2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

geçmiş olsun canım inş oğlun acele etmez zamanında gelir dinlen bol bol..

evet yaa daha dün gibii:))

ya bu karın sertleşmesi olayını ben ciddiye almıyodum korktum şimdi. benim de bazen taş gibi oluyo.. ant ı duyunca heyecan yaptım yaa

merhaba kızlar
açılmalar çatı muayeneleri başlamış
haftada bire düşürdü dr muayeneleri her muayenedede nst istio
bu arada şekerle başım belada diyet verdi doktor
allah yardımcımız olsun sağlıkla gelsin inşallah bebişler

amin inş. dr.umda oyle olursa daha iyi olur diyo...

canım merak ediyodum seni 2 gündür nihayet herşey yolunda merak etme durur inşallah bebeişin öylesine bi göz kırptı işte heyecan yapın azıcık diye ama lütfen dikkat et bi de gerçekten olumlu düşünmek çok işe yarıyo zaten 15 dedğin neki geçer hayırlısıyla dikkat et çok sıcak suyla banyo yapma hatta az yapmaya özen göster gevşetme vucudunu hadi hayırlısı ilk bebişimiz senden inşallah 3 hafta sonra

geçmiş olsun canım merak etme artık iyice büyüdü bebeğin ama 15gün bekler konuş onunla rahat dursun.
karın sertleşmesi ve sızlama bende de var hemde uzun zamandır bir dr gidip sorsam mı acaba.

Slm kızlar umarım herkes iyidir rahatsızlanan arkadaşlara geçmiş olsun.Bende geceleri uyuyamıyorum ağrılardan kızımda geceleri çok hareketleniyo sabaha kadar uyutmuyo beni...kontrolüme daha 10 gün var.Allah hepimizin yardımcısı olsun.Kendinize ve bebişlere ii bakın.. ii hafta sonları...

canimm cok gecmis olsunn cok uzldum gerci bnde pek iyi sayilmam bu aralar garip garip akintilarim var ve malum sertlesme ve sancilar ..dilerim yakisikli oglun zamanini bekler :kedi:

ya bu karın sertleşmesi olayını ben ciddiye almıyodum korktum şimdi. benim de bazen taş gibi oluyo.. ant ı duyunca heyecan yaptım yaa

herkeste aynı şey olucak die bişey yok ama dr.a söylemekte fayda var...benimde düzensizdi ole ağrı sancıda yoktu ama muaynede açılma çıktı..

saol canım ister istemez tedirgin oluyorum..ama istiratteyim annecimde duyar duymaz geldi saolsun dinlenmedeyi..gerisi allaha kalmış...inş. vaktiylle gelir kuzum..hepimizin bebekleri zamanında ve sağlıkla gelsin...

canimm cok gecmis olsunn cok uzldum gerci bnde pek iyi sayilmam bu aralar garip garip akintilarim var ve malum sertlesme ve sancilar ..dilerim yakisikli oglun zamanini bekler :kedi:

dr.unla görüşüyosundur sanırım dikkate almak lazım..3 gün önce başlamıştı şertleşmeler ama ole düzenli değildi..bende randevu günümde sölerim demiştim..şimdi keşke olur olmaz gitseymişim diyorum...benim şansım sancımın olmaması yoksa durduramayız dedi dr.um..mecbur doğurturum demişti...35 hafta açılma için erkenmiş..inş..yavaş giderde enazından şu 15 günüatlatırız ve bebeğimde biraz daha büyür

Ant, çok geçmiş olsun... bekler annesi oğlun 2 hafta daha, hem doktor kontrolünde olduğun ve iğne yapıldığı için tedirgin olmana da gerek yok Allahın izniyle zamanında gelir inşallah... bu arada maşallah bebeğine büyümüş annesi

geçmiş olsun canım merak etme artık iyice büyüdü bebeğin ama 15gün bekler konuş onunla rahat dursun.
karın sertleşmesi ve sızlama bende de var hemde uzun zamandır bir dr gidip sorsam mı acaba.

bence söyle canım benim 28.ci haftadada olmuştu dr.um hemen nst ve tuşe muaynesi yaptırdı ozaman bişey çıkmamıştı...şimdide bahsettim yine nst ve tuşe gittim ve nitekim açılma çıktı..üstelik 3 gündür oluyodu akşam üzeri ve düzensizdide...sızlamada tahriştir die pudra döküp duruyodum saf gibi acemi olunca tabi insan bilmiyoki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…