2010 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar geçmişi okurken bir arkadaşımız el parmaklarının uyuştuğundan bahsetmişti galiba onunla ilgili bir şeyler okudum ben kimdi hatırlamıyorum ama dikkat edilmesi gerekiyormuş, önemli olabilirmiş.

park yataklar çok güzel ,Allah güle güle güzel günlerde kullanmayı nasip etsin herkese,

yok kız burdayım bakıyorum gönderdiğiniz linklere benim idrar testi protein negatif çıktı çok şükür ama dr erken çıkmış yarın göstercem sonuçlarımı bakalım ne zaman çağırcak birdaha

tomurcuk gözün aydın canım, kızlar yatakların hepsi de çok hoş, bebişleriniz güzel rüyalar görsün içlerinde mışıl mışıl uyurken inşallah.

Kızlar geçmişi okurken bir arkadaşımız el parmaklarının uyuştuğundan bahsetmişti galiba onunla ilgili bir şeyler okudum ben kimdi hatırlamıyorum ama dikkat edilmesi gerekiyormuş, önemli olabilirmiş.
benimde var ellerimde uyuşmalardan çok kireçlenme gibi sanki dr. a söyledim pek üzerinde durmadı aldığın kilolardan doüğumdan sonra geçer dedi ama normal değilmi kimsede olmuyor mu

kızlar bu arada hatırlarsanız oğluşumun yeleklerini yıkarken mahvetmiştim..ananemiz birini bitirdi 2.ye başladı bileeee...alkisalkisalkis

kızlar destekleriniz için çok teşekkürler ben sonuna kadar ümidimi yitirmeyeceği allahtan hayırlısıhepinizin park yatağı çok güzel gerçekten bebefix in sitesinde en cok satanlarda baby 2 go nun 8407 modeli var bende onu beğendim hoşuma gitti bulabilirsem onu alıcam ist daki arkadaşlar nerden aldınız siz peki.

tomurcuk gözün aydınnn..........dediğn park yatak benim aldığım modelden......gerçekten çok hoş.yakından daha güzel cidden tenteli olmalarıda avantajjjjj.........

kızlar ben de yatak odası için aldım aynı marka park yatağı hemde daha ucuza 160 aldım ümraniyede bi magazadan

güle güle kllan canımm......bende yatak odasında kullanacağımmm...yatak odam oldukça büyükk...sepetimizde var ama 2 ay anca kuullanırın kullanışlı olmuyorlar gelen giden bitince onu kaldırırım . park yataklasr çok pratik ciddennn........

selam kızlar..geçmişe bakıcam vaktim olursa..umarım hepiniz iyisinizdir..
bugün haftabaşı evi temzilemem lazım ama şimdi girdim eve..
komşularım illa doğum yapmadan hep beraber yemeğe çıkalım dediler...gidip yiyip geldik..
evi toparlıycam biraz..hepinizi öpüyorum..

Colerko canım bak bu şekilde anlatılmış: vücut dokularında sıvı tutulumu bu haftalarda el parmaklarındaki uyuşmalara neden olabilir. Medyan sinir bileğin içinde yerleşik karpal tünel adı verilen bir boşluktan geçerek parmaklara ulaşır. Bu kanalın genişliği tam olarak sinirin genişliği kadardır. Dokularda sıvı tutulumu bu kanalı daralttığında el parmaklarınızda uyuşma, yanma ve elektriklenme hissi ortaya çıkabilir. Tamamen selim tabiyatlı ve gebelikten sonra ortadan kalkacak olan bu durum ileri boyutlara vardığında karpal tünel sendromu adını alır ve tedavi gerektirebilir. Tedavide genellikle el parmakları belli bir pozisyonda sabitlenecek şekilde atele alınır.

arkadaşlar bişey sorucam..malum erken doğum korkusuna herşeyi acil aldım bebek bezinide..ama aldım yerde 2-5 kiloluk yoktu..3-6 kiloluk aldım..geçen hafta 2538 grdı oğlum yani erken gelirse 3 kilo bile olmayabilir bu bez çok mu büyük gelirki..bide 2-5 mi alsam napsam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…