canım bebek öyle ya da böyle beslenir bu saatten sonra bişey olmaz ama yine de sen yemen gerekenleri zaten biliyorsun canın istyemese de yap kenarından köşesinden derken bir bakmışsın ki yemişsin
Şeniz
aaaa olmaz ipek bak kızarımm......klava: sonra benim minik oğlum dersin bi de:dilcikar:
gerekli şeyleri ye mutlakaa bir daha bu günlere dönüş yok......yumurta süt meyve ceviz et mutlaka hergün zorunlu tüket mutlaka yiyorsundurda....ihmal etme kuşumm.........
tamam nilüfer tam adresi at özelden bende haftaya izne çıkıom ordan doğuma gideriz birlikte buralarda boğulmayalımm yazık bizede .. şaka bir yana eşim ve benimde hayalım bir 5 sene sonra ufak bir sahil kasabasına yerleşmek belki oraya geliriz inşallah
:)t.reise en uzak nokta orası,bodrumun girişi güvercinlik,ilk denize merhaba denilen yer,küçük bir köy,turgutreis de sonu yarımadanın,güvercinlik havaalanına yakınturgut reise akınmı dediğin yer geçen yaz oradaydım ben ama akşamları orada bulundum akyarlara falan kaçtık eşimle
turgut reise akınmı dediğin yer geçen yaz oradaydım ben ama akşamları orada bulundum akyarlara falan kaçtık eşimle
:)t.reise en uzak nokta orası,bodrumun girişi güvercinlik,ilk denize merhaba denilen yer,küçük bir köy,turgutreis de sonu yarımadanın,güvercinlik havaalanına yakın
:)t.reise en uzak nokta orası,bodrumun girişi güvercinlik,ilk denize merhaba denilen yer,küçük bir köy,turgutreis de sonu yarımadanın,güvercinlik havaalanına yakın
sağol cnm aminnn inşallah hepimiz kolay doğuralım :Saruboceq: ben tatlıya düşkün oldum gebelikte etkisi varmıdır bilmiyorum ama keçiboynuzu pekmezi ve tahin karışımı yutuyorum resmenkaydirigubbakcemile3günaydın DURUBABY bebeğine maşallah ne ile besledin annesi Allah doğumunda kolaylıklar versin inşallah boyu da süper valla her gün yumurta yiyoruz ama olmuyo yapı işte ben kızlarımı 3 kilo doğurmuştum, bu da 3 kilo doğar diyor doktorum
kaydirigubbakcemile2benim doktorum bu konuda beni çok yüreklendiriyor sağolsun bir bardak dem içebilirsin hergün bir bardakkahve bir bardak kola demişti o yüzden hiç kısıtlamam gerekmiyor kendimi, yanakların al al olması bi tarafa ben bi yere ufacık çarpsam hemen kanamaya başlıyor vücutr daha önce hiç bu kadar kanla bir arada olmadığı için ne yapacaını şaşaırıyor burnum faln kanıyor durduk yere
ne güzel bakalım kim önce doğurur, sen de ağrılar dancılar ne durumda?
hoş geldin be yau
kız sormazmıyım ama daha konuşucaz dio bana bende beklom bakalım 10 nisanda çatı muaynesi yapcakohaoldumsmileevet canım duruya maşallah
senini yerinde olsaydım doktorun ağzından burnundan getirirdim herhalde nasıl olcak ne öneririsiniz ne yapsam diye, bişey diyor mu doktorun şöyle olur böyle olur diye
sağol cnmmm inş normal doğargamze maş. bu arada kızın büyümüş. doğar ya merak etme normal olur inş. benim ki hala dönmedi bekliyoruz. inş döner. aşağıdan bi kaç dikişede razıyım. zaten bebek büyük küçük fark etmiyor aynı kişi 4 kilo doğurdu 1 dikiş atılmış 3kilo doğurdu 4yada 5 dikişi vardı. olucaksa kilo ile ilgisi yok
sağol tatlımm tahin pekmezlekaydirigubbakcemile3 bakalım cnm inş norma olur 10 nisanda belli olcak çatı muaynemde heyecanla bekliorum:hulya:günaydın kızlarrrr................
gamze duru maaşallahh...neyle besledin sen bunu .........doktorun haklı 22 nisanda almak istemekte bu 38 haftaya kadar haftada 250 gr alsa 4200 olcak anaaammmmm maaşallah duruyaa...doğum için hayırlısı olsun.normal doğum dikişine gelince ilk bebeklerde mutlaka epizyotomi kesisi oluyor zaten bebeğin kilosu ile ilgili değil.sezeryanda artık çok kolay.senin için hayırlısı olsunnn........
günaydınn hayırlı cumalar kızlarrr ak.lar gelcek bugün sabahtan beri hazırlık yapıyorumm koca göbeemle:)
ayakta kaldıkça sırtım ağrıyorr...şiştim iyice:)
dikkat et bence tatlım yorma kendini bence o kadar ben bi bardak bile yıkayamıyorum hemen belim ağrıyor. dikkat etmek gerek artık son aylardayızgünaydınn hayırlı cumalar kızlarrr ark.lar gelcek bugün sabahtan beri hazırlık yapıyorumm koca göbeemle:)
merci canım :)nilüfer sen memur olduğun için biz seninle havaalanında karşılaşamayız,biz akşamları gelip gidiyoruz,pegasusla :)bizim bir arkadaşda havaalnında çalışıyordu,ismi uğur böyle bayağa kilolu uzun boylu,uçakları uçuşa hazırlıyormuş,işde hesap kitap yapıyormuş,bagajların bir kısmı şuraya buraya diye,hala ordamıdır bilmiyorum amasenin mesajı görmedim :) sen güzel tarif etmişsin...
günaydınn hayırlı cumalar kızlarrr ark.lar gelcek bugün sabahtan beri hazırlık yapıyorumm koca göbeemle:)
annaaaa hoşgeldin sanada günaydınn şekerim maşallah durucuğaa tosuncuk olacak desene allah sağlıkla doğmalarını nasip etsin inşallahsağol cnm aminnn inşallah hepimiz kolay doğuralım :Saruboceq: ben tatlıya düşkün oldum gebelikte etkisi varmıdır bilmiyorum ama keçiboynuzu pekmezi ve tahin karışımı yutuyorum resmenkaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile2
kız sormazmıyım ama daha konuşucaz dio bana bende beklom bakalım 10 nisanda çatı muaynesi yapcakohaoldumsmile
sağol cnmmm inş normal doğardönmezsede üzülme haılısı neyse o olsun
sağol tatlımm tahin pekmezlekaydirigubbakcemile3 bakalım cnm inş norma olur 10 nisanda belli olcak çatı muaynemde heyecanla bekliorum:hulya:
piştttt günaydınnnn nidahhhh
sanada günaydın colerkoooooooooooo kaydirigubbakcemile3
merci canım :)nilüfer sen memur olduğun için biz seninle havaalanında karşılaşamayız,biz akşamları gelip gidiyoruz,pegasusla :)bizim bir arkadaşda havaalnında çalışıyordu,ismi uğur böyle bayağa kilolu uzun boylu,uçakları uçuşa hazırlıyormuş,işde hesap kitap yapıyormuş,bagajların bir kısmı şuraya buraya diye,hala ordamıdır bilmiyorum ama
karşılıksız aşk :)güzel tanım,bizim bodrumda evimizde var,o biraz rahatlatıyor,en azından bağım kopmuycak,6ay olucak 2gece de bir rüyamda bodrumdayım:)geçen ay gidemedim ya ondan kaldı içimde sanırım,neyse oğluşum gelsin dünyaya da,gidip görürüz tohumlarının atıldıgı evi :)ya yapmayın etmeyin hanımlar böyle insan delirir ya bodrum orda biz burda devriimim sen hiç değilse orda hayatının bir kısmını geçirmişsin benim bir kaç yazımın dışında bişey geçmedi karşılıksız aşk gibi benimki seinniki bitmiş ama gönülde bir ilişki hiç değilse hatırlayıp iç geçireceğin sein memnun eden anıların var kötü hissetme o kdar
gerçi şuan bulunduğum yerde çok havadar bir yer kocaman bir bahçemiz yemyeşil sık sık çıkıyorum ben de hava alıyorum amaaa deniz yokk..neyseki denize yarım saat uzaktayız hafta sonu gidiyoruz.kızımın en sevdiği yer.nereye gidelim diye sorarız çocuklar park ister bizimki mudanyayaaaa diyorkaydirigubbakcemile3
karşılıksız aşk :)güzel tanım,bizim bodrumda evimizde var,o biraz rahatlatıyor,en azından bağım kopmuycak,6ay olucak 2gece de bir rüyamda bodrumdayım:)geçen ay gidemedim ya ondan kaldı içimde sanırım,neyse oğluşum gelsin dünyaya da,gidip görürüz tohumlarının atıldıgı evi :)
sustum dövme abla :)hem evi var orada ne zaman istese gidebilecek hala konuşuyor yaavv......alsanaalsanasmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?