benimki de şimdi mitolojik isimlere taktı, ares, aşil falan diyor. nasıl karar vereceğiz hiç bilmiyorum, işin kötüsü o gidip çıkaracak bebeğin nufüs kağıdını, hiç güvenemiyorum valla istediğini yazdırır diye :))) annemi ya da ablamı mutlaka yanında göndermem lazım...
çelenk gibi olanlardan yapmadım ben canım ama annem de seinin dediğini öneriyordu onlar için
benim de iki gündür başım çok dönüyor canım nedenini bilmiyorum ama bol bo lhareket etmeye çalışyorum başım döününce yoksa daha şiddetleniyor gibi
slm, benim pek olmadı şimdiye kadar, tansiyonun mu düşüyor acaba ? geçmiş olsun...
erkekler oğulları olacağı zaman nedense daha bir çok takılıyorlar sanırım bu isim işine..birde böyle hep ağır isimler tercih ediliyorrr........ares de güzelllllll..........
erkekler oğulları olacağı zaman nedense daha bir çok takılıyorlar sanırım bu isim işine..birde böyle hep ağır isimler tercih ediliyorrr........ares de güzelllllll..........
Yok canım, tanisyonum normal çıktı hep.Ama başım çok dönüyo.Nette sırtüstü yatmak, rahme yapılan baskı gibi sebepler yazılmış.Yarın sağlık ocağına gidicem.Sorarım.Süt zamanım geldi.Bizim belediye 6 ay boyunca 12 tl sütaş süt veriyo.Beleş sütümü alıyım sositososito
kızlar ben şimdiden böyleyim koca göbeğimle kendime hiç bir şey yakıştıramıyorum zaten sayılı hamile kıyafeti aldım evdede hep eşorfman giyiniyorum süsten çok rahatıma önem veriyorum,önceden dikkat ederdim ama son 3-4 aydır hiç dikkat etmiyorum sadece temiz olmaya dikkat ediyorum
aman hayırlısıyla doğuralımda.....sonra süse dönüş olurr.......ben yine dikkat ediyorum iş gerği gerçii...mini bile giyiyorum kızlar....çok cici oluyor ama...bazen canım istemiyor spor giyinip geliyorum dün yine öyle yaptım ama bir görüşme geldi çat kapı biraz ciddi ve farklı olmak gerekiyordu.yerin dibine girdimm...bugün toparlandım..........ohaoldumsmile
doruk ismini çok beğeniyorum ben.......sarp da güzel ama berk eskidi.biz şimdi çok çocuk ismi duyduğumuzdan bir dönem popüler olan isimlerden soğuyoruz.....kız için ortak bir kararımız vardı, iris koyacaktık gerçi o da mitolojik bir isim, gökkuşağı tanrıçası demek, tabi bir de gözbebeği ve çiçek, çok beğenmiştik ikimizde...
ben sarp, doruk, berk gibi isimler istiyorum olmazsa 2 isim koyaraız :))
evet canım erkek babası olucaklar ya benim eşim kız yada erkek olsun hiç demedi hep hayırlısını istedi ama erkeği duyunca çok sevindi düşün birde onlar 3 erkek kardeş ve 1 tanede erkek yeğeni var
bu arada kaç çocuk düşünüyorsunuz kızlar kısmetse?
ben bir tane düşünüyorum canım, Allah oğluma sağlık uzun ömür versin bana yeter :) 34 yaşındayım doğurdum büyüttüm derken 3-4 sene geçer, sonra da daha zor olur diye düşünüyorum. ama daha genç olsaydım 2 isterdim sanırım...
Kızlar benim kızımın ismide artık kesinleşti Eyşan olucak, aslında ben minel ismini istiyorum
Ayol yaşımızda ne var ben 3 de düşünüyorum :teytey:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?