tuvalete kalmaya bile korkuyorum yatıyorum hep..dr.um şimdilik yapılması gerekenleri yaptık dedi...yinede düşündükçe kötü oluyorum...çok hareketli zaten kıpırdadında bile acaba açılmayı ilerletirmi die korkkuyorum...duanıza ihtiyacımız var......
ant valla bende heycan yaptım şimdi çok geçmiş olsun dinlen kıpırdama dahi bebeğinin kilosu iyi maşallah iki haftada 3 kilo olur ondan sonra canı isterse gelir allah yardımcın olsun dualarımız seninle.ben yarın ağda yapacaktım tırstım şimdi yapmasammıki benimde karnım bazen taş gibi oluyor. korktum ya. anam biz daha yeni hamile kalmıştık nezaman geldi doğum ya. iyiydik böyle.eyvahedigeldismile
amin inş. dr.umda oyle olursa daha iyi olur diyo...
bu arada arkadaşlar normalden farklı yaşadığınızhiç bişeyi hafife almayın mutlaka hemen dr.unuza danışın..benim şikayetim karın sertleşmesiydi ki düzenli bile değildi..birde 2 gündür malum yerde sızlama vardı tahriş oldu diedüşüyodum..nerden aklıma gelirdiki açılma oluca...umarım sancılarım olmaz...açılma devam etmez...enaz 15 gün...
slm mayıs anneleri...2 gündür yoktum..perşembe günü oğlumu gördüm 2538 gr.47.5 cm olmş...yanlız erken doğum riskim var bir gece hastanede yattım ciğer geliştirici iğne oldum..malesef 1 cm açılmam var..35.ci hafta için erken dedi dr.um..en az 15 gün daha kalsa kuvez sorunu olmaz dedi..annem geldi evde yatak istiratindeyim...çatı muaynemide oldum..bi aksilik olmazsa normal doğum olucak..sizden ricam dua edin bize oğlum enaz 15 gün daha dursun..onu hastanede bırakıp eve gelmek istemiyorum..1 nisanda tekrar randevum var inş. açılmam ilerlemez...zaten tek şansım sancımın olmaması yoksa doğurtucam demişti dr.um
geçmiş olsun canım inş oğlun acele etmez zamanında gelir dinlen bol bol..
ya bu karın sertleşmesi olayını ben ciddiye almıyodum korktum şimdi. benim de bazen taş gibi oluyo.. ant ı duyunca heyecan yaptım yaa
ant. Allah şifa versin canım inşallah bebeğin 15 gün daha bekler
canım merak ediyodum seni 2 gündür nihayet herşey yolunda merak etme durur inşallah bebeişin öylesine bi göz kırptı işte heyecan yapın azıcık diye ama lütfen dikkat et bi de gerçekten olumlu düşünmek çok işe yarıyo zaten 15 dedğin neki geçer hayırlısıyla dikkat et çok sıcak suyla banyo yapma hatta az yapmaya özen göster gevşetme vucudunu hadi hayırlısı ilk bebişimiz senden inşallah 3 hafta sonra
canimm cok gecmis olsunn cok uzldum gerci bnde pek iyi sayilmam bu aralar garip garip akintilarim var ve malum sertlesme ve sancilar ..dilerim yakisikli oglun zamanini bekler :kedi:
geçmiş olsun canım merak etme artık iyice büyüdü bebeğin ama 15gün bekler konuş onunla rahat dursun.
karın sertleşmesi ve sızlama bende de var hemde uzun zamandır bir dr gidip sorsam mı acaba.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?