2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

maşallah, eşinle ömür boyu çok çok mutlu olun inşallah, tabi Devriminizle birlikte...

amin cümlemizin
kızlar martta bitiyor :)kaldı geriye nisan ayı :)ben dünden beri kararımı normal doğum yönünde evrilttim,benim gibi sık karar değişteren yoktur herhalde

ben bu konuda çok istikrarlıyım, baştan beri sezeryan taraftarıyım böyle konuşuyorum ya dr normale karar verirmiş ben de mecburen yaparmışım :)) herşeyin hayırlısı diye dua ediyorum artık, hepimiz için...

günaydın kızlar biraz geç bi günaydın ama napayım ben yeni kalktım çok felaket ağrılarım halsizliğim oldu kahvaltımı yapıyom şimdi bi yandanda geçmişi okuyordum tayin konusu falan geçniş ay ben asla yapamam diyoum sessiz skin biyerde ama nasip kısmet eşim bikaçgüne devlet memurluğu için baş vuracak eğer olursa bizde burdan gidecez büyük ihtimal merkeze uzak köylere ben çok sıkılırım alışmışım kalabalığa merkezi yerlere ama ne yapalım mecbur eşim çok sever öle yerleri ama ben malesef hayırlısı olsun bikaç sene dayanırız mecbur ama tam doğumuma denk gelicek çıkarsa nasıl olur bilmiyorum çok zor olacak

merhaba hanımlar günaydın diyecektim ama geçmişi bitirene kadar öğlen oldu akşamdan alayım yeşimark bebeğini görmüş maşallah yavruna kocaman olmuş üzülme benimkide ters yeşim hayırlısı artık gamze gelmiş tekrardan hoşgelmiş kızını evlnedirecek boya getirmiş resmen şaştım kaldım sultan gibi olmuş ya gerçekten ne yedin bu kadar gamze maşallah peki sen ne kadar kilo aldın.

egeliler akdenizliler coşmuş deniz lafını duyunca kıskandırdınız valla resmen ya anlattıklarınızla yaşamış kadar olduk bakalım biz bu yaz tatil yapabilecekmiyiz.mart ayı bitti son olarak nisan 1 de kendi maasımı alıcam sonra 9 ay boyunca kocamın maaaşını beklicez canım sıkılıyor bu konuya biraz ama çaresi yok bakalım tekrar çalışmayı özleyecekmiyim

hayırlısı olsun canım ama herşey normal giderse normal doğur bence benim önceki sezeryan ama bunu önce normal düşünüyomsancım olursa tabi özellerde normal doğurtan bulabilirsem fakültelerde varmış ama oraya ben istemiyom gelen giriyor çünki

çok beğendim hoşmuş yalnız üstünde etiketi var,indirimden önceki fiyattan hani bak ne kadr indirimden faydaalndırdık sizi dermiş gibi etiketli şeylere uyuz olurum, belki bilmeden ben bunu birine hediye olarak gönderecektim olabilir yani, kabı faln çok hoş hediye gibi gidebilir de etiketi görünce kötü olur

aman arkadaşım her ikisine de hazırlıklı ol...

geçen sene arkadaşım şiddetle sezeryanı savundu kesin sezeryan olucam dedi..sonra dr ile günü ayarladı..sezeryan gününe 2-3 gün kala suyu gelmeye başladı..sancı bir taraftan..şans işte şehirdeki tüm drlar seminere gitmiş..sadece acilde drlar var pazar günü...o da devlete bağlı bir hastanedeki kadın doğumcuya gitmiş..adam ısrarla arada kızarak arada sakinleşt,rerek normal olacak illa demiş..arkadaşım diyor o ağrıyla kavga ettim adamla ama iyiki adam inat etmiş..o kadar kolay bir doğum olduki diyor..şimdi bana ısrarla normal yap süper diyor..

sizde bizdensinizzzz........benimde labrador kızım var renkli gözlüü..........
aayyyyyyyyy hiç gelememm işte giderim 15gün kalırım kafamı dinler evime gelirim daha iyii.......
ne güzell.bu arada kalamara bayılırım aaa.canım istediiii.........
yyaa ne şanslısın has deniz çipurası hemde tazecikk....offff.....artık çipura yiyemiyoruz ot gibi yetiştirme denizi de arada denk geliyorr.......
yaaa evet işte ne güzel diye konuşuyoruz ama ben yaşayamam öyle yerkerde cidden küçük yerlerin o zorluğu var.zaten ben bursa dışında yaşayamam çok seviyorum burayı.
hareketleri iyi oğluşumun...hızlı gitme dedim yol düz diyor sonra zıplattı sinir...:mymeka:
merak etme canım bir şey olmaz artık olsaydı çok tan başlardı zaten.......

kışın zordur eminimmm....ama yazın tadını çıkarınn..........

Sinem, güle güle kullan pijamanı, görmüştüm rengi de modeli de çok güzeldi...
Abera, inşallah eşinin tayini istediğin gibi bir yere çıkar ve çok hayırlı olur sizin için...
Mhtp, haklısın ikisine de hazırlıklı olmam lazım, zaten doktor normal derse uyacağım kararına...
Gökkuşak, kusura bakma düşünmeden yazdım öyle balık adlarını üzüldüm şimdi canın çektiği için...

canım markafoniye nasıl üye oldun bende olmak istiyorum ama referans istiyor yada beklemeye alıyor

özelden email adresiini at bana ben sana davetiye gönderiyim öyle oldum ben de
nevresim takımları var şu sıralar ben almamak için çok zor tuttum kendimi en yakın arkadaşımın nişanlısı nevresim işi yapıyormuş da alma artık nevresim o getirri sana diyip duruyor, ben de paramı başka şeylere saklıım dedim

tamam canım göndereyim özelden saol teşekkür ederim duymuştum bi kaç kişiden daha avantajlı bir site sanırım

teşekkür ederim canım
en güzelleri herkesin içine sineni olsun herkes için şimdi bi de rahat bir terlik alıyım bunların altına diyorum

amin cümlemizin
kızlar martta bitiyor :)kaldı geriye nisan ayı :)ben dünden beri kararımı normal doğum yönünde evrilttim,benim gibi sık karar değişteren yoktur herhalde
vvarrrr....beeeennnnnn:lepi:
şu markafoniden aldığım pijama siparişim geldiiiiii

güle güle giyy canımmmm.............

ayy yok canım üzülmeee.........pazar atlar arabaya bir deniz kenarı yapar orada mideye indiririm kuşumm bennnn..................

herkese merhaba;
geçmişi okuyup geldim;
gamze hoşgeldin canım,maşallah kızına kocaman olmuş,
mhtp geçmiş olsun canım,korkma birşey olmaz Allah ın izniyle...
benimde 4 te kontrolüm var bugün,4 hafta sonra kızımı göreceğim,bakalım ne kadar büyümüş???

aaayyy ne güzel 4 haftada çok değişmiştir şimdii..iyi haberler al canımm......hayırlısıylaa...

saol canım...
ay ne güzel kuzunu göreceksin...güzel haberlerle gel..doyasıya bak yavruna..:))
bende oğluşumu çok özledim 2 hafta sona görücem sıpamı..:))

tamam canım göndereyim özelden saol teşekkür ederim duymuştum bi kaç kişiden daha avantajlı bir site sanırım

evet canım çok avantajlı oluyor, yani bazı markalar benim içn fazla oluyor onlara da iç geçirmekle yetiniyorum dün mesela bir marka şimdi ismini hatırlamıyorum da çok hoşuma giden termos demişler ama sürahileri vardı kılıflı faln ay çok güzel dedim bi baktım fiyatına indirimli hali 114 mü neydi dedim kalsın
ama kom'un pijama takımını ki penyesi faln çok kaliteli şimdi baktım 30 milyona mı ne aldım, üstündeki etiket 70tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…