2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar site bakımdaydı giremedim bir süre,ilerlemişsiniz,ben kendi manikür setimle manikür pedikür yaptırcam ama ojemi felan de sürdürürüm,zaten oje değil cila sürdürürüm,oje kullanmıyorum,bu arada ağda meselesini de şöyle düşündüm,bu ayın 1inde ve eğer o zamana kadar doğurmazsam mayıs 15 de yaptırcam,doğurursamda yapılcak bişey yok:)canımız sağolsun,drlar alışıkdır zaten

ben doktoruma bu durumu sormadım
banada arkadaşım söyledi
ama dr qidersem özellikle sorucam bunu bilmiyorumkismile
sor öğren bize de söyle canım bensorsam dalga geçer benimle sen önce bi muayneye makyajlı gel de doğuma makyajlı gelip gelemeyeceğin isor der ben olsam demesem bie aklımdan öyle geçerdi yani paspalım ben ya kilo da alıp başını gidnce elle tutulur hiç bi yanım kalmadı

metali çamaşırı faln biliyorum da oje hiç aklıma gelmezdi dediğin gibi bak ellerinle işleri oluyorsa istemezler, ama normal doğum düşünen annler için parlatıcıyı görmezden gelebilirler diye düşünyorum gerekirse dediğin gib silerler
ben böyle konuşuyorum da ben ojeyle yarım günden fazla kalınca sanki pis hissediyorum kendimi doğuma ojeli gitmem için sancılandığımda oje sürmem lazım o kadar da metanetli olamazmışım gibi geliyor
bir de ilk doğumlar 16 saat sürüyor faln diyebişeyler okuyorum şu sıralar ok dar zaman doğumhanede mi geçiyor yoksa aa sizin açılma başlamış ama çok hızlı değil akşam gib doğurursunz şimd igidin akşama gelin diyorlar mı* bir de doğum sırasında böyle 16 saat faln sürüyorsa yemek yiyebiliyor muyuz?

Tamam canım sorarım ben qidince haber veririm boshayallersmile

benim bildiğim yemek yenmiyor diye biliyorum sancı oldaları oluyor orada yatıyorsun. ama ne kdar geç gitsek o kadar ii sancılar iice sıklaşınca gitmek mantıklı geliyor bana tabi o zaman mantık kurabilirsek panikten kaydirigubbakcemile3

yazık bize valla, ne çok derdimiz var. ağda manikür makyaj bakımlı olmak vs... erkeklerin hiç böyle sorunları yok, temiz olmaları yeterli...

valla ben 4. çocuğum tam 16saatte ve ters doğmuşum,inşallah oğlumda benim gibi değildir

ben e başta öyle diyordum ama ben orda sıkılmıyım diye oğlumu tehlikeye atmak istemiyorum dedim ne biliyim kalp atışlarını faln dinliyorlardır herhalde
öyle normal doğumbeklerken birden problem çıkabiliyor ya Alalh göstermesin öyle şeyleri yakalayamazlar son ana bırakırsak gitmeyi diye düşünyorum
geçn bi programda doktorunbiri konuşuyordu özlem bişey de sunucusu kadınla artık sezeryan isityorlar kısa oluyor diye söyleniyordu sunucu da benim ki öyle olmadı ben hastanenin koridorunda doğurdum dedi:1shok: öyle de olsa kötü hissederim yani

valla ben 4. çocuğum tam 16saatte ve ters doğmuşum,inşallah oğlumda benim gibi değildir

ayy bende 8 saatte ters doğmuşum
bilmiyorumkismile
ama benim oğlum 7. ayıma qirdiğim ilk haftasında kafası aşağıya döndü çok şükür
artık ters olan bebekleri normal doğum yaptırmıyorlar
sancını 8 saat bekletiyorlar eğer dönmezse sezeryana alıyorlar
benim arkadaşıma öyle yaptılar bilmiyorumkismile

kızlar benuykumda geçirmişim herhalde sancı falan açılma olmuş suyum geldi gittim.toplam 2 saat içinde kızım geldi........hepsi kısmet ve kişiye bağlıı........ama sadece sancı odasında kalmazsınız sorun yoksa odanıza yerleştirirler....son ana yaklaşınca alırlarrr....kalp atışlarını falaln takip ederlerr......

ay biz kendi kendimize yapıyoruz bu işkenceleri yoksa kimse de onların öyle kıllı halerine aşık değil yani, idare ediyoruz biz onları da kendimizi idare edemiyoruz hep daha iyisini isityoruz istediklerimiz almak için de çektiğimiz acıları mübah sayyoruz yoksa bence erkeklerinde temiz olmak için yapabileceği bizim kadar çok şey var

katılıyorum ayseekaydirigubbakcemile5 fenomen kadın...........

vereliniortak
slm kızlar, maşallah kaynatmışınız yine aklinialirimsmile

hoşqeldin cnm

kızlar doğumdan bahsetmişiniz inş ben doğuma giderken tabi acil olmazda günüde olursa saçımı başımı fönletip, ağdamı falanda yaptırıp öyle gidicem, birde benim dr. dediki ağda yaptırma güvenli olmaya bilir idare et traş yap dedi. bende tam karar verebilmiş değilim siz napıcaksınız karar verdinizmi

ben ağda yaptıracağım sanırım ama son zamanlarda pek önerilmiyormuş gerçekten, burada kızlar da bahsetmişti, son ay yaptırmamak gerekiyormuş sanırım...

slm kızlar, ben doğumdan sonra makyaja karşıyım valla, anneliğin verdiği o güzellik yeter, kaşlarımız alınmış olsun saçlarımız temiz olsun, bi de kırmızı bant ohhhhhhhhhhhh mis gibi olur valla, bebeğimizi daha rahat öpüp koklarız

merhaba kızlar nasılsınız
ne zamandır girmiyorum tam doğum piskolojisine girmişsiniz maaşallah bana henüz erken geliyor 5 hafta daha çalışacağım zaten hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…