2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tekrardan selam kızlar bende bir an önce evde olmak istiyorum resmi izne ayrıldımda ay sonuna kadar yardıma geliyorum,evde olan arakadaşlar bıl bol dinlenin

vallahi süper yaaaa....biz geçen ay gitmeye karar verdik eşimle..kararlaştırdıkk.... ama hoopp bizim işlerde bir denge değişikliğiii.........kaldık şimdide ben nereye gidecem şehir içi trafiğine bile sokmuyor kocamm...gidemeyiz..

laf aramızda kayınvalidemler şehir dışında yazdan beri gitmiyoruzz..ben riske atamam kendimi dyorum da...........:bbo:

kızlar bebişlerinizin adına karar verdinizmi ? biz hala düşünmekteyiz kız olsaydı kesin isimler vardı oğluşumuz olucak kısmetse babası koymak istiyor tabi benimde onayımla, benimde aklıma pek gelmiyor sadece emir ismini çok beğeniyorum nasıl?

ben 4.ayımda karar vermiştim canımmm.............kızım mina...........erkek olsaydı ayaz yada ege demir koyacaktım.........

aynı dert bizde de var canım, kız için isim seçmiştik ama erkek ismi bulamıyoruz, daha doğrusu eşimle anlaşamıyoruz bu konuda... emir güzel bir isim bence...

valla tatil fikri bence çok güzel hatta bebek gelmeden sinemaya dışarıda bol bol takılmaya eşinizle devam edin çünkü ben doğumdan sonra gündüzü geceye karışmanın ne demek olduğunu çok iyi biliyorum, hatta sabah uğurladığım pijamayla akşam eşimi karşılıyordum saçımda önde bir toka arkada bir toka artık adam yüzüme falan bakmıyordu bir gün kayınvaldem Fikretin kayınvaldesi gibi beni uyardı ya dedi artık kendine bak biraz bebek diye rutine döktünüz herşeyi neyse ben bir gün silkindim kendime geldim ama kızım 6 aylık olmuştu, kuaföre gittim bakım yaptırdım akşam eşimi karşılayınca adamcağız şoka girmişti, sorunun bende olduğunu anlamıştım ister istemez annelik dürtüleri ağır basıyo eşler ihmal ediliyor herşeyiniz çocuk oluyo birazcık ilişki yıpranıyor tabi onun için öncesinde ben sık sık birlikte birşeyler yapmaya özen gösteriyorum ama tatil şu aşamada bir haftalık zor gibi Ağva fikrini beğendimbir hafta sonu kaçamağı olarak

Zekilk ben şimdiden bahsettiğin gibi oldum neredeyse, çok üşeniyorum kendimle ilgilenmeye, bir de giyim konusunda sıkıntılıyım, çok hamile kıyafeti almadım, annemin üstüme olan kıyafetleriyle idare ediyorum, işe giderken daha bakımlıydım ama 1 haftadır iyice saldım, aslında haklısın insan ne olursa olsun kendine bakmalı...

aynı dert bizde de var canım, kız için isim seçmiştik ama erkek ismi bulamıyoruz, daha doğrusu eşimle anlaşamıyoruz bu konuda... emir güzel bir isim bence...

aynen canım bizde öyleyiz eşiminde tam istediği bir isim yok tarihten istiyor hanlı hunlu isimler:) tarih yazıcakkk
ben söylüyorum benimkileride pek beğenmiyor

Eda, Gökkuşak ikiniz aynı anda nerdeyse aynı cümleleri yazmışsınız birbirinize, çok hoş olmuş :)

vallaha aynen kızım benimde ilk kızımda böyle oldu 6 ay kendime gelemedimm...dedğin pijamayı çıkaramadığım gün oluyordu .ben birde çok düşkünümdür süse falann..ama nafile benide annem dürttü.

aynen canım bizde öyleyiz eşiminde tam istediği bir isim yok tarihten istiyor hanlı hunlu isimler:) tarih yazıcakkk
ben söylüyorum benimkileride pek beğenmiyor

benimki de şimdi mitolojik isimlere taktı, ares, aşil falan diyor. nasıl karar vereceğiz hiç bilmiyorum, işin kötüsü o gidip çıkaracak bebeğin nufüs kağıdını, hiç güvenemiyorum valla istediğini yazdırır diye :))) annemi ya da ablamı mutlaka yanında göndermem lazım...

erkekler oğulları olacağı zaman nedense daha bir çok takılıyorlar sanırım bu isim işine..birde böyle hep ağır isimler tercih ediliyorrr........ares de güzelllllll..........

kızlar ben şimdiden böyleyim koca göbeğimle kendime hiç bir şey yakıştıramıyorum zaten sayılı hamile kıyafeti aldım evdede hep eşorfman giyiniyorum süsten çok rahatıma önem veriyorum,önceden dikkat ederdim ama son 3-4 aydır hiç dikkat etmiyorum sadece temiz olmaya dikkat ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…