2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Geçmiş olsun, Zeliha. Hapşırırken basınç oluyordur tabi ya... Ben haşururken artık bazen idrar da kaçırıyorum:kedi:

selam kızlar, ben de kelebeğe çok üzüldüm, Allah yardımcısı olsun, sabırlar versin... inşallah sağlığının el verdiği en kısa sürede tekrar anneliği nasip eder Allah... boşuna hamile haberi alınca Allah kucağına almayı nasip etsin demiyor büyükler....

Slm kızlar.Başdönmesi yaşıyo musunuz.Benim sık sık başım dönüyo

Geçmiş olsun, Zeliha. Hapşırırken basınç oluyordur tabi ya... Ben haşururken artık bazen idrar da kaçırıyorum:kedi:

tşk ederim canım. benimde eğer zaten gelmiş durumdaysa bende kaçırıyorum normalmış basınç yapıyormuş bebekler

izine ayrılınca muhakkak bişeylerle uğraşmam lazım yoksa zaman geçiremem ben, ayşe'cim sende izine ayrılmadın dimi ? Ne zaman ayrılcan
nisan sonu düşünüyorum canım aslında benim yapmam gereken bir sürü başka şey var da ben en eğlencelilerini seçip onları yapıyorumbayanssulusmile

genetik sen de ya da eşinde yoksa çok korkmana gerek de yok bence

köpükten araba silüeti çıkardım şimdi onun sütünü polarla kaplayacağım mavi bir arabası olacak(babamızda çok sever arabaları da ) ordan geldi aklıma üstüne de belki hoşgeldin toprak yazarım diye düşünyorum

sorma damak kaşıntısı, burun ve göz kaşıntısı, hapşırık öksürme, baş ağrısı hepsi var. her sene daha da ağırlaşıyor bu alerjim benim.

ben aşılarımı yaptırmıyorum onlar da biraz bir sene sonrakini tetkliyor diye düşünyorum ılılk suyla yüzünü gözünü yıka bir de paketli ürün çok yememeye gayret göster koruyucular faln tetkiliyor çünkü, imkanın varsa şimdi çok yerde bulabiliyorsun organik ürünler tüketmeye çalış

hhee şimdi anladım seninki farklı canımmmm...........güzel olur eminimm.....

aman iyi olsun da gezsin :)) baya merak etmiştim onu...

evet canımm......bende çalışmak istemiyorum yaa evde olmak istiyorum evdeykende evden sıkılırım kesin ama........:sinifsinif: bazen şu iş stresi yeter dedirtiyor yani......sıkmak istemiyorum bir de kendimi sakin olsun istiyorum bebğim..

şöyle bir hafta sakin bir yere kaçsam diyorum yakın olsun ama ..mesela ağva yaa bir bambu eve gideyimmm...bir hafta oohh çok iyi gelir vallahiii.........

ev gerçekten sıkıcı oluyor ama işte olmaktan kesinlikle daha iyidir :)) uzun zamandır ilk defa dinlendiğimi hissediyorum...

çelenk gibi olanlardan yapmadım ben canım ama annem de seinin dediğini öneriyordu onlar için

Slm kızlar.Başdönmesi yaşıyo musunuz.Benim sık sık başım dönüyo
benim de iki gündür başım çok dönüyor canım nedenini bilmiyorum ama bol bo lhareket etmeye çalışyorum başım döününce yoksa daha şiddetleniyor gibi

şöyle bir hafta sakin bir yere kaçsam diyorum yakın olsun ama ..mesela ağva yaa bir bambu eve gideyimmm...bir hafta oohh çok iyi gelir vallahiii.........
ah aynı hisler bende de eşimde de var canım ama sıkalım biraz dişimizi diyoruz bebeğimiz bir gelsin ondan sonra daha rahat gezeriz diyoruz ama bilemiyorum tabi belki de tam tersi olur

:asigim:

Valla iyi fikir :) Geçen gün bir yerde okudum, balayından sonra bebekayı diye bir kavram oluşmuş... Buna göre bebek doğmadan 1 ay önce eşler başbaşa bir tatil yapıyorlarmış. Bu çok tavsiye edilen birşey, çünkü sonra bir süre böyle bir şans olamıyor diye. Aklıma yatmadı değil hani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…