saol canım...
ay ne güzel kuzunu göreceksin...güzel haberlerle gel..doyasıya bak yavruna..:))
bende oğluşumu çok özledim 2 hafta sona görücem sıpamı..:))
herkese merhaba;
geçmişi okuyup geldim;
gamze hoşgeldin canım,maşallah kızına kocaman olmuş,
mhtp geçmiş olsun canım,korkma birşey olmaz Allah ın izniyle...
benimde 4 te kontrolüm var bugün,4 hafta sonra kızımı göreceğim,bakalım ne kadar büyümüş???
bende bakınayım azcık siteye bakalım neler varevet canım çok avantajlı oluyor, yani bazı markalar benim içn fazla oluyor onlara da iç geçirmekle yetiniyorum dün mesela bir marka şimdi ismini hatırlamıyorum da çok hoşuma giden termos demişler ama sürahileri vardı kılıflı faln ay çok güzel dedim bi baktım fiyatına indirimli hali 114 mü neydi dedim kalsın
ama kom'un pijama takımını ki penyesi faln çok kaliteli şimdi baktım 30 milyona mı ne aldım, üstündeki etiket 70tl
tamam canım göndereyim özelden saol teşekkür ederim duymuştum bi kaç kişiden daha avantajlı bir site sanırım
yyaaaaa nerdesinizzz.................
çok büyümüştür annesi 4 haftada, güzel haberlerini bekliyoruz inşallah...
merhaba hanımlar günaydın diyecektim ama geçmişi bitirene kadar öğlen oldu akşamdan alayım yeşimark bebeğini görmüş maşallah yavruna kocaman olmuş üzülme benimkide ters yeşim hayırlısı artık gamze gelmiş tekrardan hoşgelmiş kızını evlnedirecek boya getirmiş resmen şaştım kaldım sultan gibi olmuş ya gerçekten ne yedin bu kadar gamze maşallah peki sen ne kadar kilo aldın.
egeliler akdenizliler coşmuş deniz lafını duyunca kıskandırdınız valla resmen ya anlattıklarınızla yaşamış kadar olduk bakalım biz bu yaz tatil yapabilecekmiyiz.mart ayı bitti son olarak nisan 1 de kendi maasımı alıcam sonra 9 ay boyunca kocamın maaaşını beklicez canım sıkılıyor bu konuya biraz ama çaresi yok bakalım tekrar çalışmayı özleyecekmiyim
hepinize merhaba şekerler zemuszemus herkes iyidir umarım. ben çok halsizim gün içinde bazende bayılıcak gibi hissediyorum kendimi elim ayağım titiriyor. doktorum bütün ilaçları kesmişti bir aydır vitamin demir falan içmiyorum kansızmı kaldım ne çok kötü oluyorum özellikle akşamları.
nie kestiki doktor ilaçlarını canım kan ilacın özellikle emzirirken de kullanacağız diye biliyorum ben?
ayşecim bu sitede sadece indirimdeki markalardan mı alışveriş yapabiliyoruz. bende pjimalara bakmak istiyorum ama bulamadımm
geçmiş olsun Özlem, doktoruna sorsan da tekrar başlasan ilaçlarına... ben hepsine devam ediyorum hatta vitamini benimki de bırak dedi ama gizli gizli içiyorum :)
ayşecim bu sitede sadece indirimdeki markalardan mı alışveriş yapabiliyoruz. bende pjimalara bakmak istiyorum ama bulamadımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?