2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Canım, deminden beri geçmişi okuyorum, cumartesiden beri okumamıştım. Bugün senin güzel haberini okuyunca çok sevindim. Çok geçmiş olsun. Bebeklerimiz sağlıkla gelsin inşallah...

ya kızlar ben 33 haftalığım daha nts ye girmedim doktorum sokmadı ??? neden acaba ??*

Aynı haftadayız... benim de doktorum Nst istemedi henüz... Her doktor farklı sanırım, bir de gelişimlerine göre mi bakıyor, anlamadım. 3 Nisan2 da kontrolüm var. Soracağım ben bir...

ya kızlar benim çok akıntım oluyor acaba normal mi bilmiyorumkismile
ama öyle böyle değil yaa qünde 2 kez iç çamaşırı değiştirmek zorunda kalıyorumbilmiyorumkismile

Bende de aynısı oluyor. Doktorum son kontrolde (32 haftalıkkken) akıntımın artabileceğini, normal olduğunu söyledi. Beyaz, kokusuz olduğu sürece sorun yokmuş. İçini ferah tut

selam kızlarr
hava o kadar kapalı ki kapkaranlık oldu evin içi canım sıkılıoooo

Benim de... Canım hiçbişey yapmak istemiyor...

kızlar baş çevresi haftasından büyükse de erken bekleniyor bebişler. böyle bir bilginiz varmı

benim oğlanında herşeyi satla uyumlu...tosuncuk olamadı..gerçi dr.um iri olmadı için normal yapabilirsin dedide kendimi ole avutuyorum......

benim oğlumun baş çevresi önden gidiyor ama erken beklendiğini bilmiyordum, neden ki?

benim kızımın baş çevresi biraz önde ama çok değil 4-5 gün farkediyor...ama doktorum zamanında gelir dedi

benim oğluşumun her ölçüsü ilerde gidiyor bana da dr biraz öne alır doğumu demişti..bakalım..:)))

yok kızlar öyle 3 5 gün değil benim dediğim. tek tek ölçüyor ya. tam 34de gittim. oğlumun baş çevresi 37+4dü. doktor da herşeyini hazır mı diye sordu. ben de oradan yorum yaptım. 3hafta önde yani. ne alaka diye soramadım. acaba 40a ulaşınca doğar falan mı demek istedi. of düşünmek yoruyor vallaha insanı

maşallah canım oğluşuna,diğer ölçüleride çok önde mi?
ben geçen cuma gittiğimde baş çevresi 5 gün ,karın çevresi uyumlu,FL uzunluğu 2 hafta öndeydi,zamanında gelir dedi,

erkenmi geliyolarmış acaba bende 30. haftamda gittiğimde baş çevresi 32 göbek çevresi 34 haftalıktı bende sormadım keşke sorsaydım

benim bebek 2 hafta ilerde canım..hayırlısı sağlıkla gelsinde o yeter bana...

maşallah canım oğluşuna,diğer ölçüleride çok önde mi?
ben geçen cuma gittiğimde baş çevresi 5 gün ,karın çevresi uyumlu,FL uzunluğu 2 hafta öndeydi,zamanında gelir dedi,

boyu 10gün önde. karın çevresi 5gün önde. genetik ama eşimin abileri de hep iri kafalı. oğlumun kuzenleri de hep başları büyük. bu da galiba öyle doğacak. nasıl çıkarcam bilmem

kızlar park yatak alan arkadaşlar markasını ve modelini ve ne kadar fiyata aldığınızı yazabilirmi. ben daha almadım merak ediyorum . dün hast çıkışında giymek için eşofman takım aldım sadece terlik bulamadım gönlüme göre.

ben daha almadım ama en çok hoşuma giden ve almayı düşündüğüm bu

http://www.bebefix.com/x_stork-stor...p-yikanabilen-park-yatak_32367.php?k_id=0&kn=

aynı stede aynı park yatak+viskon yatak+uyku seti takım 250 tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…