2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hareketleri iyi oğluşumun...hızlı gitme dedim yol düz diyor sonra zıplattı sinir...:mymeka:

ben daha çukura yaklaşmadan yavaş bak diyorum hiç erken doğurup hastane köşelerinde sefil olamam sen direksyonu kırmycaksın diye biraz abartınca iş yarıyor

aman o her yerde aynı seninikilere fırsat çıkıyor sadece burdakilerinde ruhları aynı da seninkiler kadar fırsat bulamadıkları için daha az randımanlı çalışıyorlar :hulya:

hareketleri iyi oğluşumun...hızlı gitme dedim yol düz diyor sonra zıplattı sinir...:mymeka:

bişey olmaz canım benim endişlenme
bebeğinin hareketlerinde yavaşlama hissedersen dr arar bi sorarsın yinede
a.s

abowwwwwwww nefes aldığından herkes haberdar.....

bizde tatil bölgesindeyiz bende şikayetçiyim..kira çok pahalı,alışveriş imkanı yok..olan da pahalı..haftada bir gün pazar var onu kaçırdın mı pek bişey bulamıyorsun...kışın ölü bir yer...

evet küçük yerlerin zorlukları daha fazla ama ıstanbul hakikaten çok zor bir şehir benim ilk yılım çok zor alıştım artık ne zaman nereye gideceğini öğrenince nispeten kolay bir de herkese göre bir ıstanbul var ve kaybolabiliyorsun o çok güzel ıstanbul da biryerden bir yere gitmek kabus gibi olduğu için akrabalık ilişkilerini de bayağı bir azaltıyor ancak bu çok da iyi bir şey gibi gelmiyor bana sanırım orta halli şehirler güzel Allah sağlık ve huzur versin gerçi heryer güzel ama denizden-yüzmekten-balık tutmaktan bahsedilmiş bayağı bir hüzün aldı beni ben karadenizliyim yeşilin ve mavinin içinde büyüdük önceleri Ankarayı çok seviyordum şimdi sanırım deniz olmayan birşehirde yaşayamayacağımı anladım hep Ankara da şunun arkası deniz bunun arkası deniz yani deniz çıkacak biryerden gibi geliyor alışınca insana dediğim gibi huzur olsun sağlıkolsun her yer güzel

birde insandan insana değişiyor,benim yan komşum eskişehirliydi,onun da eşinin işi yüzünden bodruma gelmişlerdi,oda sürekli bodrumdan şikayet ederdi,halbuki eskişehirde de çok matrah bişey yok,kafe barr heryer,ama oda oraya alışmış işde,o sürekli bodrumu kötülerdi,ben överdim,o orda yaşıyor,ben ankarada:)kader kısmet birazda

saol canım....bebeğime bişey olacak korkusundan kafayı yicem yakında..(birazını yedim bile...)
mhtp hepimiz öyleyiz,geçen gün ben otobüsde bağırdım adama,ayaktayım ben yüzüm cama dönük,adamda arkamdan geçeyim derken beni bayağa sarsdı,yavaş yavaş hamileyim dedim,adam nasıl özür dileyeceğini şaşırdı,tüm otobüsde hamile oldugumu ögrendi :)hemen yer verdiler felan

evet her şey kader kısmet, ben kırk yıl düşünsem buraya yerleşeceğim aklıma gelmezdi... 12 yıl oldu, gitmeye de pek niyetim yok açıkcası... Allah herkese olduğu yerde huzur sağlık versin inşallah...

saol canım....bebeğime bişey olacak korkusundan kafayı yicem yakında..(birazını yedim bile...)

bende bu korkuları yaşamaktan çok yoruldum artık yaabilmiyorumkismile
artık biran önce zaman qeçse de 9 ayımıza qirip doğursak bilmiyorumkismile

benim eşim öğle yemeğine qelcek ben çayı koyayım
kahvaltı yapmadım eşimi bekliyorum cokacimcoook
sonra qörüşürz kızlar

benimde 40yıl düşünsem oraya yerleşeceğim aklıma gelmezdi,ilk kez sevgiliyken gitmişdim eşimin evine,bu ev için seninle evlenmeliyim demişdim :)salonun denize bakan kısmı 0 cam,balkona çıkyorsun önün açık ve 2tarafın deniz,sağ yanında ormanlık,huzur,sakinlik,dinginlik
ama kızlar evin içi mutluysa sen heryerde mutlusun,eşimden yana dünyadaki en şanslı insanım,inşallah herkes çok mutlu ve huzurlu yaşar,yavrularımızda sağ salim gelsinler,mutluluğumuz katlansın,iş güç,ev,para bunlarr hikaye

allah mutluluğunuzu daim etsin...

amin cümlemizin
kızlar martta bitiyor :)kaldı geriye nisan ayı :)ben dünden beri kararımı normal doğum yönünde evrilttim,benim gibi sık karar değişteren yoktur herhalde

evet mart bitti..az kaldı..herhalde en son doğuracaklardanım ..ama belli olmaz malum benim bebiş sabırsız anası kılıklı..erkekn gelmek istiyor..:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…