2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
sana çekmiş demek ki kızın, o da deniz sever olacak :)

evet vallahi cidden öyleee.......çok seviyorum çokkk.........benim için tatil denizde bol bol yüzmek eşimde yaz kış havuzda olduğundan doğayla başbaşakalıp dinlenmekkkk.....böyle hem deniz hem orman içiçe yerleri tercih ediyoruz bizde.birde eşimle balık tutmayı çok severizz...hafta sonlarımızın en renkli uğraşı bir arkadaş grubumzda var öyle toplanıp tekneyle açılıyoruz balık tutuyoruz.en sakin koylarda da hanımlar yüzüyor beyler balık tutyor.aahhh ahhhh bu yaz yapamayacağım yaa bebekle zor olur herhalde bırakamamda ben onu şimdi küçükkennn............benneyaptımki

bende oğluşumun adını deniz yada ege koymak istiyordum,ama babasıyla anlaşmamız vardı,kız olursa ben erkek olursa o koycakdı,devrim koydu bende itiraz etmedim :)anlaşma anlaşmadır,kız olcağına o kadar inanıyordum ki,ondan böyle bir anlaşma yapdım :)

sustum dövme abla :)

kaydirigubbakcemile3 dövmem korkmaa...
eşimde istiyor böyle yazlık yazları gideriz diye bn kesinlikle istemiyorum.....misafirrden kurtulamam diye 3 görümcem var kayınvalidemler annemler abim hepsi 1 hafta gelse yanarım yanii

bizde balık tutmayı çok severiz,tabi eşim işi biraz abartıyor onlar zıpkınla felan dalıyorlar,bazen gümüşlük'e kalamara giderdik oda çok zevklidir,ama en güzeli tarçınıda (golden cinsi köpeğim,ilk çocuğum benim)yanımıza alıp,sahilde oltayla balık tutmak,balığı beklerken tarçını denize atmak :)ne renkliydi benim hayatım ya :)

kesinlikle çok doğru,kurtulamıyorsun,hadi sevdiklerin geliyor,onlarla eğlenceli,sende tatil yapmış gibi oluyorsun,yemek temizlik herkes ucundan tutuyor,ama birrde sevmediğin tipler geliyor,ıslak mayolarıyla beyaz koltuklarına oturuyorlar,aaa bölürcemi yaptın pek sevmem diyorlar,onların için hergün bölürce yapasın geliyor :)

eşim bu mevsimde bile dalıyor zıpkınla hem de gece, dün gece 2 de falan döndü balıktan. eli boş dönünce çok dalga geçiyorum Allahtan dün tutmuş bir şeyler... ben de kalamara çıkmayı çok severim, balık tutamam pek ama kalamar olunca nedense çok şanslıyım :)

ya çıldırtın beni çıldırtın beni
benim için de tatil deniz yüzmek kafa dinlemektir ama bu sene böyle bir tatil yapamadım
bugün cuma olmasa gelir sorardım ben hepinize tker teker Allahtan son iş günü ve yarısı nerdeyse geçti
böyle hayat mı geçer beaaaaa

haftasonu bi deniz göreceğiz yarım saat diye ik isaat trafikte boğuş metrekareye düşen kişi sayıının 15in sütünde olduğu yerlerde egzosla birlikte hafif bir yosun kokusu alacağım diye uğraş gele gele lağım kokusu gelsin zaten sonra aynı trafikte eve git daha da yorulmuş olduğunu fark et
hftasonu dışarı çıkmak bile istemiyorum ben haftaçi de fırsat olmuyor

ben kalamarda üstümü başımı batırıyordum ama artık acemiliği attım,bizimkilerde gece dalıyorlar,ben çok sevmiyorum zıpkın olayını,gece gece başına bir iş gelicek diye,eşimle kayınpeder balığa gidermiş,kayınvalideme her gidişlerinde yemek yapma bu akşam derlermiş,genelde de balıkçıdan balık alıp dönelermiş :)

kıyamam... inşallah bu sene yaz sonuna doğru oğlunla birlikte güzel bir tatil yaparsınız.. aslında burada yaşamanın da kendine göre zorlukları var, diyip seni rahatlayım :)

Günaydın kızlarrr..
günaydınnn

şile felan yakın değilmi size,pek bilmem istenbulu ama en azından içinden deniz geçen bir şehir orası :)biz napalım kara kaplı ankara,gri şehir,yapay göksuyu su diye bağrımıza basıyoruz:)

herkese merhabalar.......

kızlar dün arabayla bir yere gitmek zorunda kaldım..(bilmeyenler için benim erken doğum riskim falan vardı o nedenle sürekli evde yatıyorum)..eşimin hatasıyla arabada iyi bir şekilde zıpladım..resmen havaya zıplayıp hızla oturdum...o an kasığım hafif ağrıdı...sonra eve gelip yattım..akşam belime ince ince ağrılar girdi..nidilat falan içtim uyudum..şimdi iyi gibiyim ama içime korku düştü bişey olmaz dimi???????

ben de az batırmadım üstümü kalamarda ama akıllandım tutuyorum çıkarınca eşime sen çıkarsana oltadan diyorum o mürekkep oluyor böylece :)) aslında gece daldığında ben de tedirgin oluyorum, bir de arkadaşlarıyla dalıyorlar tabi Allah korusun birbirlerine zarar da verebilirler... dün gece 3 tane yaklaşık yarımşar kiloluk çipura tutmuş da çenemden kurtuldu :))

merhaba canımm
meraklanma bişey olmaz sen bol bol su iç kendini fazla yorma
banada oluyo bazen eşimle qiderken ani çukura falan qiriyoruz
ben arabanın içine bitane bel yastığı koydum sende koy
daha rahat edersin :1hug:

merhaba, şimdi iyisen bir sorun yoktur sanırım ama istersen doktorunu araryıp bir danış... bebeğinin hareketleri nasıl? benim eşim hiç dikkat etmiyor araba kullanırken, çukurları falan hiç kaçırmıyor sağolsun, hamile var diye tabela asacağım arabaya ...

kıyamam... inşallah bu sene yaz sonuna doğru oğlunla birlikte güzel bir tatil yaparsınız.. aslında burada yaşamanın da kendine göre zorlukları var, diyip seni rahatlayım :)
ne gibi zorluklar? anlat belki biraz yatışırım şu an hiç bişrşey zor gibi gelmiyor ben bodrumda tatil yaptığımda 7de uyanırdıminsan tatilde 7de uyanır mı gider denize girersim sabah serininde insanlar toplanmaya başladığında da yavaş yavaş çıkardım denizden biraz daha uyur evdekilerle birlkte kalkar güzel bir kahvaltı yapardım öyle böyle derken akşam 5 gib bir daha girerdim denize o saatte çok keyifli gelmezdi ark. yoksa yanımda sonra gec gezmeleri gece girsek mi kararsızlığı belki olumu belki olumsuz karar ertesi saba hyine aynı hiç yorulunmayan bi yer gibi

canım, bişey olmaz inşalalh ama sen yine de doktorunla paylaş bence ne olur ne olmaz

olmamı hiç bizim kız :)durup durun durduğun yerde,sinema yok,tiyatro yok,ev kiraları pahalı,alışveriş pahalı,küçük yer malum dedikodu çok,heleki eşinin tüm akrabaları orda yaşıyorsa,bir gün işden geldim,pizza söyledim,1saat sonra kayınvalidem aradı,kızım hastamısın diye,yoo dedim nerden çıkdı,eve pizza söylemişsin de yemek yapamadıysan hastasındır diye düşündüm dedi :)sen benim yan komşu pizzacıyı gör,tesadüfen çarşıya indiğinde kaynanamla karşılaş,senin gelin hastamı eve yemek söylemiş de,bu anlattığım en masumu,gelenin gidenin,kaçda eve girdiğin,işden erken mi gelmişsin,felan fistan küçük yerinde kendine göre zorlukları var,hele küçük yer bodrumsa zorlukları 2kat oluyor,hem büyük olmanın dezavantajını,hem küçük olmanın dezavantıjını birlikte yaşıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…