sor öğren bize de söyle canım bensorsam dalga geçer benimle sen önce bi muayneye makyajlı gel de doğuma makyajlı gelip gelemeyeceğin isor der ben olsam demesem bie aklımdan öyle geçerdi yani paspalım ben ya kilo da alıp başını gidnce elle tutulur hiç bi yanım kalmadıben doktoruma bu durumu sormadım
banada arkadaşım söyledi
ama dr qidersem özellikle sorucam bunu bilmiyorumkismile
metali çamaşırı faln biliyorum da oje hiç aklıma gelmezdi dediğin gibi bak ellerinle işleri oluyorsa istemezler, ama normal doğum düşünen annler için parlatıcıyı görmezden gelebilirler diye düşünyorum gerekirse dediğin gib silerlerkızlar metal takı kalmıyor makyaj oje iç çamaşırı falan......acil durumlar olabiliyor ve alet takılabiliyor.şu kalbi dinlemek için parmak ucuna birşey takıyorlar o ojeli olmuyor varsa çıkarıyorlarmış ayşecimm.........
sor öğren bize de söyle canım bensorsam dalga geçer benimle sen önce bi muayneye makyajlı gel de doğuma makyajlı gelip gelemeyeceğin isor der ben olsam demesem bie aklımdan öyle geçerdi yani paspalım ben ya kilo da alıp başını gidnce elle tutulur hiç bi yanım kalmadı
benim bildiğim yemek yenmiyor diye biliyorum sancı oldaları oluyor orada yatıyorsun. ama ne kdar geç gitsek o kadar ii sancılar iice sıklaşınca gitmek mantıklı geliyor bana tabi o zaman mantık kurabilirsek panikten kaydirigubbakcemile3sor öğren bize de söyle canım bensorsam dalga geçer benimle sen önce bi muayneye makyajlı gel de doğuma makyajlı gelip gelemeyeceğin isor der ben olsam demesem bie aklımdan öyle geçerdi yani paspalım ben ya kilo da alıp başını gidnce elle tutulur hiç bi yanım kalmadı
metali çamaşırı faln biliyorum da oje hiç aklıma gelmezdi dediğin gibi bak ellerinle işleri oluyorsa istemezler, ama normal doğum düşünen annler için parlatıcıyı görmezden gelebilirler diye düşünyorum gerekirse dediğin gib silerler
ben böyle konuşuyorum da ben ojeyle yarım günden fazla kalınca sanki pis hissediyorum kendimi doğuma ojeli gitmem için sancılandığımda oje sürmem lazım o kadar da metanetli olamazmışım gibi geliyor
bir de ilk doğumlar 16 saat sürüyor faln diyebişeyler okuyorum şu sıralar ok dar zaman doğumhanede mi geçiyor yoksa aa sizin açılma başlamış ama çok hızlı değil akşam gib doğurursunz şimd igidin akşama gelin diyorlar mı* bir de doğum sırasında böyle 16 saat faln sürüyorsa yemek yiyebiliyor muyuz?
valla ben 4. çocuğum tam 16saatte ve ters doğmuşum,inşallah oğlumda benim gibi değildirsor öğren bize de söyle canım bensorsam dalga geçer benimle sen önce bi muayneye makyajlı gel de doğuma makyajlı gelip gelemeyeceğin isor der ben olsam demesem bie aklımdan öyle geçerdi yani paspalım ben ya kilo da alıp başını gidnce elle tutulur hiç bi yanım kalmadı
metali çamaşırı faln biliyorum da oje hiç aklıma gelmezdi dediğin gibi bak ellerinle işleri oluyorsa istemezler, ama normal doğum düşünen annler için parlatıcıyı görmezden gelebilirler diye düşünyorum gerekirse dediğin gib silerler
ben böyle konuşuyorum da ben ojeyle yarım günden fazla kalınca sanki pis hissediyorum kendimi doğuma ojeli gitmem için sancılandığımda oje sürmem lazım o kadar da metanetli olamazmışım gibi geliyor
bir de ilk doğumlar 16 saat sürüyor faln diyebişeyler okuyorum şu sıralar ok dar zaman doğumhanede mi geçiyor yoksa aa sizin açılma başlamış ama çok hızlı değil akşam gib doğurursunz şimd igidin akşama gelin diyorlar mı* bir de doğum sırasında böyle 16 saat faln sürüyorsa yemek yiyebiliyor muyuz?
ben e başta öyle diyordum ama ben orda sıkılmıyım diye oğlumu tehlikeye atmak istemiyorum dedim ne biliyim kalp atışlarını faln dinliyorlardır herhaldebenim bildiğim yemek yenmiyor diye biliyorum sancı oldaları oluyor orada yatıyorsun. ama ne kdar geç gitsek o kadar ii sancılar iice sıklaşınca gitmek mantıklı geliyor bana tabi o zaman mantık kurabilirsek panikten kaydirigubbakcemile3
valla ben 4. çocuğum tam 16saatte ve ters doğmuşum,inşallah oğlumda benim gibi değildir
valla ben 4. çocuğum tam 16saatte ve ters doğmuşum,inşallah oğlumda benim gibi değildir
yazık bize valla, ne çok derdimiz var. ağda manikür makyaj bakımlı olmak vs... erkeklerin hiç böyle sorunları yok, temiz olmaları yeterli...
ay biz kendi kendimize yapıyoruz bu işkenceleri yoksa kimse de onların öyle kıllı halerine aşık değil yani, idare ediyoruz biz onları da kendimizi idare edemiyoruz hep daha iyisini isityoruz istediklerimiz almak için de çektiğimiz acıları mübah sayyoruz yoksa bence erkeklerinde temiz olmak için yapabileceği bizim kadar çok şey var
vereliniortakay biz kendi kendimize yapıyoruz bu işkenceleri yoksa kimse de onların öyle kıllı halerine aşık değil yani, idare ediyoruz biz onları da kendimizi idare edemiyoruz hep daha iyisini isityoruz istediklerimiz almak için de çektiğimiz acıları mübah sayyoruz yoksa bence erkeklerinde temiz olmak için yapabileceği bizim kadar çok şey var
slm kızlar, maşallah kaynatmışınız yine aklinialirimsmile
slm kızlar, maşallah kaynatmışınız yine aklinialirimsmile
kızlar doğumdan bahsetmişiniz inş ben doğuma giderken tabi acil olmazda günüde olursa saçımı başımı fönletip, ağdamı falanda yaptırıp öyle gidicem, birde benim dr. dediki ağda yaptırma güvenli olmaya bilir idare et traş yap dedi. bende tam karar verebilmiş değilim siz napıcaksınız karar verdinizmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?