2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benimkinin rengi degişiyo bazen sarı bazende beyaz geliyo..ilk geldiginde anneme söylemiştim annem sakın kimseye söyleme nazar ederler demekki sütün çok olacak demişti ilgisi varmı bilmiyorum:1rolleyes:

banada dedi annem bir gün sızlamalayla uyandım kopuyor sandım goguslerım 2saat surdu gectı ondan sonra seffaf sıvı gıbı degıl daha koyu gelmeye basladı sarımtrak yanı

bende burdayım :) benden süt gelmedi ama,sivilcelerin arasında beyaz beyaz bişeyler oluyor

kılzar bir sorum olucak aranızda bahar alerjisi olan varmı. benim var ve çok kötü günler geçiriyorum. eski ilaçlarımıda içemiyorum hapşırmaktan çocuk doğucak sanki

uykunu açym ben
bebek şekerlerimi yaptımmmmmmm
çok güzel oldular ben de oğlum doğmadan dağıtmaya ve yemeye başladım böyle giderse yetişmycek doğumda dağıtmaya
kapı süsü yapcam bir de arabalı
keçe almayı planlıyordum öyle kullanılmayacak bişey için keçe pahalı olur hem büyük bulamazsın dedi annem polar alacağım oğlumun arabasını kaplamak için köpükten kestim öyle muhteşem kusursuz olmadı ama kaplayınca da girinti çıkıntılar düzelir diye düşünyorum olmazsa yine keserim :)

aslında bende daha hazır etmedim kapı süsünü kendim yapmayı istiyorum ama malzemelerini nerden alacağımı bilemiyorum, canım sende istanbuldasın malzemeleri nerden temim edilebilir bende evde kendim yapsam :hulya:

kılzar bir sorum olucak aranızda bahar alerjisi olan varmı. benim var ve çok kötü günler geçiriyorum. eski ilaçlarımıda içemiyorum hapşırmaktan çocuk doğucak sanki

canım geçmiş olsn benim alerjim var ama seini kadar köt üdurmda değilim çok şükür ben genelde cilt döküntüsü olark sorun yaşıyorum o yüzden de karaciğeri rahatlatan şeyler tavsiye etmişlerdi kuru dut vs gibi şu sıralar mevsimin dışında kendimi tatlıya vurduğum için de arttı benim ama dediğmi gibi polen bitki olmadığı için öyle çok çok hapşurmyorm sadece iş yerinde tozlu yerlere girersem, e tabi bi de sen izmirde doğayla iç içe olabiliyorsundur ben burda ağaç ya da polen le yakınlaşamıyorum da onun da etkisi olabliir

AYSESıNEMK valla bizde yaparken yemekten şekerlere alıştık şimdi çocuklara kendimize gidip alıp alıp yiyoruz ama çok güzel bir uğraş özellikle insanın kendisinin yapması çok anlamlı ve eğlenceli oluyormuş ben hastaneye de götürmeyi düşünüyorum kapı süsünü nasıl yapacağını pek anlayamadım ama el emeği hepsi güzeloluyo bir de o anda doğaçlama bişeyler gelişiyor hayal ettiğinden daha güzel bir şey çıkıyor ortaya

geçen bana da bir arkadaşım bahar bebeklerinin bünyeleri alerjik olur buna hazırlıklı ol dedi sanırım tam polen zamanı doğmalarından kaynaklı hayırlısı valla aslında bugün kelebek e öyle üzüldüm ki elim varmıyor bişeyler yazmaya biryandan da kafamı dağıtmak için başka şeyler düşünmeye çalışıyorum

izine ayrılınca muhakkak bişeylerle uğraşmam lazım yoksa zaman geçiremem ben, ayşe'cim sende izine ayrılmadın dimi ? Ne zaman ayrılcan

sorma damak kaşıntısı, burun ve göz kaşıntısı, hapşırık öksürme, baş ağrısı hepsi var. her sene daha da ağırlaşıyor bu alerjim benim.

aslında bende daha hazır etmedim kapı süsünü kendim yapmayı istiyorum ama malzemelerini nerden alacağımı bilemiyorum, canım sende istanbuldasın malzemeleri nerden temim edilebilir bende evde kendim yapsam :hulya:

ben şeker malzemelein selma bi site söylemişti birmaks diye ordan aldım kendi firmamızda da pestilli çikolatalı draje üretiyoruz şekerleri de renkli renkli olsun diye burdan aldım
daha önce de eminönünüden şu kurukahvecimahmet efendinin ordan biberon şeklinde olan bebek şekeri malzemelerinden almıştım onlara daha başlayamadım ama netten aldığım kalpli çubuklara şekerlerini kendinden kurdelalı tüllerle koyup yapıp bitirdim

yok canım değil bende baharda doğöuşum ama öyle bir sıkıntım yok şükür zemuszemus

oohhh hamaratsınn....ayşeee....resimlerini istiyorummmm............bende yapmadım hala yaaa...........kapı süsünün yvarlak yerinimi kestin onumu polarla kaplayacaksın anlamadım tam??

ama bir önerim var bende kapı süsümü yapacağımmm.........şu yüzmelerde kullanılır uzun pembe mavi sosis denir köpük gibi bir malzeme silindir şeklinde...benim malzeme aldığım yerde onlardan istenilen boyutta kesip iki ucunu silikonla birleştirmişler ..saten kurdele ile saracağım üstünü.............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…