Geçmiş olsun, Zeliha. Hapşırırken basınç oluyordur tabi ya... Ben haşururken artık bazen idrar da kaçırıyorum:kedi:
Slm kızlar.Başdönmesi yaşıyo musunuz.Benim sık sık başım dönüyo
selma gelmiş hoşgelmiş ama ben yetişememişim...
nisan sonu düşünüyorum canım aslında benim yapmam gereken bir sürü başka şey var da ben en eğlencelilerini seçip onları yapıyorumbayanssulusmileizine ayrılınca muhakkak bişeylerle uğraşmam lazım yoksa zaman geçiremem ben, ayşe'cim sende izine ayrılmadın dimi ? Ne zaman ayrılcan
genetik sen de ya da eşinde yoksa çok korkmana gerek de yok bencegeçen bana da bir arkadaşım bahar bebeklerinin bünyeleri alerjik olur buna hazırlıklı ol dedi sanırım tam polen zamanı doğmalarından kaynaklı hayırlısı valla aslında bugün kelebek e öyle üzüldüm ki elim varmıyor bişeyler yazmaya biryandan da kafamı dağıtmak için başka şeyler düşünmeye çalışıyorum
köpükten araba silüeti çıkardım şimdi onun sütünü polarla kaplayacağım mavi bir arabası olacak(babamızda çok sever arabaları da ) ordan geldi aklıma üstüne de belki hoşgeldin toprak yazarım diye düşünyorumAYSESİNEMK valla bizde yaparken yemekten şekerlere alıştık şimdi çocuklara kendimize gidip alıp alıp yiyoruz ama çok güzel bir uğraş özellikle insanın kendisinin yapması çok anlamlı ve eğlenceli oluyormuş ben hastaneye de götürmeyi düşünüyorum kapı süsünü nasıl yapacağını pek anlayamadım ama el emeği hepsi güzeloluyo bir de o anda doğaçlama bişeyler gelişiyor hayal ettiğinden daha güzel bir şey çıkıyor ortaya
sorma damak kaşıntısı, burun ve göz kaşıntısı, hapşırık öksürme, baş ağrısı hepsi var. her sene daha da ağırlaşıyor bu alerjim benim.
hhee şimdi anladım seninki farklı canımmmm...........güzel olur eminimm.....nisan sonu düşünüyorum canım aslında benim yapmam gereken bir sürü başka şey var da ben en eğlencelilerini seçip onları yapıyorumbayanssulusmile
genetik sen de ya da eşinde yoksa çok korkmana gerek de yok bence
köpükten araba silüeti çıkardım şimdi onun sütünü polarla kaplayacağım mavi bir arabası olacak(babamızda çok sever arabaları da ) ordan geldi aklıma üstüne de belki hoşgeldin toprak yazarım diye düşünyorum
ben aşılarımı yaptırmıyorum onlar da biraz bir sene sonrakini tetkliyor diye düşünyorum ılılk suyla yüzünü gözünü yıka bir de paketli ürün çok yememeye gayret göster koruyucular faln tetkiliyor çünkü, imkanın varsa şimdi çok yerde bulabiliyorsun organik ürünler tüketmeye çalış
evet iyiymiş allahtan..gezenti durmuyor ki yerinde.annesi ile dışarı çıktılar yine . ciciler hazırlıyorlarmış bebişe...........
aman iyi olsun da gezsin :)) baya merak etmiştim onu...
evet canımm......bende çalışmak istemiyorum yaa evde olmak istiyorum evdeykende evden sıkılırım kesin ama........:sinifsinif: bazen şu iş stresi yeter dedirtiyor yani......sıkmak istemiyorum bir de kendimi sakin olsun istiyorum bebğim..
çelenk gibi olanlardan yapmadım ben canım ama annem de seinin dediğini öneriyordu onlar içinoohhh hamaratsınn....ayşeee....resimlerini istiyorummmm............bende yapmadım hala yaaa...........kapı süsünün yvarlak yerinimi kestin onumu polarla kaplayacaksın anlamadım tam??
ama bir önerim var bende kapı süsümü yapacağımmm.........şu yüzmelerde kullanılır uzun pembe mavi sosis denir köpük gibi bir malzeme silindir şeklinde...benim malzeme aldığım yerde onlardan istenilen boyutta kesip iki ucunu silikonla birleştirmişler ..saten kurdele ile saracağım üstünü.............
benim de iki gündür başım çok dönüyor canım nedenini bilmiyorum ama bol bo lhareket etmeye çalışyorum başım döününce yoksa daha şiddetleniyor gibiSlm kızlar.Başdönmesi yaşıyo musunuz.Benim sık sık başım dönüyo
ah aynı hisler bende de eşimde de var canım ama sıkalım biraz dişimizi diyoruz bebeğimiz bir gelsin ondan sonra daha rahat gezeriz diyoruz ama bilemiyorum tabi belki de tam tersi olurşöyle bir hafta sakin bir yere kaçsam diyorum yakın olsun ama ..mesela ağva yaa bir bambu eve gideyimmm...bir hafta oohh çok iyi gelir vallahiii.........
ay tatili bende dört gözle bekliyorum vallahi.
şöyle bir hafta sakin bir yere kaçsam diyorum yakın olsun ama ..mesela ağva yaa bir bambu eve gideyimmm...bir hafta oohh çok iyi gelir vallahiii.........
şöyle bir hafta sakin bir yere kaçsam diyorum yakın olsun ama ..mesela ağva yaa bir bambu eve gideyimmm...bir hafta oohh çok iyi gelir vallahiii.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?