2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
saol canım...
ay ne güzel kuzunu göreceksin...güzel haberlerle gel..doyasıya bak yavruna..:))
bende oğluşumu çok özledim 2 hafta sona görücem sıpamı..:))

evet uzun oldu,4 haftadır görmemiştim kızımı,herhalde artık 2 haftaya indirir kontrolleri,,,elimde olsa hergün gidip görürüm,

çok büyümüştür annesi 4 haftada, güzel haberlerini bekliyoruz inşallah...

bende bakınayım azcık siteye bakalım neler var

ben şimdiden evde olmaya alıştım vallahi, özlemem herhalde işi ama mecburen döneceğim, bizde de tam tersi eşim şu an çalışmıyor, o işe girerse inşallah ben ücretsiz izin almayı düşünüyorum doğum izni bittikten sonra, benim de canım buna sıkılıyor biraz ama herşeyin hayırlısı...

hepinize merhaba şekerler zemuszemus herkes iyidir umarım. ben çok halsizim gün içinde bazende bayılıcak gibi hissediyorum kendimi elim ayağım titiriyor. doktorum bütün ilaçları kesmişti bir aydır vitamin demir falan içmiyorum kansızmı kaldım ne çok kötü oluyorum özellikle akşamları.

ayşecim bu sitede sadece indirimdeki markalardan mı alışveriş yapabiliyoruz. bende pjimalara bakmak istiyorum ama bulamadımm

ya kızlar ben öyle çok sık manikür pedikür yaptıran bir ideğilim ama hamile kaldığımdan beri hiç yaptırmadım olur da bişey olur vicdan azabından kendimi asla affetmem diye, çok da ihtiyaç duymadım dediğim gibi ama pazar nişanı var en yakın arkadaşımn bi manikür vs yaptrym diyorm ama değer mi de diyorum, zaten genelde kanıyor benmitırnak etlerim ince diye manikürde şimdi kesin kanar kanayınca da insan dediğim ruh halini alıyor napsam bielmedim

geçmiş olsun Özlem, doktoruna sorsan da tekrar başlasan ilaçlarına... ben hepsine devam ediyorum hatta vitamini benimki de bırak dedi ama gizli gizli içiyorum :)

nie kestiki doktor ilaçlarını canım kan ilacın özellikle emzirirken de kullanacağız diye biliyorum ben?

valla bilmiyorum canım şimdilik gerek yok keselim ilaçları dedi bana ama çok halsizim kontrolüme 1 hafta var şimdiden vitamine başlasammı diyorum.

ayşecim bu sitede sadece indirimdeki markalardan mı alışveriş yapabiliyoruz. bende pjimalara bakmak istiyorum ama bulamadımm

her gün böyle 5 marka diyim belirli sayıda marka 3 günlük kampanyalar yapıyor o kampanyalardan alışveriş yapabiliyorsun kampanya bitiminde de aldığın ürünü sana gönderiyorlar bir haftadır herhalde ben pijama markası görmedim
her gün epostana hangi markların kampanyasının başladığının epostası geliyor ordan takip edebilirsin ben her gün girip bakıyorum belik bilmediğim bir markanın birşeyleri hoşuma gidebilir diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…