slm mayıs anneleri..herkese desteği için tekrar tekrar teşekkür ediyorum...normal hayata döndüm sayılır...tek isteğim oğlummaz daha kilo alsın okadar...gerçi sanırım psikolojik olrak tuvalet sorunu yaşıyorum...umarım bunuda atlatırım..bebiş görenler maşallah bebeklere...kahvaltıya kaçıyorum annecim hazırlıyo öptüm hepinizi...
ya kızlar ben 33 haftalığım daha nts ye girmedim doktorum sokmadı ??? neden acaba ??*
ya kızlar benim çok akıntım oluyor acaba normal mi bilmiyorumkismile
ama öyle böyle değil yaa qünde 2 kez iç çamaşırı değiştirmek zorunda kalıyorumbilmiyorumkismile
selam kızlarr
hava o kadar kapalı ki kapkaranlık oldu evin içi canım sıkılıoooo
kızlar baş çevresi haftasından büyükse de erken bekleniyor bebişler. böyle bir bilginiz varmı
kızlar baş çevresi haftasından büyükse de erken bekleniyor bebişler. böyle bir bilginiz varmı
benim oğlumun baş çevresi önden gidiyor ama erken beklendiğini bilmiyordum, neden ki?
benim kızımın baş çevresi biraz önde ama çok değil 4-5 gün farkediyor...ama doktorum zamanında gelir dedi
benim oğluşumun her ölçüsü ilerde gidiyor bana da dr biraz öne alır doğumu demişti..bakalım..:)))
yok kızlar öyle 3 5 gün değil benim dediğim. tek tek ölçüyor ya. tam 34de gittim. oğlumun baş çevresi 37+4dü. doktor da herşeyini hazır mı diye sordu. ben de oradan yorum yaptım. 3hafta önde yani. ne alaka diye soramadım. acaba 40a ulaşınca doğar falan mı demek istedi. of düşünmek yoruyor vallaha insanı
yok kızlar öyle 3 5 gün değil benim dediğim. tek tek ölçüyor ya. tam 34de gittim. oğlumun baş çevresi 37+4dü. doktor da herşeyini hazır mı diye sordu. ben de oradan yorum yaptım. 3hafta önde yani. ne alaka diye soramadım. acaba 40a ulaşınca doğar falan mı demek istedi. of düşünmek yoruyor vallaha insanı
Ben biraz uzanıyorum. Görüşürüz...
maşallah canım oğluşuna,diğer ölçüleride çok önde mi?
ben geçen cuma gittiğimde baş çevresi 5 gün ,karın çevresi uyumlu,FL uzunluğu 2 hafta öndeydi,zamanında gelir dedi,
erkenmi geliyolarmış acaba bende 30. haftamda gittiğimde baş çevresi 32 göbek çevresi 34 haftalıktı bende sormadım keşke sorsaydım
kızlar park yatak alan arkadaşlar markasını ve modelini ve ne kadar fiyata aldığınızı yazabilirmi. ben daha almadım merak ediyorum . dün hast çıkışında giymek için eşofman takım aldım sadece terlik bulamadım gönlüme göre.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?