yok kız burdayım bakıyorum gönderdiğiniz linklere benim idrar testi protein negatif çıktı çok şükür ama dr erken çıkmış yarın göstercem sonuçlarımı bakalım ne zaman çağırcak birdaha
yok kız burdayım bakıyorum gönderdiğiniz linklere benim idrar testi protein negatif çıktı çok şükür ama dr erken çıkmış yarın göstercem sonuçlarımı bakalım ne zaman çağırcak birdaha
benimde var ellerimde uyuşmalardan çok kireçlenme gibi sanki dr. a söyledim pek üzerinde durmadı aldığın kilolardan doüğumdan sonra geçer dedi ama normal değilmi kimsede olmuyor muKızlar geçmişi okurken bir arkadaşımız el parmaklarının uyuştuğundan bahsetmişti galiba onunla ilgili bir şeyler okudum ben kimdi hatırlamıyorum ama dikkat edilmesi gerekiyormuş, önemli olabilirmiş.
maşallah tez zamanda bitsin inşallahkızlar bu arada hatırlarsanız oğluşumun yeleklerini yıkarken mahvetmiştim..ananemiz birini bitirdi 2.ye başladı bileeee...alkisalkisalkis
maşallah tez zamanda bitsin inşallah
http://www.pratikev.com/fractalv33/pratikEv/pages/viewProduct.jsp?pInstanceId=1972532
senin erkek ti di mi canımm.....çok uygun geldi fiyatı bana........
kızlar ben de yatak odası için aldım aynı marka park yatağı hemde daha ucuza 160 aldım ümraniyede bi magazadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?