2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım bebek öyle ya da böyle beslenir bu saatten sonra bişey olmaz ama yine de sen yemen gerekenleri zaten biliyorsun canın istyemese de yap kenarından köşesinden derken bir bakmışsın ki yemişsin

gerekli olan şeyleri yiyorum ama midem kötü sanırım ondan iştahım azaldı, ama süt yumurta et vs ihmal etmiyorum zaten sadece keyifle yemiyorum

burası cidden küçük bir yer, gelince bulursun beni Esracım :) inşallah Allah herkesin gönlüne göre hayatlar nasip etsin... evet doğuma da birlikte gideriz ne güzel olur :)

günaydınn hayırlı cumalar kızlarrr ark.lar gelcek bugün sabahtan beri hazırlık yapıyorumm koca göbeemle:)
ayakta kaldıkça sırtım ağrıyorr...şiştim iyice:)

Son düzenleme:
turgut reise akınmı dediğin yer geçen yaz oradaydım ben ama akşamları orada bulundum akyarlara falan kaçtık eşimle
:)t.reise en uzak nokta orası,bodrumun girişi güvercinlik,ilk denize merhaba denilen yer,küçük bir köy,turgutreis de sonu yarımadanın,güvercinlik havaalanına yakın

turgut reise akınmı dediğin yer geçen yaz oradaydım ben ama akşamları orada bulundum akyarlara falan kaçtık eşimle

yok canım baya bir uzak Turgutresise, Bodruma doğru giderken denizin ilk göründüğü yer Güvercinlik... Turgutreis konusunda Devrimim uzman :)

:)t.reise en uzak nokta orası,bodrumun girişi güvercinlik,ilk denize merhaba denilen yer,küçük bir köy,turgutreis de sonu yarımadanın,güvercinlik havaalanına yakın

hadi yaaaa.....ama dediğin gibi turgutreis en sondaydı ciddennn........orada otellerin bölgesine geçerken küçük bir köyün içinden geçmiştik.küçük evler kapının önünde oynayan çocuklar hanımlar sohbette falan çok sıcak gelmişti banada bende şimdi ipeki hep öyle bir yerde hayal ediyorummm........kaydirigubbakcemile3

sağol cnm aminnn inşallah hepimiz kolay doğuralım :Saruboceq: ben tatlıya düşkün oldum gebelikte etkisi varmıdır bilmiyorum ama keçiboynuzu pekmezi ve tahin karışımı yutuyorum resmenkaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile2
evet canım duruya maşallah
senini yerinde olsaydım doktorun ağzından burnundan getirirdim herhalde nasıl olcak ne öneririsiniz ne yapsam diye, bişey diyor mu doktorun şöyle olur böyle olur diye
kız sormazmıyım ama daha konuşucaz dio bana bende beklom bakalım 10 nisanda çatı muaynesi yapcakohaoldumsmile
sağol cnmmm inş normal doğar dönmezsede üzülme haılısı neyse o olsun
sağol tatlımm tahin pekmezlekaydirigubbakcemile3 bakalım cnm inş norma olur 10 nisanda belli olcak çatı muaynemde heyecanla bekliorum:hulya:
günaydınn hayırlı cumalar kızlarrr ak.lar gelcek bugün sabahtan beri hazırlık yapıyorumm koca göbeemle:)

piştttt günaydınnnn nidahhhh

sanada günaydın colerkoooooooooooo kaydirigubbakcemile3

günaydınn hayırlı cumalar kızlarrr ark.lar gelcek bugün sabahtan beri hazırlık yapıyorumm koca göbeemle:)
dikkat et bence tatlım yorma kendini bence o kadar ben bi bardak bile yıkayamıyorum hemen belim ağrıyor. dikkat etmek gerek artık son aylardayız

senin mesajı görmedim :) sen güzel tarif etmişsin...
merci canım :)nilüfer sen memur olduğun için biz seninle havaalanında karşılaşamayız,biz akşamları gelip gidiyoruz,pegasusla :)bizim bir arkadaşda havaalnında çalışıyordu,ismi uğur böyle bayağa kilolu uzun boylu,uçakları uçuşa hazırlıyormuş,işde hesap kitap yapıyormuş,bagajların bir kısmı şuraya buraya diye,hala ordamıdır bilmiyorum ama

ya yapmayın etmeyin hanımlar böyle insan delirir ya bodrum orda biz burda devriimim sen hiç değilse orda hayatının bir kısmını geçirmişsin benim bir kaç yazımın dışında bişey geçmedi karşılıksız aşk gibi benimki seinniki bitmiş ama gönülde bir ilişki hiç değilse hatırlayıp iç geçireceğin sein memnun eden anıların var kötü hissetme o kdar

gerçi şuan bulunduğum yerde çok havadar bir yer kocaman bir bahçemiz yemyeşil sık sık çıkıyorum ben de hava alıyorum amaaa deniz yokk..neyseki denize yarım saat uzaktayız hafta sonu gidiyoruz.kızımın en sevdiği yer.nereye gidelim diye sorarız çocuklar park ister bizimki mudanyayaaaa diyorkaydirigubbakcemile3

annaaaa hoşgeldin sanada günaydınn şekerim maşallah durucuğaa tosuncuk olacak desene allah sağlıkla doğmalarını nasip etsin inşallah

mutlaka tanıyorumdur ama adları pek bilmiyorum... benim ofisim de pegasus kontuarlarının tam üstünde :)

karşılıksız aşk :)güzel tanım,bizim bodrumda evimizde var,o biraz rahatlatıyor,en azından bağım kopmuycak,6ay olucak 2gece de bir rüyamda bodrumdayım:)geçen ay gidemedim ya ondan kaldı içimde sanırım,neyse oğluşum gelsin dünyaya da,gidip görürüz tohumlarının atıldıgı evi :)

sana çekmiş demek ki kızın, o da deniz sever olacak :)

hem evi var orada ne zaman istese gidebilecek hala konuşuyor yaavv......alsanaalsanasmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…