2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

:))) bencede canım mutlaka gitsinler tek bırakma ,bende doğumdan önce belirlemeliyim eşimle ismi benimkide kafasına göre yazdırır

slm, benim pek olmadı şimdiye kadar, tansiyonun mu düşüyor acaba ? geçmiş olsun...

Yok canım, tanisyonum normal çıktı hep.Ama başım çok dönüyo.Nette sırtüstü yatmak, rahme yapılan baskı gibi sebepler yazılmış.Yarın sağlık ocağına gidicem.Sorarım.Süt zamanım geldi.Bizim belediye 6 ay boyunca 12 tl sütaş süt veriyo.Beleş sütümü alıyım sositososito

erkekler oğulları olacağı zaman nedense daha bir çok takılıyorlar sanırım bu isim işine..birde böyle hep ağır isimler tercih ediliyorrr........ares de güzelllllll..........

kız için ortak bir kararımız vardı, iris koyacaktık gerçi o da mitolojik bir isim, gökkuşağı tanrıçası demek, tabi bir de gözbebeği ve çiçek, çok beğenmiştik ikimizde...
ben sarp, doruk, berk gibi isimler istiyorum olmazsa 2 isim koyaraız :))

erkekler oğulları olacağı zaman nedense daha bir çok takılıyorlar sanırım bu isim işine..birde böyle hep ağır isimler tercih ediliyorrr........ares de güzelllllll..........

evet canım erkek babası olucaklar ya benim eşim kız yada erkek olsun hiç demedi hep hayırlısını istedi ama erkeği duyunca çok sevindi düşün birde onlar 3 erkek kardeş ve 1 tanede erkek yeğeni var

çok geçmiş olsun, ne güzelmiş sizin süt olayı :))

aman hayırlısıyla doğuralımda.....sonra süse dönüş olurr.......ben yine dikkat ediyorum iş gerği gerçii...mini bile giyiyorum kızlar....çok cici oluyor ama...bazen canım istemiyor spor giyinip geliyorum dün yine öyle yaptım ama bir görüşme geldi çat kapı biraz ciddi ve farklı olmak gerekiyordu.yerin dibine girdimm...bugün toparlandım..........ohaoldumsmile

Ayn şey bende de oluyor, rahatlık ön planda... Bakımlıyım, ama süslü değilim. Zaten koca göbişimle "şirinim" ancak, çekici olmayı bıraktım sanırım bir müddet. Eşimde şefkatle seviyor beni... Geçici olacak diye düşünüyorum. Öyle olsun istiyorum...Aynı anda herşey olabilsek... Hem anne, hem kadın, hem eş, hem arkadaş....

ya salıyoruz kendimizi adamlar alışkın bakımlı ilgili halimize kadınlık her aşamada zor tabi yine burda özveri giriyor işte ben öncesinden ağzım yandı biliyorum onun için biraz daha dikkat etmeye çalışıyorum

tabi canım çalıştığın yere göre giyinmek lağzım sen nasıl rahat ediyorsan öyle giyin mini kıyafetler çok yakışır hamilelere ,ben pek giyinmiyorum, çalıştığım yerde küçük bir işletme kıyafet konusunda ciddi olmama gerek kalmıyor Allahtan rahatım

doruk ismini çok beğeniyorum ben.......sarp da güzel ama berk eskidi.biz şimdi çok çocuk ismi duyduğumuzdan bir dönem popüler olan isimlerden soğuyoruz.....
evet canım erkek babası olucaklar ya benim eşim kız yada erkek olsun hiç demedi hep hayırlısını istedi ama erkeği duyunca çok sevindi düşün birde onlar 3 erkek kardeş ve 1 tanede erkek yeğeni var

aayyyy gurulanıyordur kesinn..bizimki 3.nün yolunu yapmaya başladi......

biz geldik,,,
giyim ve bakım konusunda bende çok bıraktım kendimi,hamile kalmadan önce herşey uyumlu,titiz olurdu şimdi spor ve rahat giyiniyorum,sadece rahatlık ön planda oldu,herhalde doğumdan sonra düzelir diye düşünüyorum...

bu arada kaç çocuk düşünüyorsunuz kızlar kısmetse?

ben bir tane düşünüyorum canım, Allah oğluma sağlık uzun ömür versin bana yeter :) 34 yaşındayım doğurdum büyüttüm derken 3-4 sene geçer, sonra da daha zor olur diye düşünüyorum. ama daha genç olsaydım 2 isterdim sanırım...

Ayol yaşımızda ne var ben 3 de düşünüyorum :teytey:

Kızlar benim kızımın ismide artık kesinleşti Eyşan olucak, aslında ben minel ismini istiyorum

Ayol yaşımızda ne var ben 3 de düşünüyorum :teytey:

iki isim de çok güzel canım, eşin mi eyşan istiyor?
ay haklısın daha genciz :) maşallah sana, valla ben cesaret edemiyorum, hele bir ilki olsun gerçi belki fikrim değişir :ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…