2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar kelebek 1 ay önce erken doğum yapmış gelişim problemi vardı ya
bebeğini kaybetmiş
biz üzülmeyelim diye de söylememmiş

Allah sana da kolaytlık versin
ne bu ama durmadan ev mi taşıyorsun?

en iyisi canım hayırlı olsun

tomurcuk ben de çalışıyorum nisan sonuna kdar buralardayım inşallah ama eskisi kadar yoğun değil bir de iyi gidiyor diyordum ama çok zorlanıyorum ben de bu aralar iki hafta öncesine kadar az da olsa yürüyüş yapıyordum geçn hafta bıaktım onun etkisi herhalde tekrar başlamak isitiyorum çünkü böyle olunca insan hepten miskinleşiyor ağrımadık yeri kalmıyor

günaydın kızlar nasılsınız. ben yeni uyandım malum gece uyku uyuyamıyorum. bazılarınız mesajlarında birşeyler yazmıssınız ama anlamdım bırısıne bırsey mı oldu yada bebegıne allah korusun

ya enson yazdığında amniyosentez olacağını söylemişti, emar falan çekilmişti beyin damarlarındaki genişleme takip edilecekti artmaması için dua ediyorduk ne olmuş ya

tünaydın anneler...
nidah maşallah bebeğine...benimde bugün 3 te randevum var umarım güzel haberlerle gelirim
kelebek arkadaşımızada çok üzüldüm inş.rabbim tekrar nasip eder..

valla mahvoldum şimdi çok üzüldüm Allahım herşeyin en iyisini bilir, kötü bildiğimiz şeyde de birhayır vardır Kelebekciğim sana en kısa zamanda sağlıklı nur topu gibi bir evlat diliyoruz enbaşta da sabır allahım sabır versin acını yürekten paylaşıyorum

merhaba ;

kelebekten daha yeni haberim oldu,gerçekten çok üzüldüm,Allah bir daha aynı acıyı göstermesin,sabır versin...

tünaydın anneler...
nidah maşallah bebeğine...benimde bugün 3 te randevum var umarım güzel haberlerle gelirim
kelebek arkadaşımızada çok üzüldüm inş.rabbim tekrar nasip eder..

teşekkürler canım sen de hayırlı haberlerle gelirsin inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…