merhaba, şimdi iyisen bir sorun yoktur sanırım ama istersen doktorunu araryıp bir danış... bebeğinin hareketleri nasıl? benim eşim hiç dikkat etmiyor araba kullanırken, çukurları falan hiç kaçırmıyor sağolsun, hamile var diye tabela asacağım arabaya ...
ben daha çukura yaklaşmadan yavaş bak diyorum hiç erken doğurup hastane köşelerinde sefil olamam sen direksyonu kırmycaksın diye biraz abartınca iş yarıyormerhaba, şimdi iyisen bir sorun yoktur sanırım ama istersen doktorunu araryıp bir danış... bebeğinin hareketleri nasıl? benim eşim hiç dikkat etmiyor araba kullanırken, çukurları falan hiç kaçırmıyor sağolsun, hamile var diye tabela asacağım arabaya ...
aman o her yerde aynı seninikilere fırsat çıkıyor sadece burdakilerinde ruhları aynı da seninkiler kadar fırsat bulamadıkları için daha az randımanlı çalışıyorlar :hulya:olmamı hiç bizim kız :)durup durun durduğun yerde,sinema yok,tiyatro yok,ev kiraları pahalı,alışveriş pahalı,küçük yer malum dedikodu çok,heleki eşinin tüm akrabaları orda yaşıyorsa,bir gün işden geldim,pizza söyledim,1saat sonra kayınvalidem aradı,kızım hastamısın diye,yoo dedim nerden çıkdı,eve pizza söylemişsin de yemek yapamadıysan hastasındır diye düşündüm dedi :)sen benim yan komşu pizzacıyı gör,tesadüfen çarşıya indiğinde kaynanamla karşılaş,senin gelin hastamı eve yemek söylemiş de,bu anlattığım en masumu,gelenin gidenin,kaçda eve girdiğin,işden erken mi gelmişsin,felan fistan küçük yerinde kendine göre zorlukları var,hele küçük yer bodrumsa zorlukları 2kat oluyor,hem büyük olmanın dezavantajını,hem küçük olmanın dezavantıjını birlikte yaşıyorsun
merhaba iyiyiz Allaha şükür, sen nasılsın ?
hareketleri iyi oğluşumun...hızlı gitme dedim yol düz diyor sonra zıplattı sinir...:mymeka:
Sinem, ben yazamadan hepsini Devrimim yazmış :))
olmamı hiç bizim kız :)durup durun durduğun yerde,sinema yok,tiyatro yok,ev kiraları pahalı,alışveriş pahalı,küçük yer malum dedikodu çok,heleki eşinin tüm akrabaları orda yaşıyorsa,bir gün işden geldim,pizza söyledim,1saat sonra kayınvalidem aradı,kızım hastamısın diye,yoo dedim nerden çıkdı,eve pizza söylemişsin de yemek yapamadıysan hastasındır diye düşündüm dedi :)sen benim yan komşu pizzacıyı gör,tesadüfen çarşıya indiğinde kaynanamla karşılaş,senin gelin hastamı eve yemek söylemiş de,bu anlattığım en masumu,gelenin gidenin,kaçda eve girdiğin,işden erken mi gelmişsin,felan fistan küçük yerinde kendine göre zorlukları var,hele küçük yer bodrumsa zorlukları 2kat oluyor,hem büyük olmanın dezavantajını,hem küçük olmanın dezavantıjını birlikte yaşıyorsun
bişey olmaz canım benim endişlenme
bebeğinin hareketlerinde yavaşlama hissedersen dr arar bi sorarsın yinede
a.s
saol canım....bebeğime bişey olacak korkusundan kafayı yicem yakında..(birazını yedim bile...)
mhtp hepimiz öyleyiz,geçen gün ben otobüsde bağırdım adama,ayaktayım ben yüzüm cama dönük,adamda arkamdan geçeyim derken beni bayağa sarsdı,yavaş yavaş hamileyim dedim,adam nasıl özür dileyeceğini şaşırdı,tüm otobüsde hamile oldugumu ögrendi :)hemen yer verdiler felansaol canım....bebeğime bişey olacak korkusundan kafayı yicem yakında..(birazını yedim bile...)
birde insandan insana değişiyor,benim yan komşum eskişehirliydi,onun da eşinin işi yüzünden bodruma gelmişlerdi,oda sürekli bodrumdan şikayet ederdi,halbuki eskişehirde de çok matrah bişey yok,kafe barr heryer,ama oda oraya alışmış işde,o sürekli bodrumu kötülerdi,ben överdim,o orda yaşıyor,ben ankarada:)kader kısmet birazda
saol canım....bebeğime bişey olacak korkusundan kafayı yicem yakında..(birazını yedim bile...)
Allah korusun canım, inşallah hepimiz sağlıkla alırız kucaklarımıza bebeklerimizi...
benimde 40yıl düşünsem oraya yerleşeceğim aklıma gelmezdi,ilk kez sevgiliyken gitmişdim eşimin evine,bu ev için seninle evlenmeliyim demişdim :)salonun denize bakan kısmı 0 cam,balkona çıkyorsun önün açık ve 2tarafın deniz,sağ yanında ormanlık,huzur,sakinlik,dinginlikevet her şey kader kısmet, ben kırk yıl düşünsem buraya yerleşeceğim aklıma gelmezdi... 12 yıl oldu, gitmeye de pek niyetim yok açıkcası... Allah herkese olduğu yerde huzur sağlık versin inşallah...
benimde 40yıl düşünsem oraya yerleşeceğim aklıma gelmezdi,ilk kez sevgiliyken gitmişdim eşimin evine,bu ev için seninle evlenmeliyim demişdim :)salonun denize bakan kısmı 0 cam,balkona çıkyorsun önün açık ve 2tarafın deniz,sağ yanında ormanlık,huzur,sakinlik,dinginlik
ama kızlar evin içi mutluysa sen heryerde mutlusun,eşimden yana dünyadaki en şanslı insanım,inşallah herkes çok mutlu ve huzurlu yaşar,yavrularımızda sağ salim gelsinler,mutluluğumuz katlansın,iş güç,ev,para bunlarr hikaye
amin cümlemizinallah mutluluğunuzu daim etsin...
amin cümlemizin
kızlar martta bitiyor :)kaldı geriye nisan ayı :)ben dünden beri kararımı normal doğum yönünde evrilttim,benim gibi sık karar değişteren yoktur herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?