksınız ne kadar kaldı izne.
yaaaaa çok üzüldümmmm ne zaman olmuş nasıl olmuş bilgin varmı allah sabır versinn.. rabbim en kısa zamanda tekrar bebek sahibi yapsın inş. sağlıla kucağına alsın.. inan çok üüzldümmmmkızlar günaydın
merhaba kızlar nasılsınız nidah maşallah bebeğine bende nisan sonu olabilir diye düşünüyorum ne güzel bebeğinin herşeyi yolunda normal doğuma doğru ilerliyorsun ev taşıyacak arkadaşlar size allahtan sabır ve yardım diliyorum cok zor ev taşımak gerçekten ben geçen sene hazıran ayında taşındım ve ondan sonra hamile kaldım kendi evimde yapmak istedim cocuğumu cok takıntılı olunca insan cünkü kendimi biliyorum bende asla durmazdım canımın kıymetini hiç bilmem. devrim teyzene pes insan yardıma gelir zararı dokunsun diye değil. allah ıslah etsin böyle insanları nasıl bir düşünceye sahipler neyse unut gitsin gökkuşak senle ikimizmi kaldık sadece çalışan ya kızlar kimler var başka çalışan yazın bakalım kaç hafta daha çalışacaksınız ne kadar kaldı izne.
çok üzüldüm bak şimdi,nerde kelebek,zeka geriliğimi vardı,sorunu neydi tam olarakkızlar günaydın
merhaba kızlar nasılsınız nidah maşallah bebeğine bende nisan sonu olabilir diye düşünüyorum ne güzel bebeğinin herşeyi yolunda normal doğuma doğru ilerliyorsun ev taşıyacak arkadaşlar size allahtan sabır ve yardım diliyorum cok zor ev taşımak gerçekten ben geçen sene hazıran ayında taşındım ve ondan sonra hamile kaldım kendi evimde yapmak istedim cocuğumu cok takıntılı olunca insan cünkü kendimi biliyorum bende asla durmazdım canımın kıymetini hiç bilmem. devrim teyzene pes insan yardıma gelir zararı dokunsun diye değil. allah ıslah etsin böyle insanları nasıl bir düşünceye sahipler neyse unut gitsin gökkuşak senle ikimizmi kaldık sadece çalışan ya kızlar kimler var başka çalışan yazın bakalım kaç hafta daha çalışacaksınız ne kadar kaldı izne.
çok üzüldüm bak şimdi,nerde kelebek,zeka geriliğimi vardı,sorunu neydi tam olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?