2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar benim bebişte önden gidiyor tüm ölçüleri ama bu durum doğumu öne almaz dedi benim doktorum ama ikinci bebek ve kız olmasında dolayı iki hafta önce bekliyoruz.ilkide öyle oldu.38. hasfta ba
na göre en ideal doğum haftası.40 haftayı dolduran az onlarda geç döllenme olmuştur herhaldee.... :))

Selam kızlarr....
ticker'ımda bebişimin karaciğer ve böbrek gelişiminin tamamlandığı yazıyorr... ne hoş..büyüdü artık bebeişlerimizz, Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah:Saruboceq:

en çok beğendiğim özellik kılıf çıkarılıp yıkanabiliypr..

Selam kızlar, ultrason ölçümleriyle ilgili bilgiler buldum, BPD 12. haftadan 26. haftaya kadar gebelik haftasını belirlemede en güvenilir ölçümmüş. AC yani karın çevresi ölçümü hata payının yüksek olabileceği bir ölçümmüş. FL ölçümü 26. haftadan sonra gebelik yaşını hesaplamadaki en güvenilir ölçümmüş. Ama bu ölçümlerin sonucu doğumu öne çeker mi ya da geciktirir mi bilmiyorum.

en güzeli göbek çevresinin önde olması. ozaman tombiş oluyor bebişler. maşallah bebişine

benim kızımın şimdiye kadar hep öndeydi ama bu sefer tam uyumlu çıktı,doktoruma sordum az mı kilo alıyor diye,ölçüm hatalıdır dedi,artık pozisyonlarından dolayı ve göbek olduğu için tam doğru ölçü olmaz dedi,,,içim rahatladı,

canın bizimki kraft 821 model...320 liraya almış annemler taksitli fiyatı tabi..çok kaliteli...titreşimli müzikli vs..hemsabit ayağı hemde sallanma ayağı var..

Benim de bu hafta okulda son haftam haftaya pazartesi raporumu alıp izne ayrılacağım inşallah. Mart ayını bitirip izne ayrılayım diye uzattım bir hafta.

Biz daha ne odasını ne de park yatağını aldık, çantalarımız da hazır değil, çok yavaştan mı alıyorum ne?

kızlar parkyataklar çok güzel hepiniz güle güle kullanın inş. sağlıklaa .. gökkuşak çok uygunmuş o park yatak cidden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…