2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım çok gerekli değilse sadece oje sürüp gidebilirsin yada kendin yapmayı dene. ben hiç kuaförde yaptırmam manikür kendi setim var kendim yapıyorum herzaman neolur neolmaz diye. kötü görünmüyorsa dediğim gibi koyu renk bir ojeyle kapatabilirisn.

ben normalde yaptırırdım ama hamileliğimden beri hiç yaptırmadım... evde çok kötü olursa kendim yapıyorum derinlemese değil ama .. kuaförüme çok güvenmeme rağmen yaptırmıyorum mikrop klpmıım die ama için rahatsa sen bilirsin tabi az kalmış surda dyan bence kendin yap yada kendi malzemelerinle

kendin yapsan manikürünü, ben genelde öyle yapıyorum. artık pedikür yapamıyorum ama karnımdan ayaklarıma rahat ulaşamıyorum da :))

ay bi kırmızı ojenin dışında ojem bile yok pek sevmem yakıştıramam kendime renkli kozmetiği bakımlı değilim pek yani ama benim de aklımda bir set almak da becerip beceremeyeceğimi bilmediğimden süründürüyorum bu fikri
ama anne olduktan sonra kendim için planlarım çok, daha bakımlı biri olmayı planlıyorum çünkü şimdiye kadar gençliğin ekmeğini yedik, şimdiden sonra yıpratacak çok şey olacak uykusuzluk yorgunluk alıp verilmiş kilolar, artan yaşla kokoş olcam

ay herkes yapyomuş kendi
ben de beceririm herhalde ya bi kere pek iyi lmayan bi yere gititm tırnak etlerimi alırken göya tırnağımı zedeledi tırnaklarım uzayıp ordan kesilene kadr sünür oldum üç kuruşluk şy için 5 kuruşluk ziyan diye ben de öyle bişe yapmaktan korkuyorum kendime bu setlerin içinde ne var
tam bir manikür yapmak için hangi aletlerle ne yapmam lazım benim tırnaklarıma?

bence becerirsin sen de, adını bilmiyoruma ama etleri kesmek için bir alet var ( parfümerilerde satılıyor, 2 dişli çatal gibi küçük bi şey ) ben onunla etlerini alıyorum, bir de törpü tamam :) fransız manikürü de yapınca işlem tamam :)

kızlar yaa oje ile sezeryana almıyorlar dimi?
ben doğuma qitmeden önce oje sürmeyi planlıyodum ama
tabi şuanda normal doğum olarak qözüküyo
sadece cila sürsek tırnaklarımıza yine sezeryana almazlar mı bilmiyorumkismile

ben bunu hiç bilmiyordum, ben de güzelce manikür pedikür yapar giderim diyordum...

ben bunu hiç bilmiyordum, ben de güzelce manikür pedikür yapar giderim diyordum...

benim bildiğime qöre de oje ile sezeryana almıyorlar :umursamaz:
bende senin qibi planlıyordum ama suya düştü hayallerim :çok üzgünüm:

evet oje ile almıyorlar makyajlıdaaa........cilada oje oda tırnaklarda .........naturel gitcez kızlarrrr..çıkınca hafif bir makyaj yeterr.......

niye ki ilk defa duyuyorum böyle birşey, bence sorun olmaz ellerinle bi işeri yok sonuçta hem doğumdan direk aceleyle sezeryana dönenler var aa tırnaklar ojeli onları çıkartalım demiyorlardır bence

benim de niyeti o yönde oğlum bakımlı kızlardan hoşlanacak herhalde bendeki annelik içgüdüsü de kendime bakmak olarak geliişiyor bir yandan delikafadulden

evet oje ile almıyorlar makyajlıdaaa........cilada oje oda tırnaklarda .........naturel gitcez kızlarrrr..çıkınca hafif bir makyaj yeterr.......

ben zaten hastane çantama makyaj setimi koydum bile
ama sezeryandan çıktıkdan ne kadar zaman sonra makyajımı yapabilirim bilmiorumbilmiyorumkismile

aa hayallerim yıkıldı şimdi... ben çok hafif bir makyaj da düşünüyordum, parlatıcı rimel falan.. neyse sağlık olsun çıkıca yaparız artık bi şeyler :) tabi o gücü bulursam kendimde

makyajı anlarım hani tozlu partiküllü bişey sterilliği bozabilir de oje bence saçma olmuş neden diye sordunuz mu?

ben doktoruma bu durumu sormadım
banada arkadaşım söyledi
ama dr qidersem özellikle sorucam bunu bilmiyorumkismile

aa hayallerim yıkıldı şimdi... ben çok hafif bir makyaj da düşünüyordum, parlatıcı rimel falan.. neyse sağlık olsun çıkıca yaparız artık bi şeyler :) tabi o gücü bulursam kendimde

inşallah qücümüz olurda çıktıkdan sonra yaparız makyajımızı falan
ojeyi kız kardeşime de sürdürürm sezeryana qirersem ama makyajı kimseye yaptıramam
ay inş. normal doğum yaparım da herşeyi kendim yaparım çıkınca yaa:Saruboceq:

Son düzenleme:
kızlar metal takı kalmıyor makyaj oje iç çamaşırı falan......acil durumlar olabiliyor ve alet takılabiliyor.şu kalbi dinlemek için parmak ucuna birşey takıyorlar o ojeli olmuyor varsa çıkarıyorlarmış ayşecimm.........

makyajımızı da yaparız kızlar merak etmeyin
cleo bende senin gibi hazırladım bile.ilkinde çıkınca tarağımla saçımı taradım bantımı taktım.makyajımı yaptım.yanıma ailem gelene kadar hemde.........

oo süpersin yaa .. benim deneyimim olmadığı için
acaba nasıl olurum diye düşünemiyorum bile
inşallah hepimiz iyi oluruz da işlerimizi kendimiz qörürüz:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…