ya kızlar ben öyle çok sık manikür pedikür yaptıran bir ideğilim ama hamile kaldığımdan beri hiç yaptırmadım olur da bişey olur vicdan azabından kendimi asla affetmem diye, çok da ihtiyaç duymadım dediğim gibi ama pazar nişanı var en yakın arkadaşımn bi manikür vs yaptrym diyorm ama değer mi de diyorum, zaten genelde kanıyor benmitırnak etlerim ince diye manikürde şimdi kesin kanar kanayınca da insan dediğim ruh halini alıyor napsam bielmedim
ben normalde yaptırırdım ama hamileliğimden beri hiç yaptırmadım... evde çok kötü olursa kendim yapıyorum derinlemese değil ama .. kuaförüme çok güvenmeme rağmen yaptırmıyorum mikrop klpmıım die ama için rahatsa sen bilirsin tabi az kalmış surda dyan bence kendin yap yada kendi malzemelerinleya kızlar ben öyle çok sık manikür pedikür yaptıran bir ideğilim ama hamile kaldığımdan beri hiç yaptırmadım olur da bişey olur vicdan azabından kendimi asla affetmem diye, çok da ihtiyaç duymadım dediğim gibi ama pazar nişanı var en yakın arkadaşımn bi manikür vs yaptrym diyorm ama değer mi de diyorum, zaten genelde kanıyor benmitırnak etlerim ince diye manikürde şimdi kesin kanar kanayınca da insan dediğim ruh halini alıyor napsam bielmedim
ya kızlar ben öyle çok sık manikür pedikür yaptıran bir ideğilim ama hamile kaldığımdan beri hiç yaptırmadım olur da bişey olur vicdan azabından kendimi asla affetmem diye, çok da ihtiyaç duymadım dediğim gibi ama pazar nişanı var en yakın arkadaşımn bi manikür vs yaptrym diyorm ama değer mi de diyorum, zaten genelde kanıyor benmitırnak etlerim ince diye manikürde şimdi kesin kanar kanayınca da insan dediğim ruh halini alıyor napsam bielmedim
canım çok gerekli değilse sadece oje sürüp gidebilirsin yada kendin yapmayı dene. ben hiç kuaförde yaptırmam manikür kendi setim var kendim yapıyorum herzaman neolur neolmaz diye. kötü görünmüyorsa dediğim gibi koyu renk bir ojeyle kapatabilirisn.
ay herkes yapyomuş kendi
ben de beceririm herhalde ya bi kere pek iyi lmayan bi yere gititm tırnak etlerimi alırken göya tırnağımı zedeledi tırnaklarım uzayıp ordan kesilene kadr sünür oldum üç kuruşluk şy için 5 kuruşluk ziyan diye ben de öyle bişe yapmaktan korkuyorum kendime bu setlerin içinde ne var
tam bir manikür yapmak için hangi aletlerle ne yapmam lazım benim tırnaklarıma?
kızlar yaa oje ile sezeryana almıyorlar dimi?
ben doğuma qitmeden önce oje sürmeyi planlıyodum ama
tabi şuanda normal doğum olarak qözüküyo
sadece cila sürsek tırnaklarımıza yine sezeryana almazlar mı bilmiyorumkismile
ben bunu hiç bilmiyordum, ben de güzelce manikür pedikür yapar giderim diyordum...
niye ki ilk defa duyuyorum böyle birşey, bence sorun olmaz ellerinle bi işeri yok sonuçta hem doğumdan direk aceleyle sezeryana dönenler var aa tırnaklar ojeli onları çıkartalım demiyorlardır bencekızlar yaa oje ile sezeryana almıyorlar dimi?
ben doğuma qitmeden önce oje sürmeyi planlıyodum ama
tabi şuanda normal doğum olarak qözüküyo
sadece cila sürsek tırnaklarımıza yine sezeryana almazlar mı bilmiyorumkismile
benim de niyeti o yönde oğlum bakımlı kızlardan hoşlanacak herhalde bendeki annelik içgüdüsü de kendime bakmak olarak geliişiyor bir yandan delikafaduldenben bunu hiç bilmiyordum, ben de güzelce manikür pedikür yapar giderim diyordum...
evet oje ile almıyorlar makyajlıdaaa........cilada oje oda tırnaklarda .........naturel gitcez kızlarrrr..çıkınca hafif bir makyaj yeterr.......
evet oje ile almıyorlar makyajlıdaaa........cilada oje oda tırnaklarda .........naturel gitcez kızlarrrr..çıkınca hafif bir makyaj yeterr.......
makyajı anlarım hani tozlu partiküllü bişey sterilliği bozabilir de oje bence saçma olmuş neden diye sordunuz mu?
aa hayallerim yıkıldı şimdi... ben çok hafif bir makyaj da düşünüyordum, parlatıcı rimel falan.. neyse sağlık olsun çıkıca yaparız artık bi şeyler :) tabi o gücü bulursam kendimde
makyajımızı da yaparız kızlar merak etmeyin
cleo bende senin gibi hazırladım bile.ilkinde çıkınca tarağımla saçımı taradım bantımı taktım.makyajımı yaptım.yanıma ailem gelene kadar hemde.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?