2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Allah cümlenizin evlatlarını analı babalı büyütsün hanımlar.Bende mayıs annesiyim ama yıl eski 2002 :))Allah'ım banada bir ikinci kez anne olmayı nasip et. Benim gibi tüm bebek bekleyen anneleri

Allah cümlenizin evlatlarını analı babalı büyütsün hanımlar.Bende mayıs annesiyim ama yıl eski 2002 :))Allah'ım banada bir ikinci kez anne olmayı nasip et. Benim gibi tüm bebek bekleyen anneleri
amin tatlım allah herkesin gönlüne göre versin . herkeze istediği zamanda nsip etsin inşallah

kızlar böyle şeyleri ben hiççç dert etmiyorum size de tavsiye ederim öyle demesi kolay gel de bi ucundan tut oturamadıysan burda da oturma der iş yaptırırdım valla, yapmıyorsa da gitsin beni meşgul etmesin kafanıza takmayın böyle şeyleri, her denene kulak assak sinir hastası oluruz

amin inşallah canım bu güzel duyguyu ikinci kez tekrar tadarsın.

merhaba kızlar nasılsınız nidah maşallah bebeğine bende nisan sonu olabilir diye düşünüyorum ne güzel bebeğinin herşeyi yolunda normal doğuma doğru ilerliyorsun ev taşıyacak arkadaşlar size allahtan sabır ve yardım diliyorum cok zor ev taşımak gerçekten ben geçen sene hazıran ayında taşındım ve ondan sonra hamile kaldım kendi evimde yapmak istedim cocuğumu cok takıntılı olunca insan cünkü kendimi biliyorum bende asla durmazdım canımın kıymetini hiç bilmem. devrim teyzene pes insan yardıma gelir zararı dokunsun diye değil. allah ıslah etsin böyle insanları nasıl bir düşünceye sahipler neyse unut gitsin gökkuşak senle ikimizmi kaldık sadece çalışan ya kızlar kimler var başka çalışan yazın bakalım kaç hafta daha çalışacaksınız ne kadar kaldı izne.

ne güzel canım iyi günlerde giyin sen de bebişin de sağlıkla inşallah benim de terlik kaldı ne güzel takımları aldığım yerde terlik vardı ama saç bandı verdiler terlik vermediler satın dedim satmıyorlar beğenmediğim bir geceliğin hediyesi olduğu için almadım ben de geceliği artık bir terlik uydurucaz gerçi yaza denk geldiği için pufidik olmaz herhalde

doğru söylüyorsun ayşe bizde evimizi kapatıp k. valideme geçtik 2 hafta oluyor sabhalara kadar bizde oturup hamile hamile bana hizmet ettiren arkadaşlarımızdan saolsun 1 tanesi çıkıp gelmedi yardıma onuda geçtim aramadılar bile.. bende başta sinir oldum eşimle bu halde birlikte yapmaya kalktık herşeyi .. baktık olmıyacak nak. şirketiyle anlaştık yok canımıza onu ödedeik ama benden oğlumdan değerli değil diğerleriyle de görüşmüorum artık kaydirigubbakcemile3

bende çalışıorum daha ama önümüzde ki hafta son inşallah sonra yıllık iznime ayrılıcam sonrada 37 . hafta raporumu alıcam inşallah bir aksilik çıkmazsa

canım ben de geçen yıl Haziran da taşındım evden eveye verdik ama yinede perişan olduk çok zor hamileyken düşünemiyorum valla taşınanlara Allah kolaylık versin Devrimim sana da artık gerçi bitirmişsin geçmiş olsun büyük bir yük gerçekten, bu arada ben de çalılşıyorum 5 hafta çalışabilirliğimi aldım Nisanın 26 na kadar çalışacağım evim işime yakın olmasa göze alamazdım akşamları ve öğleden sonra bir ara kötü oluyorum ama sonrasında daha çok ihtiyacımız olacak diye zaten hafta sonları çıkınca 23.nisan da var çokfazla mesaiye gelmiycez diye teselli buluyorum..

bende hala çalışıyorum ve inşallah haftaya izne ayrılıyorum, ben çok zorlanıyorum nu son haftalarda mafoldumben

kızlar bana melek76 isimli arkadaş haber verdi
kelebeğin son yazdığı mesaja bakabilirsiniz
ben şuan çok kötü oldum kusura bakmayın

günaydın kızlar geçmiş olsun devrim o tiplerden heryerde var merak etme...bende hamileligimin ilk zamanlarında düşük tehlikem vardı.işten izin aldım evde yatıyodum...sabah 11 de kapıyı bi açtım şaka gibi 10 kişi gelmişler.e tabi ben kendi derdimi unuttum onlara hizmet derdine düştüm.sonra evin heryerini gezdiler bide demesinlermi eee bizde gelin olmak öyle kolay degil acık toplu ol gelen evinize bakar diye...kötükedihüso sinir oldum...

tomurcuk sağol tatlım.kelebeğe nolmuş yazıyı göremedim ben hayırdır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…