tekrardan selam kızlar bende bir an önce evde olmak istiyorum resmi izne ayrıldımda ay sonuna kadar yardıma geliyorum,evde olan arakadaşlar bıl bol dinlenin
:asigim:
Valla iyi fikir :) Geçen gün bir yerde okudum, balayından sonra bebekayı diye bir kavram oluşmuş... Buna göre bebek doğmadan 1 ay önce eşler başbaşa bir tatil yapıyorlarmış. Bu çok tavsiye edilen birşey, çünkü sonra bir süre böyle bir şans olamıyor diye. Aklıma yatmadı değil hani
ben kaçıyorumm görüşürüz
kızlar bebişlerinizin adına karar verdinizmi ? biz hala düşünmekteyiz kız olsaydı kesin isimler vardı oğluşumuz olucak kısmetse babası koymak istiyor tabi benimde onayımla, benimde aklıma pek gelmiyor sadece emir ismini çok beğeniyorum nasıl?
kızlar bebişlerinizin adına karar verdinizmi ? biz hala düşünmekteyiz kız olsaydı kesin isimler vardı oğluşumuz olucak kısmetse babası koymak istiyor tabi benimde onayımla, benimde aklıma pek gelmiyor sadece emir ismini çok beğeniyorum nasıl?
ben 4.ayımda karar vermiştim canımmm.............kızım mina...........erkek olsaydı ayaz yada ege demir koyacaktım.........
aynı dert bizde de var canım, kız için isim seçmiştik ama erkek ismi bulamıyoruz, daha doğrusu eşimle anlaşamıyoruz bu konuda... emir güzel bir isim bence...
valla tatil fikri bence çok güzel hatta bebek gelmeden sinemaya dışarıda bol bol takılmaya eşinizle devam edin çünkü ben doğumdan sonra gündüzü geceye karışmanın ne demek olduğunu çok iyi biliyorum, hatta sabah uğurladığım pijamayla akşam eşimi karşılıyordum saçımda önde bir toka arkada bir toka artık adam yüzüme falan bakmıyordu bir gün kayınvaldem Fikretin kayınvaldesi gibi beni uyardı ya dedi artık kendine bak biraz bebek diye rutine döktünüz herşeyi neyse ben bir gün silkindim kendime geldim ama kızım 6 aylık olmuştu, kuaföre gittim bakım yaptırdım akşam eşimi karşılayınca adamcağız şoka girmişti, sorunun bende olduğunu anlamıştım ister istemez annelik dürtüleri ağır basıyo eşler ihmal ediliyor herşeyiniz çocuk oluyo birazcık ilişki yıpranıyor tabi onun için öncesinde ben sık sık birlikte birşeyler yapmaya özen gösteriyorum ama tatil şu aşamada bir haftalık zor gibi Ağva fikrini beğendimbir hafta sonu kaçamağı olarak
Eda, Gökkuşak ikiniz aynı anda nerdeyse aynı cümleleri yazmışsınız birbirinize, çok hoş olmuş :)
aynen canım bizde öyleyiz eşiminde tam istediği bir isim yok tarihten istiyor hanlı hunlu isimler:) tarih yazıcakkk
ben söylüyorum benimkileride pek beğenmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?